Antoni Bassas i Xavi Coral
Aquest dijous, obrirem el programa amb una nova tertúlia d’actualitat, on participaran els periodistes Ernest FolchMarina Llansana, Antonio Franco, Manel Manchón i Tian Riba. A més a més, dedicarem una part de la tertúlia a fer una prèvia al partit de la final de la Copa del Rei, amb la col·laboració de Lluís Canut.

També convidarem una setmana més el periodista Antoni Bassas, que des de la seva secció "La setmana del Bassas" ens farà veure alguns dels fets de l’actualitat des d’una perspectiva diferent, gràcies a la seva visió crítica i única.

Com és habitual els dijous, coneixerem quins negocis sorgits a Catalunya funcionen i són un referent d’èxit més enllà de les nostres fronteres. Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i Núria Coll, la  nostra col·laboradora experta en hàbits de consum responsable, us mostrarem les darreres idees catalanes que ja són empreses amb futur.

Aquest és el nostre últim dia a Solivella, localitat que ha acollit a l’Espartac i l’equip d’exteriors durant tota la setmana. Farem un recorregut per descobrir  què no ens podem perdre quan visitem aquesta població, amb Josep Maria Sans Travé, director de l’Arxiu Nacional de Catalunya. I també coneixerem la llegenda de la Maranyota del Castell de Solivella, que s’utilitza per fer por als nens que no es porten bé. A partir d’aquesta figura, coneixerem quins personatges han estat utilitzats tradicionalment per espantar la mainada: l’home del sac, el llop, el drapaire... Amb Jan Grau i Pilarín Bayés.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas antonio franco ernest folch manel manchón marina llansana pau garcia-milà tian riba 
Jueves, 13 de febrero de 2014 • 00:04h.

Santiago VidalAquest dijous obrirem el programa amb una tertúlia amb el jutge Santiago Vidal, focalitzada a resoldre tots aquells interrogants que plantegen alguns dels casos judicials que estan d’actualitat, com la declaració de la Infanta Cristina pel cas Noos o la demanda d’un soci del Barça pel fitxatge de Neymar.

A més a més, anirem més enllà dels grans titulars dels diaris dins d’una nova edició de "La setmana del Bassas": els comentaris al voltant dels fets de l’actualitat des del punt de vista únic del periodista Antoni Bassas.

I amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la nostra col·laboradora Núria Coll, us mostrarem nous exemples de negocis d’èxit a Catalunya. Idees innovadores per sortir de la crisi que actualment funcionen i han estat creades a casa nostra.

Aprofitant el nostre últim dia a Prats de Lluçanès, farem un recorregut turístic pels seus racons més emblemàtics i reproduirem la seva Festa Major d’estiu en ple mes de febrer. Es tracta de la festa de Sant Joan i els Elois, amb una tradicional passada de carreters, mules, cavalls, ases i carruatges. Veurem els diferents tipus de carros antics i en descobrirem les curiositats.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas núria coll pau garcia-milà santiago vidal 
Jueves, 6 de febrero de 2014 • 00:14h.

Xavier Sala i Martín
Les bones idees aplicades als negocis tornaran a agafar protagonisme aquest 2014 al programa DIVENDRES amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que juntament amb la nostra col·laboradora Núria Coll ens porten cada setmana tres models de negoci nascuts a Catalunya i que serveixen de referència amb motiu del seu èxit dins i fora de les nostres fronteres.

Aquest dijous també tindrem amb nosaltres el periodista Antoni Bassas. La seva secció "La setmana del Bassas" ens apropa a l’actualitat de la setmana durant aquest any nou que tot just comença des del seu punt de vista únic.

Obrirem el programa amb el professor Xavier Sala i Martín, doctor en economia que cada setmana ens ofereix una classe magistral en format de tertúlia per entendre els factors que influeixen directament d’una manera positiva o negativa en els nostres diners i en la societat del benestar.

Les connexions amb Espartac Peran des de Roda de Ter ens portaran a fer un viatge turístic a través dels racons més emblemàtics d’aquesta localitat, al costat del periodista Francesc Soler.

A més a més, coneixerem Santi Serra, un enamorat dels cavalls que els ensinistra perquè puguin actuar en pel·lícules i anuncis. I els ensinistra mitjançant la doma en llibertat (només amb la veu i els gestos). Aquests animals saben fer coses tan increïbles com ara pintar quadres, i ho veurem en directe.

Us esperem en directe, 16:40h., a Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran francesc soler núria coll pau garcia-milà santi serra xavier sala i martín 
Jueves, 9 de enero de 2014 • 12:11h.

'Divendres'
El professor Xavier Sala i Martín torna aquest dijous a la taula de DIVENDRES, per analitzar l’actualitat econòmica, sempre des d’una vessant pedagògica alhora que divertida. Al costat de Xavi Coral i Tian Riba, aportarem el nostre granet de sorra per fer els conceptes d’economia més accessibles als nostres espectadors i veure quines són les variables que poden afectar directament els nostres estalvis.

També tindrem entre nosaltres el periodista Antoni Bassas, amb qui anirem més enllà dels grans titulars dels diaris, en un viatge per l’actualitat a través de "La setmana del Bassas", una de les seccions estrella dels dijous.

Les idees competitives i les empreses d’èxit són també un dels segments importants del nostre programa, que descobrim setmana rere setmana amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Projectes innovadors per aixecar el cap en temps de crisi.

I aprofitant el nostre últim dia a la localitat de Prades, descobrirem què no ens podem perdre quan visitem la població, de la mà del bateria dels Pets, Joan Reig. A més a més, ho sabrem tot sobre un dels productes autòctons més reconeguts, la patata de Prades. Amb Indicació Geogràfica Protegida és l’estrella gastronòmica de la població. Parlarem de les seves virtuts i propietats a la cuina. I en Pep Nogué ens proposarà idees per treure’n el màxim partit.

DIVENDRES a Tv3, en directe a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran tian riba xavi coral xavier sala i martín 
Jueves, 19 de diciembre de 2013 • 00:19h.

Xavier Sala i Martín
Aquest dijous, la tertúlia torna a centrar tota la nostra atenció en l’actualitat econòmica dins del marc d’una nova classe magistral amb el catedràtic i professor d’Economia Xavier Sala i Martín. Al costat de Tian Riba i Xavi Coral, us acostarem conceptes clau per entendre alguns aspectes de la situació actual, amb l’estil clar i didàctic que caracteritza el professor Sala i Martín.

A més a més, descobrim què no ens podem perdre quan visitem l’Ametlla del Vallès amb Carles Pérez, presentador del programa despertador "El matí i la mare que el va parir" de Ràdio Flaixback. Abans de marxar d’aquesta població, també us mostrarem diferents taules decorades amb flors de Nadal, a través de diferents propostes de centres de flors per decorar amb estils diferents. Coneixerem les plantes ideals per Nadal a dins de casa i aprendrem com cuidar-les amb floristes i productors de flors locals.

També tornarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà amb noves propostes de negoci d’èxit nascudes a Catalunya. En aquesta edició, coneixerem uns emprenedors de Lleida amb un invent que revolucionarà el món de les pròtesis dentals, una empresa de disseny i impressió amb uns treballadors molt especials i els creadors de les primeres urnes biodegradables per plantar arbres.

I amb el periodista Antoni Bassas tornarem a anar més enllà dels grans titulars dels diaris amb "La setmana del Bassas" la seva visió original i divertida de l’actualitat dels últims dies.

DIVENDRES a Tv3, cada tarda a les 16:40h. després de "La Riera".

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carles pérez pau garcia-milà tian riba xavier sala i martín 
Jueves, 12 de diciembre de 2013 • 00:12h.

«« Primera | « Anterior | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 15 / 18 ]