Joan Manuel Serrat
La nova tertúlia interactiva de "La Riera" torna al plató de DIVENDRES amb la participació essencial dels nostres seguidors a través de les xarxes socials i els tertulians que més secrets saben de la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. En aquesta ocasió parlarem del secret de la Cristina, creieu que serà capaç de guardar-lo? Ho hauria de saber el Sergi? Com afectarà això la relació de la Maribel i el Sergi? També parlarem de la relació entre en Blai i el seu germà i de si la Nora ha tornat a Can Riera per quedar-s’hi o si finalment marxarà a Londres amb l’Alfred.

Durant el programa d’aquest divendres també connectarem en directe amb el plató de "La Marató", que ja està gairebé a punt per acollir l’edició d’aquest diumenge i molta atenció perquè també farem el sorteig final dels bitllets de la Grossa de Cap d’Any. Un dels nostres espectadors s’endurà 20 bitllets de la Grossa amb el número 18909, amb què pot arribar a guanyar 2 milions d’euros.

Aquest divendres és també un dia molt especial per nosaltres, ens visita a plató Joan Manel Serrat, el "noi del Poble Sec", que celebra 50 anys de carrera amb el disc de duets "Antologia desordenada". Repassarem alguns dels seus grans èxits i comentarem amb ell el seu recent premi Ondas i el seu Grammy com a persona de l’any 2014.

I abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells d’elegància i bones maneres de Marc Giró, que parlarà de com gestionar les trobades per Nadal a casa de la família política.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández joan manuel serrat marc giró pere mas xavi coral 
Viernes, 12 de diciembre de 2014 • 00:19h.

Manolo García
El cantant Manolo García ens visita aquest divendres a DIVENDRES per presentar "Todo es ahora". Parlarem amb l’artista, però també amb la persona i gaudirem del so acústic d’un dels nous temes de l’àlbum. Gravat entre Girona i Nova York, el nou treball discogràfic de Manolo García sona més roquer que els seus discos anteriors, i ha comptat amb la col·laboració de músics de l’escena musical de Brooklyn i Manhattan, alguns d’ells satèl·lits de David Bowie, Lenny Kravitz, Patti Smith o els B’52.

El divendres a DIVENDRES també és el dia de muntar la paradeta de la tertúlia interactiva de "La Riera". Amb l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez plantejarem als nostres seguidors a les xarxes socials les qüestions següents: Què pot fer aturar la Judit de publicar el reportatge de l’Omar? També parlarem d’en Bruno i d’en Balló, aquesta setmana l’stagier ha demanat un dia de festa a canvi “del que sigui”, fins a on està disposat a arribar el Balló per cobrar-se el favor?

I abans de marxar de cap de setmana tenim dues cites que no ens podem perdre. La primera és amb la Mònica Terribas, que torna per analitzar tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana. I l’altra és la cita amb el bon gust i l’elegància, amb el nostre expert en bones maneres, Marc Giró.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas fermí fernández manolo garcía mònica terribas tian riba 
Viernes, 28 de noviembre de 2014 • 00:06h.

'Divendres'
És divendres a DIVENDRES i això és sinònim de tertúlia de "La Riera". Els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie requereixen un anàlisi exhaustiu per part de la nostra taula d’experts formada per l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes. Tot moderat per un mestre de cerimònies de luxe, Espartac Peran.

Després de la cita amb la tertúlia de "La Riera", també tindrem una nova "Cita amb la Terribas". Xavi Coral rebrà a plató a Mònica Terribas, la periodista analitzarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana als mitjans de comunicació.

I parlarem de cafè. Aquesta és una beguda que prenem cada dia, però en sabem molt poques coses. Què hem de tenir en compte si volem preparar un bon cafè? Què diferencia els diferents tipus de cafè i la manera de preparar-los? Ens ho expliquen Meritxell Falgueres i un especialista en cafè.

Abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells del nostre especialista en bon gust, Marc Giró: com dir-li a un home amb elegància que comparteixi les feines de casa?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei espartac peran fermí fernández meritxell falgueras mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 00:03h.

Mònica TerribasFinalitza la setmana i tenim una "Cita amb la Terribas", la secció que cada divendres oferirà Mònica Terribas al nostre programa. El plantejament és el següent: la periodista triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà en companyia de Xavi Coral.

Aquest divendres també torna a DIVENDRES la mítica tertúlia de "La Riera", amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. En aquesta primera tertúlia de la temporada hi participarà l’actor Jordi Planas, el Sergi a la sèrie, per parlar del seu personatge. Coneixerem més detalls de la seva relació amb la Maribel i de com la seva decisió de deixar la Cristina el pot afectar d’ara en endavant, sobretot tenint en compte que espera una filla d’ella. Repassarem també algunes de les novetats d’aquesta nova temporada a la sèrie.

I Marc Giró es torna a incorporar al nostre equip com a expert en elegància i bones maneres, per demostrar que es pot ser educat en qualsevol situació. Parlarem de "com podem tornar de vacances de manera elegant".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei david balaguer fermí fernández joan planas mònica terribas pere mas 
Viernes, 5 de septiembre de 2014 • 00:04h.

Marc GiróTrames, subtrames, personatges que se’n van i altres nous que vindran... Molts són els motius pels quals reunim cada divendres l’àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Ana Boadas i Pere Mas al voltant de la tertúlia interactiva de "La Riera". Ells, que potser són les persones que millor coneixen els secrets de la sèrie, conjuntament  amb Espartac Peran, i la col·laboració de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials, ens tornaran a portar més enllà dels esdeveniments d’aquesta setmana a Can Riera... i ens prometen petites visions al voltant del futur d’alguns personatges!

Aquest divendres, també rebrem la visita a plató de Queta Karmany, periodista experta en moda i tendències, que ens porta les grans novetats que s’han pogut veure en l’edició 2014 de la passarel·la "080 Barcelona", celebrada al llarg d’aquesta setmana. Hi comptarem amb la col·laboració d’alguns models, que lluiran a plató les peces de roba més interessants de les col·leccions que han participat a la passarel·la d’enguany.

I abans de marxar de cap de setmana Marc Giró, expert en elegància i bona educació, ens explicarà com ens hem de comportar per no perdre les bones maneres en cap situació de la vida.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró queta karmany 
Viernes, 4 de julio de 2014 • 00:04h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 8 ]