Gonzalo BernardosÉs aquesta la pitjor crisi del sector del "totxo" de la història? Ens expliquen tota la veritat quan surten notícies parlant sobre pisos, preus i estadístiques? Quin percentatge sobre el preu d'un pis que ens ofereix una promotora podem regatejar, perquè acceptin la nostra oferta? Quant baixaran els pisos aquest any? Aquesta tarda, al magazín DIVENDRES, i tan sol un dia abans de la inauguració del saló immobiliari Barcelona Meeting Point, reunim en la mateixa taula Enric Lacalle, director del saló, i Gonzalo Bernardos, economista de l'U.B. i expert en el sector immobiliari. Amb ells intentarem entendre el moment actual de la compra-venda d'immobles, i contestarem tots els dubtes dels nostres espectadors al voltant d'aquest tema.

Si ahir us ensenyàvem des de Sant Pol de Mar les diferents maneres amb les quals l'home mesurava el temps al llarg de la història, avui a la tertúlia dels dimarts llancem la següent qüestió: Quina és la durada ideal d'un matrimoni? I d'una feina? I d'un sopar amb amics? Quina és, en definitiva, la durada ideal de les coses? Intentem arribar a un acord sobre aquest tema amb Sílvia Soler, Imma Sust, Ana Boadas, Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba.

I avui, des de Sant Pol de Mar: històries d'amor prohibit i consultori de nutrició amb la Dra. Folch.

Cada tarda en directe fem que sigui DIVENDRES. Presentat per Espartac Peran i Xavi Coral. 16:40h. a Tv3.

[ Tertulia con el economista Gonzalo Bernardos: ¿Es buen momento para comprar o vender pisos? ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas doctora folch enric lacalle gonzalo bernardos imma sust jose corbacho màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 18 de octubre de 2011 • 00:00h.

DivendresEl meu pare va començar a fumar als dotze anys. El meu avi, al poble, una nit havent sopat, li va dir: "Ja va sent hora que et facis un home". I li va donar el seu primer Ducados. Anys després, recordo que el metge li va recomanar al meu pare deixar de fumar. No tenia cap afecció, però li va fer cas igualment. Mentrestant, el meu avi seguia al poble, donant-li al vici del tabac i del dòmino, fins al final dels seus dies. Va morir amb més de 90 anys. Segons les estadístiques, el tabac i l'alcohol provoquen actualment el 50% de les hospitalitzacions. A Dinamarca apugen el preu de la llet, el formatge i la carn, perquè els atribueixen nefastes conseqüències per a la salut. El que abans es considerava "un plaer" avui pot matar-nos. Estem canviant el nostre concepte de "viure bé"? Ho debatrem en la tertúlia d'avui, al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Ana Boadas, Jose Corbacho, Màrius Carol i Luis Racionero.

També tindrem l'oportunitat de conèixer algunes veritats sobre els actes oficials del govern. Parlem de la paraula "protocol", i aquesta tarda entrevistarem algú que en sap molt, d'això, l'expert Carles Cortina.

Des de Cardona, seguirem els consells nutricionals de la doctora Montse Folch i passarem una nit en una habitació del castell de Cardona, en la qual, segons expliquen, viu un fantasma.

I demà actua en el Liceu, però avui ho farà a l'escenari de DIVENDRES. Antonio Orozco ens porta un avanç de nou disc i nova gira amb el tema "No hay más".DIVENDRES, en directe a les 16:40h. a Tv3.

[ Antonio Orozco y reflexiones sobre "la buena vida" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas antonio orozco carles cortina imma sust jose corbacho luis racionero màrius carol montse folch sílvia soler 
Martes, 11 de octubre de 2011 • 00:00h.

DivendresÉs cert, en aquest programa ens agradaria que cada dia fos divendres. Encara que mantenir aquest estat d'ànim, al llarg de tota la setmana, de vegades és una mica complicat, sobretot tenint en compte el recent estudi que s'ha publicat en el qual el dimarts ha estat condecorat com el pitjor dia de la setmana... Hi esteu d'acord?

Aquesta tarda, al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Ana Boadas, Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, debatrem si realment hi ha dies pitjors que uns altres, si tot és una invenció del govern, o si existeix algun invent científic per teletransportar-se de cap de setmana en cap de setmana, i gastar les nostres vides vivint en un perpetu dissabte a la nit.

Avui també aprendrem a mantenir les nostres dents perfectes, gràcies als consells d’higiene dental del doctor Joan Autran, que atendrà les vostres consultes plantejades a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook.

Des de les muntanyes de Montserrat, Espartac Peran ens presentarà Ramon Oranias, un monjo escalador que es mou entre l'abadia i la roca, i que encara avui continua fent cims, a l'edat de 65.

DIVENDRES, un magazín que et sorprendrà. Mira'ns en directe cada tarda a les 16:40h., a Tv3.

[ Hoy es el peor día de la semana ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas imma sust joan aurtran jose corbacho màrius carol ramon oranias sílvia soler tian riba 
Martes, 4 de octubre de 2011 • 00:00h.

DivendresContinuem la setmana al magazín DIVENDRES des d'Altafulla, localitat on es va crear el primer bufet lliure de Catalunya. Si no teniu temps d'anar a un bufet lliure a menjar entre setmana i us toca preparar-vos el tàper cada dia per anar a treballar, avui la Dra. Montse Folch us dirà com ho hem de fer per mantenir una dieta equilibrada, malgrat haver de menjar sempre fora de casa.

L'equip de redactors del programa ha començat una investigació sobre l'origen dels cognoms catalans. No sabem quina ha estat la motivació que els ha empès a aquesta recerca, però avui tindrem al programa especialistes que donaran resposta, entre altres qüestions, al fet de si els cognoms que són iguals tenen el mateix origen.

I seguint amb aquest afany de respondre a moltes de les preguntes del món que ens envolta, ens hem fixat en diversos llibres apareguts recentment que aborden el concepte de "gent tòxica", és a dir, aquelles persones que emeten males vibracions. Sabem com detectar-la? I contrarestar-la? Ho debatrem a la nostra taula dels dimarts, al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Ana Boadas, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba.

DIVENDRES: segueix-nos cada dia en directe a les 16:40h. i també per internet, al web del programa.

[ En "Divendres" montamos un observatorio para detectar a la "gente tóxica" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas doctora folch imma sust jose corbacho màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 27 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralVa haver-hi un temps en el qual la figura de l'home metrosexual estava de moda. Avui dia ja no és així, i al DV hem volgut preguntar-nos-en els motius. El metrosexual trenca el carnet del Sephora i torna a deixar que li creixi pèl al pit. Pot ser que amb la crisi les cremetes ja no són aptes per a totes les butxaques? El debat està servit al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Luis Racionero.

Seguim aquesta tarda a la localitat de Santpedor, al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Folch. L'assumpte que ens ocupa en el consultori d'avui tracta sobre les al.lèrgies. Sabríeu detectar una intolerància o una al.lèrgia alimentària?

Al plató tindrem també a la mateixa taula de debat la il.lustradora infantil Pilarín Bayés, l'actriu Llol Bertran (que protagonitza el musical infantil "Gerónimo Stilton"), l'escriptora Eva Piqué i el filòsof i pedagog Gregorio Luri. Amb ells intentarem respondre a la següent pregunta: Eduquem bé els nostres fills?

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, cada dia, a les 16:40h.

[ Moda, nutrición y educación infantil, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch eva piqué gregorio luri imma sust jose corbacho lloll bertrán luis racionero pilarín bayés sílvia soler 
Martes, 20 de septiembre de 2011 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 11 ]