Esteve Rovira
Només queden 24 capítols pel final de temporada de "La Riera" d’aquest any. És per això que hem volgut convidar algú que ho sap tot de la sèrie: Esteve Rovira. Amb ell mirarem de posar ordre a totes les històries que queden obertes i que s’hauran de tancar d’aquí al final de temporada. Aquest divendres ho sabrem tot a la tertúlia interactiva de "La Riera" amb la col·laboració de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials i amb els tertulians a plató:  l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer.

A més a més, continuem el concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això busquem el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. Un dels tres concursants d’avui es convertirà en el segon que es classifiqui per a la gran final del 27 de juny, data en què celebrarem els nostres 1.000 DIVENDRES.

I amb Marc Giró, el nostre expert en bones maneres, respondrem els dubtes dels nostres espectadors sobre elegància i bona educació.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernandes xavi coral 
Viernes, 13 de junio de 2014 • 00:21h.

'Divendres'
Aquesta setmana, a la tertúlia de "La Riera", passarà una cosa mai vista en aquests 5 anys de tertúlia, ens visita l’actriu Montse Morillo, la Maribel! Parlarem del seu retorn i intentarem esbrinar per què ha tornat... Busca alguna cosa a Sant Climent? Pot fer perillar la relació entre la Cristina i el Sergi? S'hi quedarà durant gaire temps? També parlarem dels Flaquer i de la seva reconciliació, l'Albert ha reconquerit el cor de la Núria, serà definitiu? Com es prendrà el Domènec que la Núria el deixi? I compte amb el Guillem, que està disposat a enverinar-se per sortir de la presó... ho aconseguirà o prendrà mal pel camí? Com sempre, donarem voltes a tots aquests temes amb els nostres col·laboradors, l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i tots els nostres seguidors de Twitter i Facebook que comenten a temps real #larieradivendres.

A més a més, tornarem a rebre el nostre expert en elegància i bones maneres, Marc Giró, que respondrà els dubtes dels espectadors. Avui tractarem el tema de com trobar la parella de la teva vida més enllà dels 40.

I Els Amics de les Arts estrenen nou disc! Tindrem un petit tast al nostre escenari.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernandes montse morillo pere mas 
Viernes, 11 de abril de 2014 • 00:18h.

Xavi Coral i Ana Boadas
Ja és divendres a DIVENDRES i això només vol dir una cosa: que tornem a parar la taula de la tertúlia interactiva de "La Riera", amb l’àvia Remei, el Fermí Fernàndez, l’Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la participació a través de les xarxes de tota la legió dels nostres seguidors. En els darrers dies hem vist com els Flaquer s'han anat aparellant, l'Albert amb la Tina, la Núria amb el Domènec, i la Consol... amb el Jesús! Que poc que s'esperaven aquesta notícia, l'Albert i la Núria! Corre perill, l'herència? Han de patir per alguna cosa més? En parlarem a la tertúlia, on també analitzarem el futur de Can Riera. Han triat un bon soci, la Mercè i l'Ernest? S'entendran, amb en Balló? Què dirà, en Claudi, quan se n'assabenti? També parlarem del Bernat, que ha decidit fer marxa enrere i vol tornar a l'Església. Mossèn Artur no ho veu clar però... i en Bernat?

També us posarem al dia de tot el que es va viure a la gala de lliurament dels premis Enderrock. En repassarem els millors moments amb el periodista musical Pep Blay i els grans triomfadors de la vetllada, Els Catarres.

Com sempre, resoldrem dubtes sobre bon gust i elegància amb l’expert Marc Giró, que abordarà un dels temes tabú i pedra angular del bon gust: com es pot menjar calçots sense perdre l’estil?

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernandes marc giró pep blay pere mas 
Viernes, 14 de marzo de 2014 • 00:06h.

Bibiana Ballbé
Aquest divendres ens visita Bibiana Ballbé, que presenta nou programa diumenge al Canal 33. "Caràcter" és el nom d’aquesta proposta que vol ser un punt de trobada del talent creatiu del país. Segons ha explicat la mateixa Bibiana Ballbè, en aquest nou programa trencaran les normes, no hi haurà veu en off, ni entradetes, ni mirades a càmera. Es busca innovar i ser flexible en el format. Al voltant d’aquesta nova aventura artística i televisiva dialogarem al costat de Xavi Coral.

I com cada divendres, també ens espera Espartac Peran per tal d’encendre la tarda des de la tertúlia interactiva de "La Riera". Amb l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer, analitzarem els esdeveniments més destacats de la setmana, demanarem la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes socials i atenció, els espòilers sorgiran com bolets per continuar especulant sobre el destí dels Flaquer.

I amb Marc Giró, el nostre expert en bona educació i bones maneres, resoldrem un dels dubtes sacres de qualsevol persona que vulgui tenir estil: Com menjar-se uns ous ferrats amb elegància? A més a més, donarem alguns consells per mantenir la cordialitat dins del nostre entorn laboral, amb aquells companys que tenen una posició més elevada que la nostra, dins de la jerarquia professional.

El toc musical de la tarda el posaran "Els optimistes" de Catalunya Ràdio", Àngel Llàcer i Manu Guix, cantant una cançó dedicada a Campdevànol, localitat que ens ha acollit durant tot la setmana.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer bibiana ballbé espartac peran fermí fernandes manu guix xavi coral 
Viernes, 7 de marzo de 2014 • 00:32h.

Elvis PresleyLa tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas, les més grans autoritats (a part dels guionistes de la sèrie) sobre les trames, subtrames i personatges d’aquesta foguera de passions. Esmoleu les vostres eines socials i jugueu a través de Facebook i Twitter amb nosaltres. Espartac Peran, des del plató, i Oriol Soler, des de la redacció, es faran ressò de les vostres opinions.

Aquest divendres també recordarem la figura d’Elvis Presley, ja que un dia com aquest, fa 58 anys, el seu hit "Heartbreak hotel" era número 1 en les llistes musicals de tot el món. Amb el periodista musical Pep Blay anirem més enllà del rock’n’roll per conèixer tota la veritat que hi ha darrere de "Heartbreak hotel" i la vida de l’Elvis.

Amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró, parlarem de l’amistat i de com ho hem de fer per no perdre mai l’elegància i tenir cura d’una de les més grans fonts de satisfacció de l’ésser humà, els amics. Qui té un amic, té un tresor.

Acomiadarem la setmana a Sant Andreu de la Barca amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Us hi esperem! En directe, totes les tardes poden ser tardes de DIVENDRES. A les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer david balaguer fermí fernandes manu guix marc giró 
Jueves, 20 de febrero de 2014 • 18:52h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 5 ]