Marc Giró
Arriba el divendres i és el moment de fer un repàs de tot el que ha passat a "La Riera", opinar i discutir. També tindrem temps d’ensenyar algunes imatges avançant-nos al dia d’emissió.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana i destacarem, entre d’altres, les sessions al Parlament de Catalunya per investir Artur Mas com a president de la Generalitat i l’última cursa del Mundial de Moto GP, on van continuar les declaracions creuades entre els principals pilots.

A més, Bibiana Ballbè ens porta el lideratge com a tema de la "Crida de Divendres". En una setmana on l’actualitat ha girat al voltant de la investidura del President de la Generalitat, ens preguntem sobre les qualitats que ha de tenir un bon líder, en tots els àmbits. A part de Genís Sinca i Sílvia Soler, comptarem amb la presència de Xesco Espar.

Riurem, com sempre, amb les classes de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella genís sinca sílvia soler xesco espar 
Viernes, 13 de noviembre de 2015 • 00:07h.

Antoni Bassas
És dijous i torna la secció "La setmana del Bassas" per analitzar, des del punt de vista del periodista, el que ha succeït durant els últims dies. Entre d’altres temes, Antoni Bassas parlarà de la multa que la UEFA ha imposat al FC Barcelona per l’exhibició d’estelades i els crits d’"independència" durant un partit de Champions, de l’expectació que va suscitar l’estada de Varufakis a Barcelona i, de l’exposició sobre Jaume Plensa al Museu d’Art Modern de Ceret.

Amb motiu de l’estrena de la pel·lícula "Mart", ens han sorgit molts dubtes sobre el planeta vermell. És possible enviar-hi humans? S’hi podrien quedar? Quins serien els perills i els avantatges de viure-hi? Mirarem de descobrir on hi ha la frontera entre la realitat científica i la ciència-ficció al voltant d’aquest planeta amb Àngel Massallé, en nostre expert en temes de l’espai.

Connectarem amb l’Espartac des de Viladrau per conèixer els llocs que no podem deixar de veure quan visitem la localitat: el nucli antic, l’Espai Montseny i el Mas la Sala. David Balaguer ens presentarà la Gemma, una viladrauenca de 16 anys que fa rutes guiades per fer conèixer els castanyers i per mostrar-ne les curiositats.

Com que s’acosta la diada de Tots Sants parlarem a la secció de la Bibiana Ballbè, "La crida", de les coses que ens fan por. Seuran a taula juntament amb l’Helena i la Bibiana, Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas.

Acabarem el programa dolçament, ja que tindrem al plató Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida a Sant Esteve de Palautordera. El croissant de mantega d’aquest jove pastisser ha rebut el guardó de Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2015, que atorga cada any l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: angel massallé antoni bassas bibiana ballbé helena garcia melero 
Jueves, 22 de octubre de 2015 • 00:02h.

Antoni Bassas
Arrenquem el dijous amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens analitzarà els últims esdeveniments polítics i socials des del seu punt de vista original i particular: comentarem la declaració del president Mas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, coneixerem si als EUA també es viuen manifestacions de protesta davant els jutjats, parlarem del 75è aniversari de la pel·lícula "El gran dictador" de Charles Chaplin i visitarem l’exposició de Jaume Plensa al Museu d’Art Modern de Ceret.

Acabarem la setmana des de la Seu d’Urgell, mostrant als nostres espectadors què no ens podem perdre quan visitem la localitat. Ens farà les recomanacions Lluís Obiols Perearnau, arxiver municipal de la Seu d'Urgell a l’Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell. I el David Balaguer ens ensenyarà la tasca d’un transportista molt especial que fa la ruta de la Seu a Tuixent agafant comandes al matí i entregant-les a la tarda, sense que els vilatans s’hagin de desplaçar a la capital comarcal.

Finalment, ens prendrem un respir de tanta actualitat i ens relaxarem a "La crida del Divendres", la secció que compartim amb Helena Garcia Melero, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Aquesta setmana parlarem de com portem la sensació i la realitat de fer-nos grans, tant físicament com mentalment.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bibiana ballbé david balaguer genís sinca lluís obiols perearnau 
Jueves, 15 de octubre de 2015 • 00:01h.

Helena García Melero
Torna el dijous i torna "La setmana del Bassas". Analitzarem els fets i les declaracions que més han cridat l’atenció a l’Antoni. Parlarà de l’escàndol del vot per correu, de com uns quants catalans residents a l’estranger denuncien un "delicte de negació del vot", després que per suposats problemes administratius no van poder votar en les passades eleccions al Parlament de Catalunya. També vol tocar el tema dels refugiats, prenent com a referència un article del "The New York Times", sensacional per entendre als alemanys i per entendre que tots els països tenen el seus complexos nacionals que afecten en aquestes situacions.

També, com cada dijous, torna "La crida del Divendres" amb la Bibiana Ballbè. Respondrem a la pregunta que vam llençar la setmana passada que estava relacionada amb els diners i veurem què en pensen els nostres espectadors. Seuran a la taula amb la Bibiana i l’Helena: Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Al final de la tertúlia llençarem la nova pregunta per als pròxims dies: Què és el millor i el pitjor de viure en parella?

Rebrem novament aquesta temporada el nostre preparador físic de capçalera, Jordi Pallarès. Com sempre, ens ensenyarà com realitzar exercicis des de casa, aprofitant tots els mobles i estris que tenim al voltant.

Acabarem la setmana a Berga amb un recomanador molt especial, Marc Giró, un bergadà compromès. El Marc ens ensenyarà alguns dels espais que no ens podem perdre quan visitem la localitat. David Balaguer ens explicarà què li ha cridat més l’atenció i, finalment, descobrirem en quina població serem la setmana vinent.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís sinca helena garcia melero jordi pallarès sílvia soler 
Jueves, 1 de octubre de 2015 • 00:06h.

Helena García Melero i Espartac Peran
Arriba el dijous i tornem a començar el programa amb Antoni Bassas. Com sempre, ens farà un repàs dels successos i esdeveniments que han estat notícia durant l’última setmana, sempre però fent una anàlisi molt particular. Entre altres temes, analitzarà el viatge del papa Francesc als Estats Units i les últimes fuetades de la campanya electoral per al Parlament de Catalunya.

Aquesta setmana i, tenint en compte que el diumenge 27 hi ha eleccions al Parlament, muntarem una taula d’actualitat per analitzar com arriben tots els partits a aquesta data tan assenyalada i quines són les notícies i manifestacions que ens han cridat l’atenció i que creiem que cal comentar. Acompanyaran l’Helena Garcia Melero: Vicent Sanchis, Sergi Picazo, Xavier Torrens, Manuel Cuyàs, Pere Sánchez i Tian Riba.

Tornem a taula per fer una tertúlia més relaxada amb la Bibiana Ballbè i la seva secció "La crida". Descobrirem què ens han contestat els nostres espectadors respecte a la pregunta que els vam fer la setmana passada: què és per tu la felicitat? Quin ha estat el moment més feliç de la teva vida? Analitzarem les qüestions i les respostes acompanyats de Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Aprofitarem l’avinentesa per llançar la pregunta de la setmana que ve que anirà molt relacionada amb els diners.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bibiana ballbé helena garcia melero manuel cuyàs sergi picazo tian riba vicent sanchís xavier torrens 
Jueves, 24 de septiembre de 2015 • 00:03h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]