Els mètodes de la policia científica, a 'Divendres'Seguim amb les connexions amb l'Espartac des de Vilassar de Dalt a DIVENDRES. Avui visitem el Teatre la Massa de Vilassar, un edifici de gran interès històric i arquitectònic, ja que va ser l'única gran obra a Catalunya de l'arquitecte internacionalment conegut Rafael Guastavino. Coneixerem per dins aquest teatre i farem un recorregut per les sales més emblemàtiques del país.

Vilassar és una porta privilegiada al Parc de la Serralada Litoral i per això en Dani Ramírez ens proposa descobrir aquest paratge a través de diferents rutes per a tots els gustos.

A més a més, a la redacció de DIVENDRES avui ens hem preguntat com funciona el "CSI català". Descobrirem els mètodes que fa servir la divisió de la policia científica dels Mossos d'Esquadra. Com s'identifica la procedència d'una bala? Quins són els mètodes més avançats per a la detecció d'empremtes dactilars? Ens ho explicarà l'inspector Daniel Martínez.

Com sempre, en el programa d'aquest dimecres farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal, el coach Xesco Espar i els periodistes, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, ada tarda en directe, després de "La Riera", a Tv3.

[ Los métodos de la policía científica en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez daniel martínez manel cuyàs núria coll santiago vidal sílvia soler xesco espar 
Miércoles, 24 de octubre de 2012 • 00:00h.

Xavi Coral i Espartac PeranAquest dimecres és el Dia Internacional de l'Eradicació de la Pobresa, i al magazín DIVENDRES hem convidat els responsables de dues de les ONG més importants del país, Jordi Roglà, director de Càritas Diocesana de Barcelona, i Josep Marqués, president de la Creu Roja, per parlar de l'actual situació de les persones més desfavorides del nostre entorn.

Des de Castellar del Vallès coneixerem com era la vida a la fàbrica. L'empresa més important en el desenvolupament de Castellar, tant en l'àmbit econòmic com en el social, ha estat la fàbrica Tolrà (1856-1995). Coneixerem com eren les relacions entre amos i treballadors en temps de la Revolució Industrial, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Com cada dimecres, farem el repàs de l'actualitat amb el nostre equip de col·laboradors integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

DIVENDRES, en directe després de "La Riera". 16:40h., a Tv3.

[ Este miércoles hacemos un "Divendres" contra la pobreza ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jordi roglà josep maria solé i sabaté josep marquès manel cuyàs màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 17 de octubre de 2012 • 00:00h.

Xavi Coral i Espartac PeranAquest dimecres al magazín DIVENDRES farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Tian Riba i Núria Coll. Seguim a la Pobla de Lillet, on es pot fer un recorregut en el Tren del Ciment, una línia que històricament s'utilitzava per a l'explotació del ciment a la zona. Coneixerem amb Josep Maria Solé i Sabaté les curiositats històriques d'aquest tren i dels altres dos trens turístics de Catalunya: el dels Llacs i el Tren Groc.

L'Ana Boadas ens portarà algunes de les novetats més destacades de l'actualitat teatral a Catalunya, com ara, "Querida Matilde", protagonitzada per Lola Herrera, o "Noies de calendari", un èxit mundial que ha arribat a Barcelona. I a la Pobla de Lillet hi ha una de les obres més singulars d'Antoni Gaudí, els jardins Artigues. Parlarem d'aquests jardins i descobrirem els secrets de la simbologia gaudiniana amb Ramon Espelt, director tècnic de les obres de la Sagrada Família.

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ El tren del cemento y simbología gaudiniana de la Pobla de Lillet, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol núria coll ramon espelt santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 26 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Núria BoschLa Fundació CatDem ha donat a conèixer aquesta setmana un informe que avala la viabilitat econòmica en cas d'una hipotètica independència de Catalunya. Segons l'estudi, signat per Núria Bosch i Marta Espasa, de l'Institut d'Economia de Barcelona, si la Generalitat hagués recaptat i gestionat tots els impostos, taxes i cotitzacions socials durant els últims anys, eliminant l'efecte de les transaccions de l'Estat, els ciutadans de Catalunya en sortirien molt beneficiats. Avui, a DIVENDRES, coneixerem de més a prop aquest estudi, amb una de les autores, Núria Bosch, catedràtica d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona.

Seguim a Tona amb l'Espartac, on  avui ha quedat amb la popular il.lustradora Pilarín Bayés, que té una forta vinculació amb aquesta població, i per això ens explicarà què no ens podem perdre si hi anem a fer turisme. Al terme municipal de Tona es troba el jaciment iberoromà del Camp de les Lloses. Marc Boada ens demostrarà de manera espectacular com els romans reciclaven diferents materials.

I com sempre, tindrem la nostra taula d'actualitat dels dimecres, formada pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:30h., Tv3.

[ Núria Bosch y la viabilidad económica de Catalunya en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: manel cuyàs màrius carol núria bosch núria coll pilarín bayés santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 19 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Catalunya en MiniaturaAl programa de dimarts per la tarda, expliquem tot el que ha passat durant la Diada i a la manifestació per la independència convocada per l'11 de Setembre, amb Santiago Vidal, Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba. Serà doncs una tertúlia que ens servirà de reflexió, després de la intensa jornada d'ahir.

L'espartac continua a Torrelles de Llobregat. Visitem en directe Catalunya en Miniatura, el parc de maquetes que cada any porta milers de visitants a Torrelles, i amb en Josep Maria Solé i Sabaté descobrirem les històries ocultes d'algunes de les peces que hi podem trobar.

I seguirem descobrint en profunditat Torrelles de Llobregat, amb els "aizkolaris" catalans: els estelladors de Torrelles, localitat amb un passat estretament lligat al bosc i que cada any organitza un concurs per recordar la feina dels vells llenyataires.

DIVENDRES, el magazín de la gent normal. Cada tarda en directe, 16:30h., Tv3.

[ Reflexiones post-Diada y un paseo por Catalunya en Miniatura en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: catalunya en miniatura josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Martes, 11 de septiembre de 2012 • 10:00h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 9 ]