Lluís Gavaldà i Joan ReigQuan es reuneixen un munt de músics, generalment solen ocórrer coses inaudites. I si el motiu de la reunió és versionar cançons de Els Pets, el resultat pot ser encara millor. Aquest dimecres, ens visiten Lluís Gavaldà i Joan Reig per conèixer una mica millor el CD "Perversions", un disc de culte que reflecteix la influència que ha tingut el so d'Els Pets en altres bandes que versionen les seves cançons com ara els Love of Lesbian, La Casa Blava, Refree o The New Raemon. Aquest últim ens interpretarà en directe el tema "Aquest cony de temps" a l'escenari de DIVENDRES.

També farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll, i aquesta setmana també amb Carles Quílez, periodista i director d'anàlisi de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

I seguim a Tiana, terra de vins i caves de la DO Alella. Per això volem parlar-ne des d'una perspectiva molt concreta: el disseny de les ampolles. Per què tenen les formes que tenen? Com influeix això en la qualitat i la conservació de la beguda? Han tingut les mateixes formes al llarg de la història? Ho farem amb l'enòleg Josep Maria Pujol i la nostra sommelier, la Meritxell Falgueres.

A més a més, amb l'Espartac i l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté visitarem la Cartoixa de Montalegre, un monestir de l'Ordre de la Cartoixa que es troba a Tiana. Amb més de mil anys, és l'única cartoixa catalana que encara conserva una comunitat de monjos. Coneixerem com s'hi viu i repassarem els fets històrics que van succeir en aquest lloc sagrat.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Lluís Gavaldà y Joan Reig, "Perversions" en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere PonceBasada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller "La pell freda") i dirigida per Òscar Aibar, "El Bosc" explica la història d'una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns misteriosos llums que son visibles dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar, els llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar. Aquest dimecres, Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere Ponce, protagonistes del film, creuen la porta del plató de DIVENDRES per parlar amb Xavi Coral sobre uns dels projectes més interessants de cinema de gènere fantàstic rodats a Catalunya, presentat durant el passat festival de Sitges.

Diumenge 16 és La Marató de Tv3 i des de Vila-Seca farem un gran assaig de la flaixmob que recorrerà el país per lluitar contra el càncer. Els presentadors del programa "Tags" del Super3 posaran a ballar en directe centenars de vila-secans.

També dedicarem una de les connexions a parlar de Barcelona World, projecte recreatiu turístic que fa uns mesos va anunciar la Generalitat de Catalunya i que s'ubicarà en terrenys de Vila-seca i Salou.

El repàs de l'actualitat del dia, tema central de la tertúlia amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h., a Tv3.

[ Àlex Brendemül, Maria Molins y Pere Ponce en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl la marató manel cuyàs maría molins màrius carol núria coll pere ponce santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de diciembre de 2012 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralAvui és el nostre últim dia a Arbeca, comarca de les Garrigues. Visitarem alguns dels seus racons més destacats, i també parlarem de cuina. Arbeca disposa d'una gran àrea practicable de caça on es troben, entre moltes altres espècies, la perdiu vermella, el conill silvestre o la llebre. Dedicarem un espai a aprendre a cuinar de manera fàcil la carn d'aquests animals.

El repàs de l'actualitat serà al costat de Leonor Mayor, Santiago Vidal, Màrius Carol, Manel Cuyàs, Manuel Milián Mestre i Tian Riba.

En directe, 16:35h., Tv3.

[ Tertulia de actualidad y buena cocina desde Arbeca, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: leonor mayor manel cuyàs manuel milián mestre màrius carol redes sociales santiago vidal tian riba 
Jueves, 15 de noviembre de 2012 • 11:00h.

Nil CardonerQuan encara no existia Internet, John Badham firmava la pel.lícula "Jocs de Guerra" (War Games, 1983), on vèiem Matthew Broderick interpretant el paper d'un adolescent que posava els EUA sota falsa amenaça terrorista, ajudat tan sols del seu ordinador personal. Vint anys després, la història es repeteix a Catalunya. Eric Bertrán, un xaval de 14 anys, va crear el 2004 una web en defensa de la llengua catalana, inspirant-se en "Harry Potter i l'ordre del Fènix" i després d'enviar diversos e-mails a supermercats demanant l'etiquetatge en català en nom de l'"exèrcit del Fènix", una brigada de la Guàrdia Civil va irrompre a casa seva acusant-lo de terrorista informàtic. Protagonitzada per Nil Cardoner ("Polseres vermelles"), dirigida per Joel Joan i Sergi Lara, i amb finançament crowdfounding, aquest cap de setmana s'estrena "Fènix 11*23" la pel.lícula que mostra com, en nom de la seguretat, es poden acabar eliminant els drets més elementals de les persones.

Continuem un dia més a Sils, i Espartac Peran ens ha preparat dues connexions de luxe. En la primera, coneixerem millor les antigues barberies d'aquesta localitat, llocs on tant t'afaitaven la barba com s'organitzava un concert de guitarra. I al costat de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, serem testimonis de la història dels primers cotxes que van circular per les carreteres de Catalunya, gràcies a la col.lecció d'automòbils de Salvador Claret.

La tertúlia d'actualitat comptarà amb les opinions de Santiago Vidal, Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:35h., Tv3. No hi falteu!

[ Nil Cardoner y el ejército del Fénix, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joel joan josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol nil cardoner núria coll salvador claret santiago vidal sergi lara sílvia soler 
Miércoles, 7 de noviembre de 2012 • 00:00h.

Pau Garcia-MilàAl programa d'aquest dimecres obrim un espai de diàleg al costat del jove empresari i emprenedor Pau Garcia-Milà, per conèixer aquelles idees innovadores i fórmules de negoci que funcionen enmig d'una situació tan desfavorable per a l'economia com la que passem en aquests moments. Al costat d'en Pau anirem construint setmana rere setmana un mapa de ruta, al llarg de les empreses i sectors que innoven i dissenyen productes i solucions úniques en un món globalitzat.

Com que demà és festa, avui serà el nostre últim dia a la població d'Alcover. Descobrirem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat; a més a més, us acostarem a la famosa Fira de Bandolers amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, que ens explicarà fets d'aquella època, històries de bàndols enfrontats i com era la manera de viure dels bandolers.

L'actualitat del dia serà la protagonista a la tertúlia, que comptarà amb les veus participants de Santiago Vidal, Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda després de "La Riera", a Tv3.

[ Negocios de éxito en Catalunya, con Pau Garcia-Milà en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol núria coll pau garcia-milà santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 31 de octubre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 9 ]