Paul BerrondoArribem al final de la setmana al magazín DIVENDRES amb una nova edició de la tertúlia de "La Riera", conduïda per Espartac Peran, amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. El convidat d'aquesta setmana és en Carlos (l'actor Paul Berrondo). Els tertulians intentaran consolar en Carlos, que acaba de deixar la Maribel. Què farà ella ara? Marxarà o hi haurà alguna cosa que la retindrà? I en Carlos? Ho superarà? L'ajudarà algú a fer-ho? Sembla que s'han fet molt amics amb en Sergi. Ja veurem si aquesta amistat dura gaire... També analitzarem les pistes que tenim, gràcies al Joan, sobre l'Albert Flaquer i el seu secret.

Aquest divendres tornarà a plató el nostre expert en moda i tendències, en Marc Giró. Avui amb una secció on descobrirem petits consells per no perdre el bon gust quan sortim de cap de setmana, i per evitar que s'espatlli una escapada idíl.lica amb la nostra parella per culpa dels "pixapins".

Aquest any, La Marató de Tv3 estarà dedicada a la lluita contra el càncer i serà conduïda per la presentadora d'"Els Matins", Ariadna Oltra, i el presentador d'"El gran dictat", Oscar Dalmau. Amb tots dos parlarem durant el programa d'avui del gran repte que els espera al mes de desembre.

Actualitat, cultura, tendències, nutrició... Cada tarda és DIVENDRES. En directe, 16:40h., a Tv3.

[ El actor Paul Berrondo, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas ariadna oltra david balaguer la marató la riera marc giró mercè comes oscar dalmau paul berrondo pere mas 
Viernes, 19 de octubre de 2012 • 00:00h.

Estel SoléAcaba la setmana i arriba a DIVENDRES una nova edició de la tertúlia de "La Riera". En aquesta ocasió tindrem de convidada l'actriu Estel Solé (la Marina). Hi parlarem de la seva feina a la ludoteca de Sant Climent vestida d'abella i de la seva relació personal i/o professional amb el Nil. També farem una incursió a la medicina tradicional xinesa, ara que en Guillem l'ha posat tant de moda. Mirarem de descobrir si és tan miraculosa com diuen... Analitzarem els canvis que hem vist en el Nil aquesta setmana. L'augment de responsabilitats el fan millor... o pitjor? L'Ernest ha contractat la professora de la seva filla per mirar-la... i ja està? Amb això en tindrà prou? Sort en té que la Raquel no és la nòvia d'en Carlos, que té la Maribel fregida... També analitzarem la seva actitud, amb en David Balaguer, l'àvia Remei, l'Ana Boadas, la Mercè Comas i en Pere Mas.

Aquest divendres és també el 50 aniversari de la primera pel.li de James Bond. Repassarem els diferents actors que l'han encarnat amb en Marc Giró. En Marc analitzarà també la figura de Tito Vilanova, a les portes del clàssic de diumenge. I també ens explicarà com ser infidels sense perdre les bones maneres... i algunes coses més!

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, DIVENDRES, cada tarda en directe, a Tv3.

[ La actriz Estel Solé, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer estel solé la riera marc giró mercè comes 
Viernes, 5 de octubre de 2012 • 00:00h.

Cristina PlazasLa convidada d'aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" és la Cristina, la delegada del Grup Batea a Can Riera, un personatge que els de la taula no suporten, així que segur que li donaran molta canya just la setmana que "les salses" del Grup Batea han posat en peu de guerra la cuina...

També mirarem d'esbrinar quin és el secret que guarda la Consol a l'Albert. Serà capaç el Nil d'aguantar la pressió del casino? Qui guanyarà, la Lídia o ell? Ha fet bé el Claudi de deixar el seu fill al capdavant d'aquest negoci? Ho debatrem amb els nostres tertulians. I la Mercè? La convertirem en una gran pintora? Sí que és cert que no sembla que li faci gaire gràcia, però no serà per falta d'insistència de l'Andrea...

En qualsevol cas, els nostres radars de tendències Marc Giró i Imma Sust tornen també al programa, en aquesta ocasió per tractar de temes com la marató-mania, que afecta moltíssims internautes que han superat la trentena. A més, centraran el seu observatori en altres temes que han trobat a la xarxa de xarxes i que han cridat profundament la seva atenció.

DIVENDRES, el magazín de referència de la sobretaula. Cada tarda en directe, 16:40h., a Tv3.

[ La actriz Cristina Plazas, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: cristina plazas imma sust la riera marc giró 
Viernes, 28 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Peter VivesLa tertúlia de "La Riera" ha arrencat amb força aquesta temporada a DIVENDRES. La nova incorporació com a tertuliana de l'actriu Mercè Comes ha estat només el principi del que promet ser el debat més encès de la setmana. Els esdeveniments darrere els fogons de Can Riera s'han precipitat, i aquí tenim un altre cop l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i el Pere Mas per dir les coses pel seu nom en el convuls univers d'una de les telesèries amb més seguidors de la història de Tv3. Per efectes del destí, el convidat d'avui és un autèntic sex symbol. Es tracta del Nil ( l'actor Peter Vives), i l'objectiu dels tertulians serà demostrar si és encara un nen o si té prou experiència per demostrar que és un home que sap el que vol...

I finalment aquesta tarda aterrarà en la quarta temporada de DIVENDRES en Marc Giró, el nostre instructor fashion per excel.lència, que mantindrà un cara a cara amb una històrica col.laboradora del programa: Imma Sust. Tots dos amb tots els ets i uts del panorama social, sempre atents al que es cuina i es comenta a les xarxes socials.

DIVENDRES el magazín de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns cada dia en directe. 16:30h. a Tv3.

[ El actor Peter Vives, abducido por la tertúlia de "La Riera" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera marc giró mercè comes pere mas peter vives 
Viernes, 21 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Jordi PlanasA la tertúlia de "La Riera" d'avui parlem amb en Jordi Planas, de qui segur que aconseguirem algun titular sobre el que passarà aquesta temporada a la sèrie. Analitzarem la relació entre la Judit i la Mercè que ha canviat  radicalment en només un any, és creïble? A què respon? També parlarem del fred comiat dels companys a la Marina i del seu futur. La Cristina ha posat el Sergi entre l'espasa i la paret, està obligat a modificar tota la carta de la fonda per convertir-la en un restaurant de franquícia, i ell no ho porta gens bé... qui guanyarà la partida? El Sergi està en disposició de lluitar? D'això i moltes coses més en parlarem a la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Ana Boadas i Pere Mas.

Som gent DIVENDRES. Cada tarda en directe al teu costat. 16:30h. Tv3.

[ El actor Jordi Planas y el futuro de "La Riera" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi planas la riera mercè comes pere mas 
Viernes, 14 de septiembre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 21 ]