'Divendres'
L’addicció a les sèries es una realitat que no ignorem des del programa DIVENDRES, i d’això en saben molt i molt els col·laboradors de la tertúlia de "La Riera": l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, David Balaguer i els milers i milers de seguidors que enriqueixen la taula amb la seva participació a través de les xarxes socials. Aquest divendres, Espartac Peran agafa els comandaments una vegada més de la tertúlia interactiva de "La Riera", amb moltes qüestions per tractar i alguna escena avançada per descobrir.

Aquest divendres tampoc faltarem a una nova cita amb la Mònica Terribas. Com cada setmana, la Mònica repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

A més a més, tindrem una nova classe d’elegància i bones maneres amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró. Enguany parlarem d’un problema que potser ens pot tocar de molt a prop alguna vegada a la vida: com gestionar la llista de convidats a un casament sense que ningú s’enfadi?

I abans de marxar de cap de setmana, explicarem als nostres espectadors els secrets per fer un bon vermut. Parlem de "Teoria i pràctica del vermut" un llibre escrit per tres autèntics vermuters: Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín.

T'esperem el divendres 15 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernández josep sucarrats miquel àngel vaquer mònica terribas 
Viernes, 15 de mayo de 2015 • 00:01h.

'Divendres'
Aquesta setmana la tertúlia de "La Riera" analitza en quin moment es troba la relació de parella entre la Marta i l’Ernest. Té motius ella per estar enfadada? Creieu que estem davant d’una crisi? En parlarem amb els nostres tertulians (l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer) amb qui també repassarem el que ha donat de si la tornada de l’Omar i els motius que han empès a la Gràcia a marxar de La Barra del Port... la Mercè torna a ficar-se en la vida dels seus fills, en són conscients ells? Per cert! Tindrem de convidat el director de la sèrie, l’Esteve Rovira!

Divendres a DIVENDRES és dia també de "Cita amb la Terribas". Amb la Mònica Terribas parlem sobre les eleccions municipals, amb les declaracions de Ciutadans de voler impedir la manifestació de l’11-S i de la campanya a la xarxa engegada per Ada Colau. També del ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, i de Pep Guardiola i Luis Enrique...

A més a més, us farem cinc cèntims de la fira Barcelona Bridal Week amb les últimes tendències en casaments. Tindrem tres models amb l’última moda en vestits de núvia i parlarem amb Rosa Oliva, directora de webnovias.com.

Abans de marxar de cap de setmana, l’elegància de Marc Giró inundarà el plató amb nous consells per no perdre les bones maneres en situacions de la vida quotidiana.

T'esperem el divendres 8 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei fermí fernández marc giró mònica terribas rosa oliva 
Viernes, 8 de mayo de 2015 • 00:06h.

Mònica TerribasAvui divendres, a DIVENDRES, tornem a muntar la paradeta de la tertúlia interactiva de "La Riera". Comentarem tots els ets i uts de la sèrie amb més espectadors a Catalunya amb uns autèntics fanàtics: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez. Conduït pel mestre de cerimònies Espartac Peran i amb la indispensable participació de tots els espectadors que juguen amb nosaltres en directe a través de les xarxes socials.

També tindrem una altra cita amb la Terribas: com cada setmana, la Mònica repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I abans de marxar de cap de setmana, una altra classe de bones maneres amb Marc Giró. El nostre expert en elegància i saber estar respon les consultes dels espectadors.

T'esperem el divendres 24 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández marc giró mònica terribas pere mas 
Viernes, 24 de abril de 2015 • 09:10h.

Santi Millán
Aquest divendres finalitzem la setmana amb l’actor i presentador Santi Millán, que visita el plató de DIVENDRES per presentar "El mur", el nou programa que conduirà a TV3 a partir de diumenge. A "El mur" veurem com un grup d'experts prepara sis persones que no fan esport regularment per córrer la marató de Barcelona. Però aquest espai televisiu va més enllà, ja que és molt més que un programa de córrer: és un programa sobre la superació personal.

També assistirem a una nova "Cita amb la Terribas", l’espai setmanal de la periodista Mònica Terribas en què repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Entre altres temes, analitzarem les declaracions del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre l’amenaça jihadista a Catalunya.

Divendres és també dia de tertúlia interactiva sobre "La Riera". Els nous girs de la sèrie seran analitzats pel nostre cor de tertulians experts en l’univers de la barra del Port: l’àvia Remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Conduirà la tertúlia Espartac Peran, amb la imprescindible participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials.

I abans de marxar de cap de setmana, nova classe de bones maneres amb Marc Giró. Parlarem de com podem portar amb la màxima elegància la convivència amb els nostres veïns d’escala.

T'esperem el divendres 10 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró santi millán xavi coral 
Viernes, 10 de abril de 2015 • 00:12h.

Mònica Terribas
Aquest divendres torna la tertúlia interactiva de "La Riera" a DIVENDRES. Com sempre, la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes és fonamental per comentar els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie. A plató, Espartac Peran fa de mestre de cerimònies d’aquesta tertúlia, que és un dels nostres moments favorits de la setmana, amb l’àvia Remei, Pere Mas, David Balaguer, Ana Boadas i Fermí Fernàndez. A més a més, durant la tertúlia aprofitarem per anunciar que ja tenim compte a Instagram. Des d’ara ens podeu seguir en aquesta xarxa social, ens trobareu amb el nom de @DivendresTV3.

Aquest divendres també tindrem una "Cita amb la Terribas", la secció de la Mònica Terribas en què repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Analitzarem algunes de les frases que hem sentit aquests dies durant la compareixença dels germans Pujol durant la comissió al Parlament.

I ara que es compleixen vint anys de la mort d’Ovidi Montllor, conversarem amb persones que el van conèixer molt bé i recordarem la seva música, l’activisme i la seva feina com a actor.

Abans de marxar de cap de setmana, dediquem un temps a parlar d’elegància i bones maneres amb Marc Giró, expert en bona educació, que segueix resolent els dubtes dels nostres espectadors. Parlarem de si és elegant o no compartir el mateix plat en un restaurant.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 6 de marzo de 2015 • 00:02h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 8 ]