'Divendres'
Dijous recuperem les classes magistrals d’economia amb el catedràtic Xavier Sala i Martín. Xavi Coral i Tian Riba parlen amb el professor de la Universitat Columbia de Nova York amb l’objectiu que aquells aspectes de l’economia més codificats siguin entenedors per als nostres espectadors.

També coneixerem més negocis catalans d’èxit amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Veurem la iniciativa lúdica d’una parella de Cornellà, que han creat la primera empresa de jocs infantils d’enginy fets amb materials reciclats; un marc de fotos creat per un català que rep les fotos que li enviem des del mòbil, i un portal a internet que et dóna diners si compres en botigues de proximitat.

I l’art inundarà el plató amb les obres de body-painting de Jordi Justribó, director creatiu de l’escola de maquillatge Cazcarra. Descobrirem aquesta espectacular modalitat de maquillatge corporal.

I abans de marxar de Santa Perpètua de Mogoda, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat amb els integrants de l’esplai el Refugi, un històric de la població. Amb ells parlem de com han evolucionat les colònies infantils al llarg dels últims anys i quines són les activitats preferides dels nens ara mateix.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jordi justribó pau garcia-milà tian riba xavi coral xavier sala i martín 
Jueves, 9 de julio de 2015 • 09:48h.

Tian Riba
Aquest dimecres, seguim les connexions en directe amb Espartac Peran des de Santa Perpètua de Mogoda, on continuem descobrint grans històries. Per exemple, sabíeu que el creador dels dònuts era de Santa Perpètua? L’empresari Alfred Costafreda va registrar a Espanya aquest famós pastisset tan popular en el món de la brioixeria. Repassem la seva història i farem un viatge nostàlgic amb la publicitat de Donuts dels anys setanta, amb el publicista Robert Rodergas.

També tindrem música des de Santa Perpètua de Mogoda, amb la participació de l’orquestra Arab de Barcelona. Parlarem amb el seu director, Mohamed Souliman, ciutadà de Santa Perpètua, que ens mostrarà els diferents sons i la màgia dels seus instruments.

I a plató, obrim la tarda amb la tertúlia d’actualitat, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors i un ull posat a la situació que viu aquests dies el poble grec.

També coneixerem el llibre "Gran diccionari de jugadors del Barça". Per primer cop, un llibre recopila tots els futbolistes que han jugat al primer equip en els seus 116 anys d’història. En descobrirem els més curiosos i les anècdotes dels més coneguts amb els autors del llibre i també amb Josep Maria Minguella i Lluís Canut.

Abans de marxar, seguim el pla d’exercicis amb el nostre entrenador personal de capçalera, Jordi Pallarès, per continuar en forma aquest estiu amb senzills exercicis que es poden fer des de casa.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran josep maria minguella lluís canut mohamed souliman robert rodergas xavi coral 
Miércoles, 8 de julio de 2015 • 09:42h.


Mes corto para EN EL AIRE. El late de Andreu Buenafuente se despedía con Marc Gasol y un ambiente totalmente veraniego rodeaba el plató situado en el polígono del amor. Pasaron Juan Diego Botto, Goya Toledo, Fernando Arrabal, Leticia Dolera, Quim Gutiérrez, Imanol Arias y Carlos Areces, entre otros.

Jordi Évole recibe el merecidísimo premio José Couso de Libertad de Prensa en Ferrol con un discurso que ha dado mucho que hablar de principio a fin.

Teníamos mes de presentaciones. Presentamos el certamen "Cinergía" junto a Gas Natural Fenosa en San Sebastián; la gira de SISTER ACT junto a Stage Entertainment en Bilbao y el estreno de "Vip" de Joglars en Barcelona.

DIVENDRES aún tiene cuerda para rato y anunciamos que Helena García Melero sustituirá a Xavi Coral en la próxima temporada del magazine de las tardes de Tv3.

Estrenamos la segunda temporada de HOUSE OF CARS en Discovery MAX y anunciamos que la nueva producción EL MAGO POP: 48 HORAS CON... para la misma cadena se estrenaba con Jorge Lorenzo de invitado.

Hay más, mucho más, y en el video de 35 minutos te resumimos lo mejor de junio de EL TERRAT.

TÚ TE LO PIERDES en:

'Divendres'
Aquest dimecres seguim les passes d’Espartac Peran a Monistrol de Montserrat amb una proposta única per als nostres espectadors. Coneixerem alguns dels racons que no ens podem perdre quan visitem aquesta població, i ens endinsarem en un meravellós viatge a través del parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

A més a més, reproduirem algunes escenes de la Festa dels Romeus. Des de fa 3 anys, juntament amb la celebració de la Festa Major tradicional en honor a Sant Sebastià, Monistrol celebra la popular Festa dels Romeus, un viatge en el temps on els veïns recreen les escenes històriques més importants de la seva història.

I a plató, obrim la tarda amb l’anàlisi de l’actualitat de la jornada amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Marina Llansana, Manuel Cuyàs, Manel Manchón, Vicent Sanchis i Pere Mas.

Abans de marxar, i amb l’estiu esclatant plenament aquests dies, tornarem a rebre el nostre entrenador personal favorit, en Jordi Pallarès, que ens seguirà guiant pel bon camí d’obtenir un cos perfecte per lluir a la platja amb una taula d’exercicis que podem fer a casa.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi pallarès manel manchón manuel cuyàs marina llansana pere mas vicent sanchís xavi coral 
Miércoles, 1 de julio de 2015 • 00:12h.

'Divendres'
Dilluns parlem de temptacions i de com evitar caure-hi, a través del "Test golosina", un experiment psicològic encapçalat pel professor Walter Mischel de la Universitat Colúmbia de Nova York, que resumeix molts factors de la naturalesa humana. Al costat de Joan Sansa, doctor en psicologia de la UB, coneixerem en què consisteix aquest experiment i quines conclusions es poden extreure sobre la importància de tenir força de voluntat a la vida.

Aquesta setmana el nostre viatge per la geografia catalana ens portarà a Monistrol de Montserrat. Amb Espartac Peran i Xavi Coral coneixerem les varietats dialectals del català que es parla en aquesta localitat i assistirem a una desfilada d’algunes de les seves personalitats i entitats més representatives.

I com cada dilluns, analitzarem l’actualitat del dia i del cap de setmana a la nostra tertúlia, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Pere Escobar.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran joan sansa núria ferré pere escobar sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 28 de junio de 2015 • 19:57h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 50 ]