Cristina PlazasLa convidada d'aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" és la Cristina, la delegada del Grup Batea a Can Riera, un personatge que els de la taula no suporten, així que segur que li donaran molta canya just la setmana que "les salses" del Grup Batea han posat en peu de guerra la cuina...

També mirarem d'esbrinar quin és el secret que guarda la Consol a l'Albert. Serà capaç el Nil d'aguantar la pressió del casino? Qui guanyarà, la Lídia o ell? Ha fet bé el Claudi de deixar el seu fill al capdavant d'aquest negoci? Ho debatrem amb els nostres tertulians. I la Mercè? La convertirem en una gran pintora? Sí que és cert que no sembla que li faci gaire gràcia, però no serà per falta d'insistència de l'Andrea...

En qualsevol cas, els nostres radars de tendències Marc Giró i Imma Sust tornen també al programa, en aquesta ocasió per tractar de temes com la marató-mania, que afecta moltíssims internautes que han superat la trentena. A més, centraran el seu observatori en altres temes que han trobat a la xarxa de xarxes i que han cridat profundament la seva atenció.

DIVENDRES, el magazín de referència de la sobretaula. Cada tarda en directe, 16:40h., a Tv3.

[ La actriz Cristina Plazas, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: cristina plazas imma sust la riera marc giró 
Viernes, 28 de septiembre de 2012 • 00:00h.

DivendresA la redacció de DIVENDRES ens encanta la proposta del festival Sons del Món, el primer festival que combina música, vins i gastronomia. Per conèixer de prop aquesta iniciativa ens visiten els seus organitzadors: Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, el sommelier Roger Viusà i el cuiner Natxo Arola. Al costat d'ells coneixerem que vins i aliments es troben en sintonia amb un cert tipus de música.

Sovint es diu que després de les vacances augmenta el nombre de separacions. Nosaltres ens hem proposat prevenir-ho, i ho farem amb els consells del psicòleg Pere Font i l'advocat Daniel Vosseler, que respondran les preguntes d'Imma Sust, Sílvia Soler i Màrius Carol.

La mongeta del ganxet és el producte més típic de les Franqueses, i per això parlarem amb la doctora Folch de com introduir aquest i altres llegums en els nostres àpats d'estiu. A més, com que estem en l'última setmana de la temporada, repassarem els tres productes més complets dels quals hem parlat amb la doctora.
Y molt més: la farmaciola més adequada per viatjar a un destí exòtic i consells de maquillatge per aquest estiu. Tot això conduït per dos grans mestres de cerimònies. Xavi Coral i Espartac Peran.

Segueix tota l'actualitat del programa al nostre web i també al compte de Twitter.

[ Tendencias de verano y el festival "Sons del Món" con Santi Balmes, en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler imma sust màrius carol natxo arola pere font roger viusà santi balmes sílvia soler sons del món 
Martes, 10 de julio de 2012 • 00:00h.

Berto RomeroSer pare és un experiència que marca. En el cas de Berto Romero i els seus col·legues guionistes del programa BUENAFUENTE (Roger Rubio, Oriol Jara i Rafel Barceló), la paternitat i l'arribada d'un nou membre a la família ha desencadenat un bon nombre de lúcides observacions al voltant de l'assignatura de "ser pare", que ràpidament han estat recopilades en un llibre que porta per títol "Padre, el último mono", i la finalitat del qual no és una altra que la de fer que el lector tingui una bona estona i, de passada, ajudar des de la pròpia experiència a pares pimerencs. En el programa d'aquesta tarda parlem amb Berto d'aquesta nova aventura editorial, al costat dels nostres col.laboradors de la tertúlia dels dimarts: Imma Sust, Màrius Carol, Sílvia Soler, Carolina Ferre i Tian Riba.

Aquests dies ha fet 25 anys de la mort de Fred Astaire. Amb el crític cinematogràfic i "alma mater" del programa "Cinema 3", Jaume Figueres, repassarem algunes de les seves escenes més espectaculars, alhora que aprendrem els passos bàsics del claqué (un bon exercici de cara a perdre alguns quilos per a aquest estiu). Encara que si el claqué no és el vostre fort, també podeu seguir els consells sobre nutrició de la doctora Folch. Avui, des d'Aiguafreda, ens mostrarà quins són els embotits que engreixen menys.

Amb Espartac Peran i Xavi Coral, en directe, a les 16:30h., a Tv3.

[ Berto Romero visita el plató de "Divendres", 16:30h. a Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero carolina ferre doctora folch imma sust jaume figueras màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 26 de junio de 2012 • 00:00h.

Marc GiróAvui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb biquini comprant en un súper o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostre. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho concretarà Marc Giró, dins d'una ruta de bons modals a tenir molt en compte per no perdre la fe en el bon gust dels humans durant l'etapa més calorosa de l'any. Tot en format tertúlia en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre.

Us heu preguntat alguna vegada com es ven Catalunya internacionalment a nivell turístic? Com es veu la marca "Catalunya" arreu del món? Parlarem d'aquest tema amb Jordi Secall, director de màrqueting de l'Agència Catalana de Turisme; Francesc Cabana, advocat i historiador de l'economia, i els col.laboradors del programa Màrius Carol i Tian Riba. També tindrem una connexió en directe amb Antoni Bassas des de Boston, per saber de primera mà com veuen la marca "Catalunya" des de l'altra banda de l'Atlàntic.

També sabrem què no ens podem perdre quan visitem El Prat de Llobregat i rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il.lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

Conduït per Xavi Coral i Espartac Peran. 16:30h. Tv3.

[ Un verano con buen gusto en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
 Bonaventura ClotetEl dia 8 de juny al Palau Sant Jordi, i a benefici de la Fundació Lluita contra la Sida, se celebrarà el concert "Les nostres cançons contra la sida". Serà un concert únic i irrepetible, amb la participació d'artistes que formen part de les tres generacions de més èxit de la música catalana: la Nova Cançó, el Rock Català, i el pop-rock actual. Ens visita el doctor Bonaventura Clotet, responsable de la Unitat de VIH i director de l'Institut de recerca de la Sida a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a Badalona, i un dels principals impulsor d'aquest recital. Amb ell parlarem del concert i dels últims avenços en el tractament del VIH.

Des d'Amposta, la doctora Folch ens ho explicarà tot sobre les propietats nutricionals de l'arròs del Delta, considerat un dels millors del món. També sabrem com es cultiva, quines varietats s'hi fan i quina és més adient per a cada plat. Amb Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià.

I una de les celebracions més populars d'Amposta és la Festa del Mercat a Plaça, que recrea el mercat de queviures i artesans que es feia al poble a principis del segle XX. Per això recrearem un mercat de fa cent anys i amb Josep Maria Solé i Sabaté veurem com era el dia a dia en un mercat de l'època.

A la nostra taula dels dimarts tractarem assumptes del dia a dia amb Imma Sust, Màrius Carol, Adam Martin, Sílvia Soler i Carolina Ferre.
16:40h., a Tv3.

Foto: Francesc Melcion

[ Música contra el sida, con el doctor Bonaventura Clotet, en "Divendres" ]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 11 ]