Espartac Peran i Xavi Coral
Aquesta setmana, a la tertúlia interactiva de "La Riera", mirarem d’esbrinar quins plans té en Guillem per a la seva família, de ben segur que algú en sortirà escaldat, però, qui serà el primer a rebre? Mirarem d’ajudar al Carlos a resoldre el seu dilema sobre si ha de seguir o no amb la Julia, i indagarem en aquesta misteriosa relació entre la Candela i la Maribel, què va passar al Japó? Com sempre, hi comptarem amb la col·laboració dels nostres seguidors a través de les xarxes socials i els tertulians a plató: l’àvia Remei, Pere Mas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

A més a més, parlarem de futbol. El Barça i l’Atlètic de Madrid es juguen la lliga aquest cap de setmana. Escalfarem motors de cara al partit de dissabte amb els periodistes esportius Lluís Canut, Marta CarrerasGabriel García de Oro.

I amb el nostre expert en bones maneres, Marc Giró, seguirem resolent els dubtes dels nostres espectadors. Parlarem de com sortir de l’armari amb elegància.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández xavi coral 
Viernes, 16 de mayo de 2014 • 00:12h.

Festivals d'estiu
Avui, el plató de DIVENDRES serà un festival, perquè farem un repàs al costat del periodista musical Pep Blay, dels principals festivals musicals de la temporada estiuenca que tenim al davant. Primavera Sound, Cap Roig, el Grec o Canet Rock són alguns dels noms convidats que tindrem amb nosaltres, per oferir-vos tota la informació sobre els grans artistes nacionals i internacionals que visitaran Catalunya aquesta temporada primavera-estiu.

A més a més, encendrem una tarda més la tertúlia interactiva de "La Riera", amb l’àvia Remei, Pere Mas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Ana Boadas, principalment per analitzar, amb la participació de tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes socials, els canvis que vol fer l’Ernest a la Barra del Port. És una bona idea canviar el concepte de cuina i convertir-lo en un restaurant de "cuina de pobre"? Hi estarà d’acord en Sergi? També parlarem d’en Martí, que ha quedat fora del negoci de La Pineda, plantarà cara a en Claudi o a la Lídia o admetrà la derrota? I també ens fixarem en la relació entre en Carlos i la Júlia, que sembla que ja té data de caducitat...

I amb Marc Giró, el nostre expert en elegància i bones maneres, tractarem un tema delicat: com comportar-se davant d’algú que fa pudor de suat?

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei david balaguer fermí fernández pep blay 
Viernes, 9 de mayo de 2014 • 00:12h.

Rafel VivesPrepareu tot el que tingueu a punt per llençar a la brossa, perquè una nova vida els espera, a tots aquells mobles, electrodomèstics i altres coses velles que tingueu per casa. Aquest divendres parlem amb Rafel Vives, conductor del "Ja t’ho faràs", nou programa de Tv3, que ens ensenya com recuperar les coses velles i espatllades que tenim per casa. Idees, imaginació i moltes ganes de transformar l’entorn és tot el que es necessita per fer-ho!

A més a més, tornarem a jugar amb tots els seguidors a casa de la tertúlia de "La Riera", amb noves preguntes  a través del Facebook i el Twitter del programa. Com sempre, amb la participació d’uns col·laboradors amb informació privilegiada sobre la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

I marxarem de cap de setmana amb el bon gust de Marc Giró, que respondrà els dubtes dels espectadors sobre un dels factors socials més valuosos avui en dia: la bona educació.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró pere mas rafel vives 
Jueves, 1 de mayo de 2014 • 10:00h.

Maite BuenafuenteDesprés d'anys d'experiència com a responsable de càsting d'EL TERRAT i com a "coach" d'actors i actrius, Maite Buenafuente explica al seu nou llibre, "Ja et trucarem", les claus per afrontar un càsting amb èxit. Aquest divendres, volem descobrir els secrets i les anècdotes més divertides dels càstings per a televisió i cinema amb la Maite, que ens visita al plató també per parlar de com és el procés de preparació dels actors i actrius previ al càsting i quines són les claus imprescindibles per anar ben preparat.

També plantejarem a plató (i a les xarxes socials) els nous horitzons que s’obren a "La Riera", dins del marc de la nostra tertúlia de la sèrie amb uns comentaristes de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i tots els nostres seguidors a través de Twitter i Facebook.

Aquesta setmana parlarem dels problemes que tenen a la Barra del Port per mantenir el negoci, ara que en Sergi porta un altre restaurant, és una bona idea que l'Ernest cuini? Ho permetrà el Sergi? Ara que la Maribel ha tornat a Can Riera, els pot passar la mà per la cara? El negoci de la Pineda ha ressuscitat, pot ser una bona idea que en Claudi i la Lídia tornin a fer negocis junts? Com s'ho prendrà el Miquel? I caldrà saber què passa amb el somni premonitori de la Judit...

I un divendres a DIVENDRES és també sinònim de bon gust i elegància, amb el toc personal del nostre expert en bones maneres, Marc Giró, que respondrà el dubte d’una espectadora que vol saber com fer fora amb elegància un home del teu llit després d'una trobada sexual esporàdica.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández maite buenafuente 
Viernes, 25 de abril de 2014 • 00:23h.

'Divendres'Aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" parlarem de la conquesta de la Marta. De moment ja ha fet fora l'Edgar del despatx de direcció de Batea-Maresme. Podrà mantenir-lo a ratlla? Com afectarà la nova direcció la cuina? Què farà l'Edgar per venjar-se? Els aires de canvi també es deixen sentir a La Barra del Port. En Sergi es planteja ampliar el negoci. Creieu que és una bona decisió? Pot compaginar "La Barra" amb "El Mirador"? Aquesta setmana hem vist l'Ona decidida a fer negocis amb la Pilar, i la Mònica, molt penedida del que li va passar al Pedro per culpa seva... De tot això i més parlarem a la tertúlia de "La Riera" amb els nostres experts: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que participen en directe a través de les xarxes socials.

També ens visiten el cuiner Nandu Jubany i el periodista Llucià Ferrer, que cada diumenge ens porten a Tv3 el programa "Menú cap de setmana", en què posen a cuinar personatges famosos.

Com sempre, Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres. I ballarem al ritme d'"Els optimistes": Àngel Llàcer i Manu Guix ens presenten una cançó dedicada a Prats de Lluçanès.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández llucià ferrer nandu jubany pere mas 
Viernes, 7 de febrero de 2014 • 00:11h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 7 / 8 ]