Pare Manel
Novament, el protagonisme del dimarts és per a Mònica Terribas, que ens analitzarà, a partir del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més destacats de la setmana.

Tindrem al plató de DIVENDRES el Pare Manel, artífex i cara visible de la fundació que porta el seu nom i que desenvolupa i lidera, des de fa molts anys, projectes d’acció social i educativa als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona. També ens acompanyarà Fede Sardà, que organitza la "Festa dels Friends" per recaptar fons per a la fundació.

Pau Garcia-Milà porta la secció "Bones idees", que intenta mostrar la creativitat d’emprenedors catalans. Aquesta setmana tindrem una empresa que es dedica a fer tours d’activitats al voltant de la xocolata. Parlarem de Virtual Energy Advisor, l’aplicació guanyadora de la competició Barcelona Smart City i, finalment, d’una companyia que ha desenvolupat un programa que facilita la gestió de les finances personals a empreses petites i autònoms.

Des de Balaguer coneixerem la llegenda del Sant Crist i parlarem de la dansa que les monges clarisses del convent ballen anualment en honor seu. Finalment, farem un recorregut per diversos elements populars de la localitat.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero mònica terribas pare manel pau garcia-milà 
Martes, 3 de noviembre de 2015 • 00:14h.

Mònica Terribas
Com cada dimarts, analitzem l’actualitat política i social sota l’estricta mirada de Mònica Terribas. Aquest cop examinarem el cara a cara entre Jordi Borràs i Josep Alsina sobre la ultradreta a Catalunya, analitzarem la decisió del Consell Nacional d’UDC d’elegir novament Duran i Lleida com a president del partit i com a candidat a les eleccions espanyoles, i finalment recordarem l’estada de l’exministre grec Gianis Varufakis a Barcelona.

Després de la taula, Helena Garcia Melero entrevistarà Joan Antoni Melé, conferenciant i formador en valors, membre del Consell Assessor de Triodos Bank i promotor de la banca ètica. Parlarem del llibre "L’economia explicada als joves" en què vol fer entendre com funciona el món de l’economia i com pots gestionar les teves finances i influir positivament en la societat.

Tornen les bones idees amb Pau Garcia-Milà, que ens presenta les creacions d’alguns emprenedors catalans. Aquesta setmana ens mostrarà una aplicació per gestionar els torns de persones, una aplicació de bugaderia i tintoreria a domicili i una marca nova de catifes que reprodueix els terres hidràulics modernistes.

Des de Viladrau, Espartac Peran ens parlarà de la Fira de la Castanya, que se celebra des del 1995. Descobrirem quins són els productes més curiosos que es poden fer amb aquest fruit i, entre altres coses, torrarem unes quantes castanyes en un "bombo".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero joan antoni melé mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 20 de octubre de 2015 • 00:02h.

Aquest dimarts ens acompanya, com cada setmana, Mònica Terribas amb qui analitzem un tema que està convulsionant la cúria vaticana, les últimes declaracions del sacerdot polonès, teòleg i funcionari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Krzysztof Charamsa, que es va declarar homosexual obertament i va presentar en públic el seu company –un català, Eduard– en un moment crític: la vigilia del sínode sobre la família. També farem un repàs de les últimes negociacions per formar el govern català i dels moviments polítics en el conjunt de l'Estat en vistes de les eleccions generals del 20 de desembre.


Ens visitaran els Estopa, que compleixen 16 anys damunt dels escenaris i que presenten nou disc, el novè, que porta per títol "Rumba a lo desconocido". Amb ells parlarem d'aquest nou treball, que és una tornada a l'essència dels seus primers discos, i els podrem veure actuar en directe el ja popular "Pastillas para dormir".

Pau Garcia-Milà ens presentarà School Go, la idea d'una mare de l'escola Bell-lloc del Pla que, farta de veure desenes de cotxes que feien el mateix recorregut per portar els nens a escola, l'hi va traslladar al professor d'emprenedoria perquè aprofités l'assignatura per desenvolupar una aplicació que gestionés contactes entre pares en la mateixa situació. En total, 4 alumnes de 15 anys van acceptar el repte, i van començar a desenvolupar la solució. Ara tenen 16 anys i, ja fora de l'escola, continuen treballant per crear l'aplicació. També ens descobrirà Sports&Elements, una agència de viatges amb una llarga trajectòria en organització d'estades esportives que ara ofereix un servei nou: activitats per a empreses amb una embarcació anomenada Dragon Boat.

I acabarem des de Verdú amb Pere Mas i Espartac Peran per conèixer com es presenta, aquest any, el Bacus, la Festa de la Verema i el Vi. Ens hi acompanyaran també l'actor Josep Minguell, actualment amb el paper de Sebastià Piera a "La Riera" i l'escriptor i periodista Lluís Foix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david muñoz estopa josé muñoz mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 6 de octubre de 2015 • 00:12h.

Mònica Terribas
Mònica Terribas, que va viure molt directament la jornada electoral, ens donarà la seva particular mirada de com es van desenvolupar els fets, les anècdotes, les declaracions, les reaccions del partits i les dels candidats.

També serà dia per rebre les "Bones idees" que ens selecciona setmanalment Pau Garcia Milà. Ens sorprendrà novament explicant-nos 3 iniciatives de negoci que han sorgit d’emprenedors catalans. Fina Badia Knit Studio, una empresa que es dedica a aplicar el punt a qualsevol espai i superar les seves aplicacions, més enllà de la moda. Bonobo Planning, un noi que, cansat de fer guàrdies en torns complicats, ha creat un sistema per gestionar els torns de guàrdies d’hospitals, intentant respectar les preferències de la gent. Washrocks, una aplicació de tintoreria i bugaderia a domicili.

Espartac Peran inicia setmana a Berga, imminent seu de la Festa del Bolet, que hi atraurà milers de visitants el cap de setmana. Màrius Serra analitzarà el parlar dels berguedans, i també parlarem del santuari de Queralt, que l’any que ve commemora el centenari de la coronació de la Mare de Déu de Queralt, i coneixerem en Sidat, un senegalès instal·lat a Berga des de fa més de 10 anys i que té un grup de música africana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 29 de septiembre de 2015 • 00:06h.

Helena García Melero
Comencem el programa a taula amb l’Helena Garcia Melero i la Mònica Terribas, que continua fent la seva secció però canviant de dia. Avui, a "La mirada Terribas", parlarem de la famosa foto publicada per molts rotatius en què apareix el cos d’un nen a la platja i que ha fet trontollar les consciències dels estaments polítics i socials d’arreu del món.

Com que s’acosta l’Onze de Setembre i una de les tasques del DIVENDRES és de servei als nostres telespectadors, farem una taula informativa per conèixer la darrera hora de la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona. Per parlar d’aquest tema tindrem aquí Carles Reyner, portaveu de la Guàrdia Urbana de la ciutat, i Josep Sabaté, coordinador i responsable de la Via Lliure de l’ANC.

També canvia de dia de la setmana la secció "Bones idees", amb Pau Garcia-Milà, que continua tenint l’ajuda de la Marta Carreras. Aquesta setmana parlem d’una associació que ajuda dones que tenen càncer de pit a quedar embarassades, d’una samarreta antimosquits i antipolls i, finalment, d’un portal que ofereix contractar experiències relacionades amb oficis tradicionals.

Des de la plaça de la Catedral de Barcelona parlarem de la Setmana del Llibre en Català, una mostra que permet reconèixer la feina d’editorials, llibreries i revistes en català. Parlarem de l’estat del llibre en català, del sector i de la professió dels escriptors amb alguns d’ells: Eloi Vila, Najat El Hachmi, Francesc Torralba, Sílvia Soler i Roser Capdevila.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles reyner espartac peran helena garcia melero josep sabaté marta carreras mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 8 de septiembre de 2015 • 00:01h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 24 ]