Xavi Coral i Espartac PeranEspartac Peran torna a plató, després de passar tota la setmana a Vallirana, disposat a conduir una nova tertúlia de "La Riera". Al programa d'aquesta tarda repassarem els moments més intensos d'aquesta setmana a "La Riera" amb els nostres contertulians habituals: David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas. Per començar, donarem algunes pistes del que passarà la setmana que ve a la sèrie. En David Balaguer ens portarà un dels seus informes sobre Can Riera i parlarem del nou nuvi de la Victòria, l'Heribert. També mirarem d'aconsellar a la Carme i a la Judit que es mouen en terrenys pantanosos, i ens fixarem en la reaparició del Jofre... ha canviat o segueix sent el de sempre?

Una altre divendres, sabrem quins són els productes que podem trobar més bé de preu al mercat perquè estan en el seu punt òptim. Sabrem què és de temporada amb l'Abel Mariné i en Pep Riera.

En directe, a les 16:30h., fem un DIVENDRES, a Tv3.

[ Xavi Coral y Esparta Peran, juntos en el plató de "Divendres" a las 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas david balaguer enric majó la riera pep riera pere mas 
Viernes, 24 de febrero de 2012 • 00:00h.

'Divendres'
Per a un serieaddicte, el pitjor moment de la setmana és quan s'acaba el capítol de la seva telesèrie favorita i ha d'esperar fins a la setmana vinent per saber quin serà el desenllaç. A DIVENDRES hem creat una plataforma d'ajuda per als seguidors de la sèrie de "La Riera", perquè puguin suportar més bé l'espera fins a l'episodi següent.

La nostra tertúlia dels divendres, conduïda per Espartac Peran i amb la participació estel.lar de David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas, avança molts dels esdeveniments clau de la setmana vinent a la sèrie, perquè els addictes a "La Riera" trobin sentit a l'existència, mentre continuen amb les seves vides a l'espera de més episodis.

Amb el Carnestoltes molt a la vora, a DIVENDRES també hem volgut dedicar un espai del programa d'aquesta tarda a parlar de la festa de les disfresses. Com s'ha de celebrar el Carnestoltes? Què passa amb aquells que no els fa gaire gràcia disfressar-se? També tenen dret a divertir-se? I amb els que van tot l'any disfressats? Què els passa quan van a un ball de màscares? De totes aquestes qüestions al voltant del Carnestoltes, en parlarem amb un trio que farien tremolar Rio de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Joan Pera.

I per començar el cap de setmana amb bon ritme, rebrem la cantant Monica Green, novaiorquesa establerta a Barcelona. La seva veu, potent, s'ha passejat per un munt de sales del nostre país. Parlarem de la seva trajectòria professional i retrem un petit homenatge a una veu meravellosa que s'acaba d'apagar: la de la cantant Withney Houston.

Us esperem en directe, a les 16:30h, a Tv3.

[ Serieadictos, carnaval y la música de Monica Green, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

'Divendres'
Para un serie adicto, el peor momento de la semana es cuando se acaba el capítulo de su teleserie favorita y tiene que esperar hasta la semana que viene para conocer cuál será el desenlace. En DIVENDRES hemos creado una plataforma de ayuda para los seguidores de la serie de "La Riera", para que puedan llevar mejor la espera hasta el siguiente episodio.

Nuestra tertúlia de los viernes, conducida por Espartac Peran, y con la participación estelar de David Balaguer, la abuela Remei, Enric Majó, Pere Mas y Ana Boadas, avanza muchos de los acontecimientos clave de la próxima semana, para que los adictos a "La Riera" encuentren sentido a la existencia, mientras siguen con sus vidas a la espera más episodios.

Con el carnaval a la vuelta de la esquina, en DIVENDRES también hemos querido dedicar un espacio del programa de esta tarde, para hablar de la fiesta de los disfraces. ¿Cómo se debe celebrar el carnaval? ¿Qué ocurre con aquellos a los que disfrazarse no les hace demasiado gracia? ¿También tiene derecho a divertirse? ¿Y con los que se pasan todo el año disfrazados? ¿Qué ocurre con ellos en un baile de máscaras? De todas estas cuestiones carnavalescas, hablaremos junto a un trío que harían temblar los cimientos del carnaval de Río de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequès y Joan Pera.

Y para empezar el fin de semana con buen ritmo, recibiremos a la cantante Monica Green, neoyorquina afincada en Barcelona, su potente voz se ha paseado por un montón de salas de nuestro país. Hablaremos de su trayectoria profesional y le rendiremos un pequeño homenaje a una voz maravillosa que acaba de apagarse, la de la cantante Withney Houston.

Os esperamos en directo a las 16:30h., en Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

Carles FrancinoHa arribat el dia. El magazín de les tardes de Tv3, DIVENDRES, arriba avui als 500 programes. 500 directes que l'equip del programa s'ha marcat des que es va posar en marxa, pel mes de setembre del 2009. L'emissió d'aquesta tarda serà especial, no només per la quantitat de sorpreses que hem preparat, sinó també perquè ens retrobarem amb qui va ser el primer convidat del nostre espai televisiu, el periodista Carles Francino. Per descomptat, no faltarà la tertúlia de "La Riera", la sèrie que té mig Catalunya davant del televisor cada migdia. Els nostres tertulians David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas tenen molt calats els personatges de la sèrie, tant que avui es dedicaran a identificar quin és el més tòxic de tots. Però també comentaran l'actitud de l'Albert, seguit d'una profunda anàlisi de la lluita entre la Mercè i la Lídia.

Us esperem aquesta tarda, sobre les 16:40h., per celebrar junts els 500 programes. Mentrestant, posa a prova els teus coneixements sobre el programa amb el Trivial Divendres.

[ Celebramos los 500 "Divendres", con Carles Francino, 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles francino david balaguer enric majó la riera pere mas 
Viernes, 10 de febrero de 2012 • 00:00h.

Anna SahúnEn el programa d'aquesta tarda tenim de convidada a l'actriu Anna Sahún, la Lídia Almeda a "La Riera", en un moment en el que ens comença a fer molta por... fins on és capaç d'arribar aquest personatge? Mirarem d'esbrinar-ho. També parlarem de la Jordina i el Joan, dels danys col.laterals del divorci entre l'Ernest i la Sònia, i de la relació, previsiblement complicada, entre el Dani i la Isabel. Aquesta relació li portarà problemes al Balló? Ho parlarem a la taula amb els nostres tertulians habituals: Enric Majó, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i l'Àvia Remei

Sabeu qui era la Vampira del Raval? Coneixerem la seva historia amb l'actriu Mercè Martínez i el compositor Albert Guinovart, que actualment representen al Teatre del Raval el musical "La vampira del Raval", i amb l'escriptor Marc Pastor, autor de la novela "La mala dona", que narra la inquietant trama de l'Enriqueta Martí. A més, la Mercè i l'Albert interpretaran una de les peces del musical.

Us recordem que teniu temps fins al final del programa d'avui per participar en la travessa dels Premis Gaudí!

Abans de marxar de cap de setmana podrem sentir la música en directe dels Sidonie, amb el tema "A mil años luz".DIVENDRES, en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertúlia de mujeres con la escritora Rosa Regàs en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert guinovart ana boadas anna sahun david balaguer enric majó la riera mercè martínez pere mas sidonie 
Viernes, 3 de febrero de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 8 ]