Xavier SalaVosaltres ho heu volgut. Després de l'emoció que vam viure amb la darrera edició del "Derbi de variants", avui l'escriptor Màrius Serra torna a convertir el plató de DIVENDRES en el Grand Prix de les lletres, i reunim parlants de les diferents variants dialectals del català, per posar-nos d'acord en quina és la millor manera de referir-se a termes relacionats amb assumptes, que, de sobte, poden resultar tan divins com mundans, com, per exemple, la higiene corporal, o les excursions per la naturalesa. Doncs sí.

Avui també repassarem alguns dels titulars sobre economia que han vampiritzat els mitjans de comunicació durant les últimes setmanes. I ho farem amb el doctor Van Helsing de la crisi, el catedràtic Xavier Sala i Martín, que torna de nou a reprendre la interessant tertúlia sobre economia dels dijous.

I Tordera..., ai Tordera! Una localitat tan bonica que ja ens fa mal el comiat. Espartac passa el seu últim dia en aquesta població del Maresme al costat de Dani Ramírez, per descobrir els cinc arbres més famosos de Catalunya.

Això és més o menys el que posem avui a "Divendres". Estaria molt bé que passéssiu la tarda amb nosaltres, encara que sempre podeu invertir el vostre temps a fer alguna cosa com aquesta, o simplement mirar el millor vídeo sobre gatets que hem trobat a internet.

DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Derbi dialectal y el retorno de Xavier Sala i Martín en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez màrius serra xavier sala martín 
Jueves, 10 de noviembre de 2011 • 00:00h.

Xavier Sala i MartínAquesta tarda farem un tomb al costat de l'Espartac Peran per la localitat de Breda. Resulta que el presentador ha quedat amb el periodista Franc Lluís, per visitar els llocs imprescindibles que ha de conèixer qualsevol turista que s'acosti a aquesta localitat de la comarca de La Selva.

I a més de ser coneguda pels seus paratges increïbles, La Selva és considerada la comarca de l'aigua pel seu gran nombre de rius i rieres. Amb en Dani Ramírez aconsellem cinc activitats que podem fer per aprofitar els propers caps de setmana que, segons les prediccions, tot apunta que farà molt bon temps.

Un dijous més, ens veurem les cares amb el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, que avui ve disposat a contestar una inquietant pregunta que sura a l'ambient: haurien de pagar els rics més impostos que la resta dels ciutadans?

La resposta, aquesta tarda a "DIVENDRES", 16:40h. a Tv3.

[ Hoy, en DV, un paseo por La Selva y economia conflictiva, con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez franc lluís xavier sala martín 
Jueves, 15 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralXavi Coral i Espartac Peran han tornat de vacances amb les piles carregades, i aquest any prometen moltíssimes hores d'entreteniment al costat de la resta de col.laboradors del programa: Ana Boadas, la dona "sinergètica" (el que no sàpiga ella sobre el que es cou als platós de Tv3 no ho sap ningú), Carles Sànchez, el nostre contacte amb els teleespectadors a través de les xarxes socials -que cada dia està més guapo, ha penjat unes fotos al seu Facebook per demostrar-ho-, i Núria Coll, que seguirà aportant les seves polifacètiques qualitats com a periodista en temes de societat, psicologia, economia i cultura.

Tots, al costat d'altres de les cares diàries (Tian Riba, Pere Mas), i setmanals (Xavier Sardà, Jose Corbacho, Xavier Sala i Martín, Ernest Folch, Isabel-Clara Simó, Pere Escobar, Sebastià Serrano...), faran que la sobretaula del dia a dia tingui gust de DIVENDRES.

Comencem la setmana al costat d'Espartac Peran i l'equip d'exteriors des de Llançà, on rebrem després del descans estival l'escriptor Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta", i on també coneixerem en profunditat "La rosa dels vents", ja que la localitat de Llançà està situada en una de les zones on es registren les ratxes de vent més fortes de tota la península.

A plató, Xavi Coral moderarà la primera de les tertúlies de la temporada i rebrà al catedràtic Xavier Sala i Martín, per parlar de les conseqüències de l'estiu en l'economia.

Arrenca la tercera temporada de DIVENDRES, un magazín de tarda sense princeses del poble ni toreros. Us esperem dilluns a les 16:30h., a Tv3.

[ Nos encanta que vuelva a ser "Divendres" ]
Espartac Peran i Xavi CoralEl proper dilluns dia 5, torna el magazin DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran, que seguiran conduint aquest espai televisiu de referència a les tardes de Tv3. Aquest any comptarem de nou amb algunes de les cares de la temporada anterior: Tian Riba, Carles Sànchez, Ana Boadas, Pere Mas i Núria Coll, a les quals també s'afegiran col.laboradors setmanals com Xavier Sala i Martin, Xavier Sardà, Jose Corbacho, Ernest Folch, Imma Sust, Pere Escobar, Sebastà Serrano, i molts més...

L'Espartac Peran continua sent la nostra connexió amb l'exterior, i a cada nou programa ens proposarà una aventura diferent per algun lloc de la geografia catalana. Aquesta primera setmana ens traslladarem a la comarca de l'Alt Empordà, concretament a la localitat de Llançà.

L'equip de DIVENDRES torna un cop més amb un espai televisiu d'entreteniment interactiu, ja que comptarà més que mai amb la veu participativa dels nostres teleespectadors, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

DIVENDRES, una coproducció de EL TERRAT i Tv3. Arrenca la tercera temporada aquest dilluns 5 a les 16:30h.

[ Xavi Coral y Espartac Peran de nuevo juntos en DIVENDRES a partir del 5 de septiembre ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sánchez ernest folch imma sust jose corbacho núria coll pere escobar pere mas sebastià serrano tian riba xavier sala martín xavier sardà 
Miércoles, 31 de agosto de 2011 • 11:31h.

Espartac Peran i Xavi CoralDilluns començarem l'última setmana de programa amb la classe d'economia de Xavier Sala i Martín. Normalment ve dijous, però excepcionalment vindrà dilluns per assegurar-se el tret abans que marxem de vacances.

L'Espartac, que s'ha passat l'any voltant per tot Catalunya, ja va tornant cap a casa. Aquesta setmana descobrirem totes les curiositats de Sant Joan Despí, una bonica localitat en què, a més de Tv3, hi ha moltes coses més. Tindrem les paraules en ruta amb el Màrius Serra i un repàs dels 5 graus rius catalans amb el Dani Ramírez.

I, per començar la setmana amb una visió de l'actualitat més enllà de la que trobem als diaris, taula de dilluns amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Tot això i algunes coses més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ Sala i Martín y Sant Joan Despí "connection" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dani ramírez màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba xavier sala martín 
Sábado, 9 de julio de 2011 • 16:30h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 7 ]