Dra. Folch
Aquest dimecres continuem a Sant Martí de Tous amb Espartac Peran i la nutricionista del programa, la doctora Folch, per conèixer diversos projectes gastronòmics de la població. A més a més, la doctora Folch ens parla del seu nou llibre, "Frutoterapia", que explica els beneficis de la fruita en la nostra alimentació. Per posar-ho en pràctica, Pep Nogué ens prepararà quatre plats amb fruita.

A plató ens torna a visitar el periodista musical Pep Blay, amb una sèrie de propostes musicals de què aquests dies podem gaudir arreu de Catalunya. Com sempre, ens explicarà anècdotes i curiositats sucoses de les cançons de grans artistes.

Parlarem de les notícies més destacades de la jornada durant la tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la participació de Sebastià Serrano, Francesc Romeu, Sílvia Soler, Vicent Sanchis i Pere Mas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu pep blay pep nogué pere mas sebastià serrano sílvia soler vicent sanchís xavi coral 
Miércoles, 25 de junio de 2014 • 09:50h.

'Divendres'
Aquest dimarts coneixerem nous models de negocis d’èxit amb Pau Garcia-Milà: innovació catalana referent a nivell mundial com una empresa jove pionera a l’escena de Barcelona de creació de videojocs socials, una alternativa a l’actual normativa de la factura de la llum i una solució revolucionària per a persones amb problemes de mobilitat. Totes aquestes són propostes finalistes del premi al millor jove empresari català de l’any que dóna l’AIJEC (Associació de Joves Empresaris de Catalunya).

Les connexions amb Espartac Peran des de la localitat de Begur, ens portaran a conèixer un dels elements més característics de la gastronomia de Begur, el peix de roca. Parlem de peixos que s’inclouen dins d’aquesta denominació, quines característiques tenen, on viuen i com es pesquen o quins són els plats tradicionals que es cuinen amb ells. Amb la doctora Folch i Pep Nogué. A més a més, tindrem una nova píndola del "triquina de la Folch”, les tres recomanacions més essencials per recuperar la línia de cara a l’estiu.

I l’actualitat del dia passarà per la taula del dimarts amb Marina Llansana, Salvador Cardús, Antonio Franco, Pere Mas i el jutge Santiago Vidal, que ahir mateix va declarar davant el Consell General del Poder Judicial per la seva participació en la redacció d’una Constitució per a una hipotètica Catalunya independent.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco doctora folch marina llansana pep nogué santiago vidal 
Martes, 27 de mayo de 2014 • 00:31h.

Espartac Peran i Xavi Coral
És dimarts i és dia de festa a Sant Boi de Lluçanès. Avui és la celebració de la festa del seu patró, Sant Baldiri, i ens passejarem al costat d’Espartac Peran per alguns dels actes més significatius de la celebració. Aquesta festa popular està relacionada històricament amb la matança del porc, tema al qual dedicarem una especial atenció quan fem un petit tast del món gastronòmic que l’envolta: arengades, embotits, arrossada... En definitiva, un plat exquisit que no us podeu perdre, perquè a més a més ens acompanyarà un autèntic expert en l’art del bon menjar, el cuiner i crític culinari Pep Nogué.

A plató tocarem de peus a terra amb l’actualitat per tractar del tema de les eleccions europees. Què votem realment en aquestes eleccions? En quins aspectes podem influir realment amb el nostre vot?  Per contestar aquestes preguntes, parlem amb Andreu Olesti, catedràtic de Dret Internacional Públic de la UB.

I en la tertúlia d’actualitat d’aquest dimarts participarà el jutge Santiago Vidal. Comentarem el més destacat del dia amb ell i la resta de col·laboradors: Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: andreu olesti espartac peran pep nogué santiago vidal xavi coral 
Martes, 20 de mayo de 2014 • 00:02h.

Manel Esteller
Aquest dimarts ens visita al plató de DIVENDRES el doctor Manel Esteller, director del programa d’epigenètica i biologia del càncer a l’Institut d’investigació Biomèdica de Bellvitge. El doctor Esteller és reconegut internacionalment per les seves investigacions sobre el càncer i tot just acaba de publicar el llibre "Aposta per la salut", on marca una sèrie de pautes per veure el futur de la malaltia amb ulls optimistes.

Durant les connexions amb l’Espartac des de Calaf, coneixerem a fons el seu mercat al costat de l’historiador Josep Maria Solé i Sabater, el cuiner Pep Nogué i la il·lustradora Pilarín Bayés. A més a més, parlarem dels orígens de la pesseta: el calafí Laureà Figuerola va ser el ministre que va implantar-la i en coneixerem les curiositats a partir de pessetes de diferents èpoques.

I  comentarem el més destacat de l’actualitat del dia amb Xavi Coral i els col·laboradors del programa Marina Llansana, Antonio Franco, Vicent Sanchís, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabater pep nogué pilarín bayés xavi coral 
Martes, 13 de mayo de 2014 • 00:30h.

Barcelona
La Xina, el territori més poblat del planeta Terra amb més de 1.354 milions d’habitants, és alhora un dels països de trajectòria expansiva amb més negocis internacionals, i Catalunya és un dels llocs on es concreten moltes d’aquestes empreses asiàtiques. D’aquí a uns dies s’inaugurarà la primera línia aèria Barcelona-Pequín, però, què busquen els xinesos que vénen a Catalunya, a part d’oportunitats laborals? Aquest dimarts descobrim com són els xinesos que ens visiten amb Jaume Acebedo, director de la revista Asiacom Magazine, i amb dos empresàries xineses que viuen a Catalunya.

Des de l’orient llunyà viatjarem un altre cop a Catalunya a través de les connexions amb Espartac Peran des d’Ullastret, per conèixer la història i les curiositats al voltant del producte més reconegut d’Ullastret: el recuit de drap de Ca la Nuri. Amb en Pep Nogué descobrim diferents maneres d’utilitzar el recuit a la cuina i amb la doctora Folch parlem de les propietats nutricionals del recuit i d’altres làctics. A més a més, seguirem amb la secció especial "Triquini" de la doctora Folch, els tres consells bàsics per mantenir la silueta de cara a l’estiu.

Com sempre, comentem l’actualitat del dia a la tertúlia moderada per Xavi Coral amb Marina Llansana, Vicent Sanchís, Antonio Franco, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco espartac peran marina llansana pep nogué tian riba vicent sanchís xavi coral 
Martes, 29 de abril de 2014 • 00:19h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 8 ]