Espartac Peran
Dimarts 9 de desembre, el programa DIVENDRES es trasllada a la zona del Pla d’Urgell, concretament a la localitat de Linyola. Al costat d’Espartac Peran i de l’escriptor Màrius Serra, analitzarem les peculiaritats del català de Linyola i parlarem amb algunes de les seves personalitats, com ara els exfutbolistes del Barça Josep Maria Fuster, "la llebre" de Linyola, i Bojan Krkić, i també amb el pintor de retrats Robert Pérez, que va treure a la llum que Messi i Bojan eren família.

Des de Linyola també donarem suport a "La marató" de TV3, amb un especial nutrició amb la doctora Folch sobre els aliments estrella per prevenir les malalties del cor i ballant la flashmob amb els Tags i tots els veïns del poble.

A plató comentarem tot el que hagi passat a la gala del dissabte del concurs musical "Oh happy day" amb el periodista Pep Blay, Pere Mas, Ana Boadas i l’exmembre del jurat la cantant Elena Gadel.

I repassarem el més destacat de l’actualitat del dia dins del marc de la nostra tertúlia amb Xavi Coral i els seus tertulians: Francesc Torralba, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bojan krkic doctora folch elena gadel espartac peran pep blay xavi coral 
Lunes, 8 de diciembre de 2014 • 08:30h.

Espartac PeranAquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada fins a la Garrotxa, seguirem les vivències d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors a la localitat de Castellfollit de la Roca. Aquest dilluns, amb l’escriptor Màrius Serra, analitzem com parla la gent de Castellfollit i coneixerem algunes de les seves personalitats i activitats més destacables. Sabíeu que Castellfollit de la Roca fabrica las seva pròpia cervesa? O que és un dels centres neuràlgics de pedra de Basalt més importants de Catalunya? O que hi viu un mestre artesà que fabrica figuretes de pessebre de fusta que són autèntiques obres d’art? De tot això i més, en parlarem aquest dilluns.

I a plató, seguirem amb molta atenció la tertúlia d’actualitat coordinada per Xavi Coral amb els seus tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba, amb la participació especial d’Elsa Artadi, directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya, que ens ajudarà a explicar als nostres espectadors la mecànica de participació en el sorteig diari d’un número de la grossa de Cap d’Any que durem a terme al nostre programa.

Com cada dilluns, comentarem tot el que hagi passat a la gala de dissabte del programa musical "Oh happy day" amb la col·laboració dels espectadors a través de les xarxes socials del programa i els tertulians Pere Mas, Ana Boadas, el periodista musical Pep Blay i la cantant i exmenbre del jurat Elena Gadel.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elena gadel elsa artadi espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 1 de diciembre de 2014 • 00:01h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen a la localitat de Cabrils, a la comarca del Maresme. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, repassarem les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i tindrem l’oportunitat de conèixer l’Albert Ortiz, guanyador del concurs Cuiner de l’any 2014 del Fòrum de Barcelona, que ens presentarà les seves postres inspirades en Cabrils. A més, coneixerem altres curiositats, com la bèstia del foc de Cabrils o un dels més grans col·leccionistes de rellotges de sol.

Una fita important dels dilluns al nostre programa és la tertúlia del programa musical "Oh happy day". Amb la col·laboració de l’ex membre del jurat Elena Gadel, el periodista musical Pep Blay, i els nostres experts en aquest format televisiu l’Ana Boadas i en Pere Mas, comentarem les nominacions de la gala del dissabte i connectarem amb la redacció per conèixer l’opinió dels nostres seguidors a través de les xarxes socials.

L’actualitat protagonitzarà la taula amb què obrirem el programa, amb Xavi Coral i els seus tertulians Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel espartac peran pep blay pere mas tian riba xavi coral 
Lunes, 17 de noviembre de 2014 • 11:10h.

Espartac Peran
Aquest dilluns comencem setmana des de la localitat gironina d’Amer. Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen amb una llarga llista de "Paraules en ruta", per conèixer les peculiaritats del català a través de les expressions orals més genuïnes d’aquesta zona. Però, a banda d’això, també coneixerem diferents iniciatives populars de la localitat d’Amer, com per exemple el concurs de lloances, el concurs de xiulet amb cargolina i el concurs de torradors de castanyes. A més a més, us presentarem Joan Pierre, Pipaire que fa pipes artesanes, igual que el seu pare, el seu avi i altres personatges mítics de la vila.

A plató farem tertúlia. Primer de tot, l’actualitat protagonitzarà la taula amb Xavi Coral i els seus col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Enric Lacalle i Tian Riba. Més tard la tertúlia s’allunya de l’actualitat dels diaris per centrar-se en l’actualitat del programa musical "Oh happy day", que comptarà amb la participació de l’actriu i cantant Bàrbara Mestanza, membre del jurat d’aquest any. Amb la Bàrbara parlarem del nominats, de la coral expulsada en la gala del dissabte i de molts altres aspectes del programa. Com sempre, amb la participació dels tertulians que més en saben del concurs musical de TV3, el periodista Pep Blay, l’exmembre del jurat "Oh happy day" Elena Gadel i els col·laboradors de DIVENDRES Ana Boadas i Pere Mas.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: bàrbara mestanza elena gadel espartac peran xavi coral 
Lunes, 3 de noviembre de 2014 • 00:08h.

'Divendres'
Aquest dilluns estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi. Tastarem la meravellosa "truita de San Feliu" i ens aproparem al passat tèxtil d’aquesta població i a la passió pels acordions de Joan Font, un acordionista veí de Sant Feliu Saserra.

A més a més veurem en què consisteix el "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s’està posant molt de moda gràcies a l’interès dels xeics d’Emirates. Tindrem cavalls en directe i explicarem com es cuiden i com s’entrenen.

A plató ens centrarem en els fets més destacats de l’actualitat del dia i del cap de setmana, dins de la nostra tertúlia d’actualitat amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Hi comptarem amb la participació especial a taula de Josep Lluís Vilaseca, advocat vinculat al món de l’esport com a directiu del F. C. Barcelona, que presenta el llibre de memòries "Que consti en acta".

I tornarem a estar molt atents al debat que actualment s’està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d’aquest any.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel joan font josep lluís vilaseca núria ferré pep blay pere escobar tian riba 
Lunes, 27 de octubre de 2014 • 10:42h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]