Xavi CoralLa rauxa del programa DIVENDRES es manifesta aquests dies als carrers de Malgrat de Mar. Aquest dimarts, al costat d’Espartac Peran, coneixerem el delta agrícola del Tordera, una zona fèrtil d’horts on es cultiven, entre d’altres, escaroles que s’exporten a França. Amb la doctora Folch parlem d’aquest vegetal,  de les seves varietats i de les seves propietats nutricionals. A més a més, us enenyarem com cultivar escarola a casa!

Des de fa dos anys, els malgratencs celebren la Festa dels Empestats, on es recrea l’ambient del poble durant l’epidèmia de pesta bubònica de mitjans del segle XVII. A través de la interpretació de diferents escenes d’època, expliquem què va suposar la pesta. Quin microbi la transmetia? Com es va acabar?

A més a més, repassarem anècdotes i curiositats del món de l’esport amb Lluís Canut i comentarem l’actualitat del dia amb Marina Llansana, Màrius Carol, Leonor Mayor, Antonio Franco i Tian Riba.

DIVENDRES, diàriament a Tv3 a les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco leonor mayor lluís canut marina llansana màrius carol tian riba xavi coral 
Martes, 1 de octubre de 2013 • 01:30h.

Antoni BassasAquest dijous torna el periodista Antoni Bassas amb las seva secció "La setmana del Bassas", una visió diferent de l’actualitat, a partir dels detalls que sovint passen més desapercebuts.

Des de Torà coneixerem el projecte de tres joves emprenedors que comercialitzen oli d’oliva verge aromatitzat amb productes de la Cerdanya. Expliquem com han aconseguit finançar el projecte gràcies al micromecenatge i les xarxes socials. A més a més, abans de marxar d’aquesta localitat us donarem una llista de recomanacions turístiques per si decidiu anar-hi a passar un cap de setmana.

Durant el programa d’aquest dijous també anirem al teatre, acompanyats de la nostra col·laboradora Ana Boadas, que ens porta algunes de les estrenes més destacades de l’agenda teatral. I durant la tertúlia d’actualitat continuarem parlant del futur de Catalunya, arran del que s’hagi dit durant el Debat de Política General. Amb Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco i Tian Riba, sota la moderació de Xavi Coral.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. per Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas antoni bassas antonio franco marina llansana màrius carol tian riba 
Jueves, 26 de septiembre de 2013 • 00:32h.

Don Juan Tenorio
Lloll Bertran és Doña Inés i Joan Pera, Don Juan Tenorio, al clàssic de José Zorrilla, representat en múltiples ocasions en català, i que ja podem veure fins al 27 de juliol al Teatre Condal de Barcelona. Aquest dimarts, el "Tenorio" de Zorrilla es trasllada al plató de DIVENDRES amb la parella artística formada per Lloll Bertrán i Joan Pera, que interpreten en clau humorística escenes d'amor i donen una nova frescor i dimensió a un dels textos romàntics més impactants del teatre.

Segon dia a l'Ampolla al costat d'Espartac Peran, que ens porta a conèixer la llotja i la subhasta del peix: us mostrarem en directe l'arribada dels pesquers a la llotja de l'Ampolla i veurem com funciona una subhasta, quin peix es pesca en aquesta costa, preus, i moltes curiositats més.

Com cada dimarts, ens acompanya la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, per seguir amb la seva dieta dels colors. Després de nou setmanes avançant en la dieta, la doctora ens dóna avui consells per consolidar-nos en el pes que hem aconseguit.

I, com sempre, farem petar la xerrada a la nostra tertúlia, sobre el més destacat de l'actualitat d'aquest estiu amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Salvador Cardús, Antonio Franco i Pere Mas.

Estiu, Tv3 i DIVENDRES, combinació guanyadora. Cada tarda en directe (16:40h.) i sempre que vulguis a internet.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc romeu joan pera lloll bertrán pere mas salvador cardús 
Martes, 9 de julio de 2013 • 01:20h.

Teresa ForcadesTeresa Forcades és una de les monges catalanes més implicades en el camí cap a l'autodeterminació del poble català. Juntament amb l'economista Arcadi Oliveres, ha creat les bases d'un procés constituent, una crida a la ciutadania de Catalunya, a adherir-se a un manifest que té per objectiu la convocatòria d'un procés a Catalunya, que permeti que el poble català decideixi de forma democràtica i pacífica quin model d'estat i de país és el que desitja. Aquest dimarts al programa DIVENCRES, Xavi Coral entrevista Teresa Forcades, que ens aclarirà punt per punt les claus d'aquest manifest.

Durant aquest segon dia a Piera, la doctora Folch és una de les protagonistes de les connexions al costat d'Espartac Peran. Donarem més claus als seguidors de la dieta dels colors per continuar menjant sa, en aquesta novena setmana, en què els efectes beneficiosos de la dieta ja comencen a ser visibles.

A més a més, coincidint amb el Mercat de la Fruita Dolça de Piera, estudiarem les propietats nutritives d'una de les fruites més populars que creix a la localitat: el préssec de la Fortesa. Coneixerem les característiques de diversos tipus de préssecs, i us donarem consells per cuinar-los i conservar-los.

Com és habitual, l'actualitat centrarà tota la nostra atenció durant la tertúlia del dimarts, amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Antonio Franco, Leonor Mayor i Tian Riba.

Tardes d'estiu, tardes de DIVENDRES. En directe a Tv3 (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc romeu leonor mayor marina llansana teresa forcades tian riba 
Martes, 2 de julio de 2013 • 02:01h.

Joan Majó«Quan s'acabi la crisi, ens quedarà la realitat». Aquesta és una de les màximes del nou llibre que acaba de publicar l'enginyer industrial, empresari i polític Joan Majó: "El món que ve... ja el tenim aquí". En les seves pàgines intenta trobar respostes a la pregunta que ens farem –esperem- d'aquí poc temps: «La crisi ha passat; i ara què?».

Segons l'autor, aquesta nova realitat serà molt diferent de la que teníem abans, tant durant els anys d'explosió de la crisi com en la gestació prèvia. Seria un gran error pensar que conceptes, idees, conviccions i fórmules que han estat útils, i fins i tot molt útils, ara fa uns quants anys, puguin continuar servint-nos. D'aquest i d'altres temes d'actualitat
parlarem durant la tertúlia del dimarts, amb la col·laboració especial del mateix Joan Majó i els tertulians del programa Marina Llansana, Antonio Franco, Ernest Folch, Pere Mas i Tian Riba.

Aquest dimarts és també un dia molt especial per altres motius. Comença l'estació primaveral i volem saber de primera mà la previsió del temps per als propers mesos. Ens acompanya Francesc Mauri amb tota la informació sobre
el temps que farà durant les vacances de Setmana Santa. A més a més, ens presentarà el llibre "El temps vist des del cel".

I durant el segon dia a Esparreguera, coneixerem a fons amb l'Espartac el procés per aconseguir l'autèntic pa de pagès, producte que ha entrat recentment en el registre de productes de qualitat de la UE, sota l'etiqueta d'Indicació Geogràfica Protegida. Sabrem com ha de ser un autèntic pa de pagès català i descobrirem altres productes catalans distingits amb aquesta marca europea.

Comença la primavera amb nosaltres en directe a DIVENDRES (16:40h.). Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco ernest folch francesc muari joan majó 
Martes, 19 de marzo de 2013 • 00:34h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 8 ]