Xavi Coral
TV3 comença a treballar en l'evolució d'alguns dels seus programes principals de cara a la temporada de tardor i ho fa, d'entrada, amb una sèrie de canvis dels presentadors al capdavant d’aquests espais: Xavi Coral deixa DIVENDRES i serà el presentador de ".CAT" i el substitueix l'Helena Garcia Melero.

D'aquesta manera, Helena Garcia Melero presentarà DIVENDRES, juntament amb Espartac Peran, per tractar temes d'actualitat i també l'entreteniment.

Helena García Melero
Helena Garcia Melero va entrar a formar part de l'equip de professionals de TV3 el 1992 com a presentadora del "Telenotícies Migdia", fins al 2004, en què va passar a copresentar "Els matins", fins al 2007. L'any 2005 va presentar en solitari l'edició de "La Marató de TV3" dedicada a les malalties del cor. Des del 2010 que torna a presentar la segona part d'"Els matins" a TV3. A més, ha presentat altres programes com ara "Actualitat 92", "Catalunya avui", "Els matins", "Hora Q", i diversos especials.
En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero tv3 xavi coral 
Jueves, 25 de junio de 2015 • 18:16h.

Gay de Liébana
Aquest dijous, el programa DIVENDRES oferirà una classe magistral d’economia amb el professor Josep Maria Gay de Liébana, coincidint amb la publicació del seu darrer llibre "¿Dónde estamos?". Xavi Coral i Tian Riba parlaran amb el catedràtic que analitza amb profunditat la situació actual de l’economia en la seva nova publicació.

Dijous es també el dia dels negocis d’èxit, amb el repàs setmanal de les idees d’empresa catalana que ens porta el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany ens presentarà els finalistes del XXII Premi Jove Empresari de Catalunya, que l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) va lliurar la setmana passada.

També hi comptarem amb la participació del periodista Antoni Bassas, amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens dona la seva visió molt personal dels temes que han estat d’actualitat en els últims dies.

I amb la proximitat del proper festival Canet Rock, parlem amb un dels artistes que hi pàrticiparà: Josep Maria Mainat! Ocasió històrica per gaudir en directe dels grans éxits de La Trinca. Ens donarà tots els detalls d’aquest aconteixement al nostre plató.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas josep maria gay de liébana josep maria mainat pau garcia-milà tian riba xavi coral 
Jueves, 25 de junio de 2015 • 11:26h.

Jordi Sánchez
Nova edició de la tertúlia de "La Riera"! Ho comentem tot sobre la telenovel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Parlarem de l’Ariadna i l’Andreu, una parella que comença i que ho fa en secret... sabrà l’Ernest que estan junts? Com afectarà la relació pare-filla això? La Nora té molts fronts oberts: el Nando, l’Alfred i, per si no en tenia prou, l’Elies, que li té el cor robat a l’Imma gràcies a una mentida... ja veurem com acabarà això...

També tindrem classe de bones maneres amb Marc Giró: el nostre expert en elegància i saber-se comportar respondrà les consultes dels espectador. Parlarem de la relació de l’elegància i els sofàs i com gestionar amb elegància els deures d’estiu dels fills.

I amb motiu de l’estrena d’"Ahora o nunca", una comèdia romàntica que ha aixecat gran expectació, parlem amb l’actor Jordi Sánchez, que ens visitarà per parlar de la seva experiència durant aquest rodatge.

Tancarem la setmana dels 250 viatges amb un making off del muntatge que DIVENDRES realitza setmanalment als exteriors, al llarg de tot el territori català.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández jordi sanchez marc giró pere mas xavi coral 
Viernes, 19 de junio de 2015 • 00:04h.

Tian Riba
Aquest dilluns viatgem amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors a S’Agaró, dins del municipi de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà. Al costat de l’escriptor Màrius Serra coneixerem amb detall les particularitats del català que parla la gent d’aquesta zona de Catalunya, farem un repàs de les 20 millors paraules en ruta escollides entre totes les poblacions que hem visitat i sabrem quina és la favorita dels espectadors. Aquesta setmana celebrem l’estada del nostre programa a 250 poblacions!

A més a més, a Platja d’Aro hi ha el Museu de la Nina, on hi ha més de 800 exemplars de nines d’arreu del món. David Balaguer, col·laborador de la tertúlia de "La Riera", ha anat a visitar el museu i ens ho explicarà en directe, amb unes quantes nines destacades, a més de la Pepa, una nina de mida real personalitzada per diversos artistes.

I, a plató, ens visita el doctor Pere Barret, cap de cirurgia plàstica de l’Hospital Vall d’Hebron, que ha liderat el trasplantament de cara més complex del món, fet a Catalunya al mes de febrer. El doctor Pere Barret ens donarà les seves impressions al voltant d’una operació que es presentarà aquest any al Congrés Mundial de Neurocirurgia, la de trasplantament de cos.

L’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la clàssica tertúlia de dilluns, moderada per Xavi Coral i amb la participació dels professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Carles Capdevila, Núria Ferrer i Tian Riba.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila david balaguer espartac peran màrius serra núria ferrer pere barret sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 14 de junio de 2015 • 19:37h.

'Divendres'
Aquest dimecres dediquem un espai del nostre programa a parlar de primers auxilis. Amb el doctor Toni Prieto veurem com hem de reaccionar davant d’accidents molt quotidians, com per exemple quan algú s’ennuega, quan cal tallar una hemorràgia o quins passos cal seguir si ens pica una medusa o un mosquit tigre.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Subirats, sabrem per què es diu que aquesta regió és la capital de la vinya. Hem preparat una classe magistral de la vinya, el cava i el vi amb un grup de nens de Subirats que ens explicaran diferents conceptes i repassarem les deu paraules clau per convertir-nos en uns experts del vi i el cava. A més, ens acompanyen Pep Poblet i Nito Figueras amb cançons molt conegudes relacionades amb el vi.

Com cada dimecres, seguirem l’operació biquini amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que torna amb més exercicis que podem fer a casa per mantenir-nos en forma i agafar la línia desitjada per lluir aquest estiu a la platja.

I amb Xavi Coral i els seus tertulians del dimecres (Salvador Cardús, Marina Llansana i Pere Mas) comentarem tots els titulars del dia durant la taula d’actualitat, en directe, pels volts de les 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi pallarès marina llansana pere mas salvador cardús toni prieto xavi coral 
Miércoles, 10 de junio de 2015 • 00:09h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 50 ]