Love of Lesbian
El Baix Llobregat és bressol de moltes bandes de música, però n’hi ha una per la qual tenim especial devoció: els Love of Lesbian. Autors de la sintonia del programa, Santi Balmes i els seus estan en actiu des de l’any 97 i avui  tornarem amb ells al lloc on va començar tot: Sant Vicenç dels Horts. Amb Espartac Peran, el nostre home fora del plató, i tots els membres del grup Love of Lesbian, us proposarem un recorregut en clau turística per la població.

I a plató ens espera una nova edició del "Derbi de variants" especial estiu, el concurs per saber quina és la millor varietat del català per a les diferents situacions de la vida. Avui, sabrem quin és el millor català per anar de viatge. Hi jugaran Montse Palau (Tarragona), Queta Karmany (Mallorca), Mario Pons (Terres de l'Ebre), Ramon Molins (Lleida), Quim Masferrer (Girona) i Pau Vidal (Barcelona). Com sempre, Màrius Serra serà l’àrbitre de la competició.

També hem convidat el perruquer Josep Pons per parlar de pentinats d’estiu. Descobrirem quines són les tendències per als cabells i, a més a més, us expliquem com hem de tractar els cabells a l’estiu amb l’exposició al sol, l’aigua de mar, la piscina i molt més.

No hi faltarà el repàs previ de l’actualitat dins del marc de la nostra tertúlia, amb Xavi Coral i els col·laboradors del dimarts: Marina Llansana, Antonio FrancoSalvador Cardús, Vicent Sanchis i Pere Mas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags:  antonio franco josep pons love of lesbian marina llansana pere mas salvador cardús santi balmes vicent sanchís xavi coral 
Martes, 15 de julio de 2014 • 00:12h.

'Divendres' cumpleix 1000 programes
Aquest divendres, 27 de juny, és un dia molt especial per a nosaltres: celebrarem els nostres primers 1.000 programes. 1.000 tardes que hem estat junts voltant per Catalunya, mostrant a la nostra audiència la realitat que ens envolta dins i fora del país, al costat de Xavi Coral, Espartac Peran i tots els nostres col·laboradors, que han convertit el DIVENDRES en el magazín de referència de les tardes de Tv3.

Per a aquesta ocasió tan especial, hem preparat un programa ple d’emocions i sorpreses. Tindrem la gran final del concurs "1.000 Divendres", d’on sortirà el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. S’ho jugaran els tres guanyadors de les semifinals que hem anat fent al llarg del mes de juny.

No faltarà en aquest programa 1.000 la tertúlia interactiva de "La Riera", amb uns convidats de luxe. Vindrà l’Ona (Clàudia Costas), la Cristina (Cristina Plazas) i el Balló (David Bagés). Parlarem amb ells del moment en què es troben els seus personatges i de com evolucionaran d’aquí fins a final de temporada. També parlarem de la incorporació del Cristian al casino i del futur del negoci del Bernat. Hi ha prou diners per mantenir el garden? I tot això, amb la participació de tots els seguidors del programa a través de les xarxes socials i dels tertulians de la taula: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

'Divendres'
El bon gust de Marc Giró també hi serà present, aquest divendres, amb l’objectiu de fer una repassada de l’estil i de les maneres dels nostres presentadors Xavi Coral i Espartac Peran, així com dels col·laboradors Ana Boadas, Núria Coll, Pere Mas, Tian Riba i Oriol Soler. Com han canviat en aquests 1.000 programes? Quins consells els donarà per ser encara més "estilosos"?

Com a final de festa, celebrarem els primers 1.000 programes amb els pastís que ens ha preparat el pastisser Christian Escribà.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

Dra. Folch
Aquest dimecres continuem a Sant Martí de Tous amb Espartac Peran i la nutricionista del programa, la doctora Folch, per conèixer diversos projectes gastronòmics de la població. A més a més, la doctora Folch ens parla del seu nou llibre, "Frutoterapia", que explica els beneficis de la fruita en la nostra alimentació. Per posar-ho en pràctica, Pep Nogué ens prepararà quatre plats amb fruita.

A plató ens torna a visitar el periodista musical Pep Blay, amb una sèrie de propostes musicals de què aquests dies podem gaudir arreu de Catalunya. Com sempre, ens explicarà anècdotes i curiositats sucoses de les cançons de grans artistes.

Parlarem de les notícies més destacades de la jornada durant la tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la participació de Sebastià Serrano, Francesc Romeu, Sílvia Soler, Vicent Sanchis i Pere Mas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu pep blay pep nogué pere mas sebastià serrano sílvia soler vicent sanchís xavi coral 
Miércoles, 25 de junio de 2014 • 09:50h.

'Divendres'Aquest divendres a DIVENDRES encetem el concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això busquem el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. Després d’un llarg procés de selecció, rebem els tres primers candidats que concursen en aquesta primera ronda, un dels quals es convertirà en el primer participant de la gran final del dia 27 de juny, data en què  celebrarem els nostres 1.000 DIVENDRES. Qui serà oficialment el nostre seguidor número 1?

A la tertúlia interactiva de "La Riera" parlarem de la relació entre la Maribel i l’Alfons, però sobretot de com és la relació de la Maribel amb les nenes. Són motiu suficient perquè ella i l’Alfons tornin a estar junts? La Barra del Port penja d’un fil, en Salva està desmotivat i en Sergi i l’Ernest no hi ha manera que es posin d’acord... Sort que hi ha la Cristina! I atents al garden, perquè entre en Jacob, en Tito i en Bernat..., la cosa està a punt de petar...
Com sempre, tindrem la col·laboració i els comentaris de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials i, presencialment a plató, de l’àvia Remei, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

Abans de marxar de cap de setmana, nova dosi de bona educació amb l’expert en bones maneres Marc Giró, que ens guiarà a través del camí de l’elegància.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró pere mas 
Viernes, 6 de junio de 2014 • 00:01h.

'Divendres'
Els divendres a DIVENDRES és sinònim de tertúlia de "La Riera". La participació de tots les nostres espectadors a través de les xarxes serà clau per resoldre alguns misteris de la sèrie, com per exemple el problema d’en Martí amb en Dimitri: serà capaç de posar-hi fre? S’haurà de penedir en Martí d’haver entrat al negoci? La tornada d’en Lluís ha sacsejat "La Riera", preguntarem als nostres seguidors si creuen que acabarà denunciant la Mercè... Se n’assabentarà ella abans que el seu fill posi la denúncia? També parlarem de l’Alfons i la Maribel, hi ha alguna possibilitat que tornin a ser parella? Com sempre amb la col·laboració de l’àvia remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez.

I després de la tertúlia hem convidat el nostre entrenador personal, en Jordi Pallarès, que ens donarà alguns consells per començar a fer exercici per posar-nos en forma de cara a l’estiu. Ens en recomanarà alguns que podem fer a casa, a la feina o allà on vulguem.

Abans de marxar de cap de setmana, en Marc Giró ens explicarà com ens hem de comportar per no perdre les bones maneres en cap situació de la vida.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández jordi pallarès pere mas 
Viernes, 30 de mayo de 2014 • 00:26h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 9 / 46 ]