Fermí Fernandes i l'àvia Remei
Ja és divendres a DIVENDRES i a la tertúlia de "La Riera" d’aquesta setmana debatrem sobre si la Maribel hauria d’haver ajudat l’Ernest a fer plats nous per a La Barra... També parlem de la relació laboral entre en Bernat i la Lucía, creieu que entre ells pot haver-hi alguna cosa més? És un bon cap en Bernat? I atenció al Dimitri... Fins a on és capaç d’arribar? Pot enfonsar el negoci de La Pineda? Una nova edició de la tertúlia interactiva de "La Riera" ens espera! Amb els comentaris de tots els nostres seguidors a les xarxes i l’aportació a la taula de l’àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernandez, Ana Boadas i Pere Mas.

Aquest divendres s’estrena la pel·lícula biogràfica de Grace Patricia Kelly de Mònaco, protagonitzada per Nicole Kidman. Ens visiten Carolina Ferre i Sílvia Soler per repassar la figura de la princesa Grace Kelly.

I amb Marc Giró començarà el cap de setmana parlant de bona educació i bones maneres. En aquesta ocasió, aprendrem com tractar amb elegància veïns que fan soroll a causa de la seva frenètica activitat sexual.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández pere mas 
Viernes, 23 de mayo de 2014 • 00:24h.

Rafel VivesPrepareu tot el que tingueu a punt per llençar a la brossa, perquè una nova vida els espera, a tots aquells mobles, electrodomèstics i altres coses velles que tingueu per casa. Aquest divendres parlem amb Rafel Vives, conductor del "Ja t’ho faràs", nou programa de Tv3, que ens ensenya com recuperar les coses velles i espatllades que tenim per casa. Idees, imaginació i moltes ganes de transformar l’entorn és tot el que es necessita per fer-ho!

A més a més, tornarem a jugar amb tots els seguidors a casa de la tertúlia de "La Riera", amb noves preguntes  a través del Facebook i el Twitter del programa. Com sempre, amb la participació d’uns col·laboradors amb informació privilegiada sobre la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

I marxarem de cap de setmana amb el bon gust de Marc Giró, que respondrà els dubtes dels espectadors sobre un dels factors socials més valuosos avui en dia: la bona educació.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró pere mas rafel vives 
Jueves, 1 de mayo de 2014 • 10:00h.

'Divendres'
Aquesta setmana, a la tertúlia de "La Riera", passarà una cosa mai vista en aquests 5 anys de tertúlia, ens visita l’actriu Montse Morillo, la Maribel! Parlarem del seu retorn i intentarem esbrinar per què ha tornat... Busca alguna cosa a Sant Climent? Pot fer perillar la relació entre la Cristina i el Sergi? S'hi quedarà durant gaire temps? També parlarem dels Flaquer i de la seva reconciliació, l'Albert ha reconquerit el cor de la Núria, serà definitiu? Com es prendrà el Domènec que la Núria el deixi? I compte amb el Guillem, que està disposat a enverinar-se per sortir de la presó... ho aconseguirà o prendrà mal pel camí? Com sempre, donarem voltes a tots aquests temes amb els nostres col·laboradors, l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i tots els nostres seguidors de Twitter i Facebook que comenten a temps real #larieradivendres.

A més a més, tornarem a rebre el nostre expert en elegància i bones maneres, Marc Giró, que respondrà els dubtes dels espectadors. Avui tractarem el tema de com trobar la parella de la teva vida més enllà dels 40.

I Els Amics de les Arts estrenen nou disc! Tindrem un petit tast al nostre escenari.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernandes montse morillo pere mas 
Viernes, 11 de abril de 2014 • 00:18h.

Xavi Coral i Ana Boadas
Ja és divendres a DIVENDRES i això només vol dir una cosa: que tornem a parar la taula de la tertúlia interactiva de "La Riera", amb l’àvia Remei, el Fermí Fernàndez, l’Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la participació a través de les xarxes de tota la legió dels nostres seguidors. En els darrers dies hem vist com els Flaquer s'han anat aparellant, l'Albert amb la Tina, la Núria amb el Domènec, i la Consol... amb el Jesús! Que poc que s'esperaven aquesta notícia, l'Albert i la Núria! Corre perill, l'herència? Han de patir per alguna cosa més? En parlarem a la tertúlia, on també analitzarem el futur de Can Riera. Han triat un bon soci, la Mercè i l'Ernest? S'entendran, amb en Balló? Què dirà, en Claudi, quan se n'assabenti? També parlarem del Bernat, que ha decidit fer marxa enrere i vol tornar a l'Església. Mossèn Artur no ho veu clar però... i en Bernat?

També us posarem al dia de tot el que es va viure a la gala de lliurament dels premis Enderrock. En repassarem els millors moments amb el periodista musical Pep Blay i els grans triomfadors de la vetllada, Els Catarres.

Com sempre, resoldrem dubtes sobre bon gust i elegància amb l’expert Marc Giró, que abordarà un dels temes tabú i pedra angular del bon gust: com es pot menjar calçots sense perdre l’estil?

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernandes marc giró pep blay pere mas 
Viernes, 14 de marzo de 2014 • 00:06h.

'Divendres'Aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" parlarem de la conquesta de la Marta. De moment ja ha fet fora l'Edgar del despatx de direcció de Batea-Maresme. Podrà mantenir-lo a ratlla? Com afectarà la nova direcció la cuina? Què farà l'Edgar per venjar-se? Els aires de canvi també es deixen sentir a La Barra del Port. En Sergi es planteja ampliar el negoci. Creieu que és una bona decisió? Pot compaginar "La Barra" amb "El Mirador"? Aquesta setmana hem vist l'Ona decidida a fer negocis amb la Pilar, i la Mònica, molt penedida del que li va passar al Pedro per culpa seva... De tot això i més parlarem a la tertúlia de "La Riera" amb els nostres experts: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que participen en directe a través de les xarxes socials.

També ens visiten el cuiner Nandu Jubany i el periodista Llucià Ferrer, que cada diumenge ens porten a Tv3 el programa "Menú cap de setmana", en què posen a cuinar personatges famosos.

Com sempre, Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres. I ballarem al ritme d'"Els optimistes": Àngel Llàcer i Manu Guix ens presenten una cançó dedicada a Prats de Lluçanès.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández llucià ferrer nandu jubany pere mas 
Viernes, 7 de febrero de 2014 • 00:11h.

«« Primera | « Anterior | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 10 / 46 ]