DivendresTot i que sembli que tot se'n va en orris, encara hi ha gent anònima que treballa i vetlla pel benestar dels altres, autèntics superherois del nostre temps. Avui a DIVENDRES hem volgut parlar de la feina que fa el Síndic de Greuges de Catalunya, un organisme independent que té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació -o la manca d'actuació- de les administracions. En parlarem amb el seu director, Rafael Ribó i Massó.

Aquesta setmana hem trobat moltes històries interessants a Verdú, població que acull l'Espartac i el nostre equip d'exteriors durant aquests dies. Avui fem un recorregut pel Museu de Joguets i Autòmats de Verdú i descobrirem les històries personals que amaguen algunes de les peces més importants de la seva col·lecció. Des d'autòmats únics al món, a joguines de llautó, fins a arribar a la joia de la corona del museu: les botes amb què Iniesta va marcar el gol de Stamford Bridge, somni de tot nen amant del futbol.

L'escriptor Màrius Serra deixarà una estona de banda el seu vici de jugar a l'Apalabrados, per dur a terme les "Paraules en ruta", la secció que ens porta cada dilluns i que ens acosta a les particularitats del llenguatge de la comarca que visitem.

Com és habitual els dilluns, Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Farré, Agustí Esteve, Jaume Barberà i Tian Riba analitzaran en clau de tertúlia l'actualitat del cap de setmana.

16:40h. Tv3. Us hi esperem!

[ Tertulia de actualidad, el Museo de Juguetes de Verdú y superhéroes cotidianos, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve jaume barberà màrius serra núria farré pere escobar rafael ribó sebastià serrano tian riba 
Lunes, 21 de mayo de 2012 • 00:00h.

Mari Paz i Sonia Bermúdez de la lliga de futbol femeníAl magazín DIVENDRES ens encanta parlar d'esport, però mai fins ara no havíem parlat de la lliga de futbol femení que es disputa paral.lelament a la gran LligaBBVA, amb la mateixa emoció... o potser més! Al programa d'aquest dilluns ens visiten les màximes golejadores de la lliga de futbol femení: Mari Paz (de l'Espanyol) i Sonia Bermúdez (del Barça). Les dues es disputen el Pichichi a la lliga femenina, guardó que encara no està decidit perque falten dos partits per finalitzar la temporada.

Amb l'Espartac ens traslladem aquesta setmana fins a la localitat de Moià, al municipi del Bages. Amb l'escriptor Màrius Serra analitzarem les expressions i peculiaritats de la parla d'aquesta zona, i també viatjarem a la prehistòria visitant les coves del Toll, el jaciment més important d'Europa en fauna del Quaternari, i també la Cova de la Teixonera, amb restes de neandertals i homo sapiens.

L'actualitat del cap de setmana serà la protagonista a la tertúlia del dilluns, comentada per Núria Farré, Sebastià Serrano, Pere Escobar, Agustí Esteve, Jaume Barberà i Tian Riba.

En directe després de "La Riera", a Tv3.

Cracks del fútbol femenino, en "Divendres"

[ Cracks del fútbol femenino, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve jaume barberà mari paz núria farré pere escobar sebastià serrano sonia bermúdez tian riba 
Lunes, 14 de mayo de 2012 • 00:00h.

Aina ClotetAl magazín DIVENDRES comencem la setmana a Castelldefels, lloc on s'ha encunyat l'expressió "Què passa, neeeeng!". Al costat de l'escriptor Màrius Serra analitzarem algunes de les expressions que giren al voltant d'aquest particular univers de la costa del Garraf, del qual sorgeixen una gran quantitat de paraules curioses que hem incorporat a la nostra manera habitual de parlar.

Avui també rebrem al plató els joves actors protagonistes de la nova sèrie de Tv3, "Gran Nord": Aina Clotet i Roger Coma. Tots dos interpreten  una parella de mossos d'esquadra que col.laboren mútuament per resoldre els casos que es plantegen en una petita comunitat, que viuen en un poblet fictici perdut entre les muntanyes del Pallars anomenat Gran Nord.

I aprofitant el nostre pas per Castelldefels, ens aproparem al Sakya Tashi Ling, el primer monestir budista situat a Catalunya. Al costat d'Espartac Peran en coneixerem el funcionament, a més de viure en primera persona l'estil de vida "budista".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve son els col.laboradors que participen a la tertúlia d'actualitat, on repassarem les notícies més destacades que ens ha deixat el cap de setmana.

16:40h. Tv3. Us hi esperem!

[ Aina Clotet y Roger Coma presentan "Gran Nord" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve aina clotet gran nord màrius serra núria farré pere escobar roger coma sebastià serrano 
Lunes, 7 de mayo de 2012 • 00:00h.

Espartac PeranEncetem una nova setmana al magazín DIVENDRES, en aquesta ocasió des de la població d'Arbúcies. En Màrius Serra ja ho té tot a punt per fer-nos partícips de les peculiaritats del català que es parla en aquesta zona. A Arbúcies jugarem amb la llengua, i també menjarem pomes, ja que és una localitat amb una estreta relació amb el cultiu de la poma. Espartac Peran ens presentarà l'Emili Soms, un enamorat d'aquesta fruita que en cultiva més de 40 varietats a casa.

Al programa d'avui també volem conèixer què està passant amb el moviment "No vull pagar". Més de cent catalans han filmat i publicat a la xarxa com es neguen a pagar un peatge. Tot va començar fa uns dies: Josep Casadellà va penjar un vídeo a la xarxes socials en el qual es negava a pagar en un peatge de l'AP-7. Ràpidament el missatge "No vull pagar", #novullpagar, ha corregut a través d'internet de forma inesperada, canal propi a YouTube inclòs. Però, legalment, quines conseqüències pot tenir? És delicte, negar-se a pagar un peatge? Ens acompanyarà l'advocat Alfons Perona, amb qui tractarem a fons aquest tema.

L'actualitat del dia també serà protagonista a la nostra taula dels dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Agustí Esteve i Tian Riba.

Com sempre, us hi esperem en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Actualidad, un paseo por Arbúcies y el movimiento "No vull pagar", en "Divendres" ]
Espartac PeranAquesta setmana estarà plena de grans sorpreses a DIVENDRES. Com ja vam anunciar, seguim buscant el fan català número 1 de Bruce Springsteen. Si us agrada el Boss, envieu un correu electrònic a l'adreça brucedv@tv3.cat, exposant les raons per les quals sentiu tanta passió pel cantant. Tenim un premi absolutament fantàstic: un viatge a Newark, als Estats Units, amb allotjament en un hotel de luxe per viure un concert de Bruce Springsteen en zona preferent.

L'Espartac torna a la carretera i en aquesta ocasió viatja fins a la localitat de Caldes de Malavella. Coneixerem els orígens romans d'aquesta població a través de l'element més important i més ben conservat de l'antiga Aqua Calidae: les termes. Sabrem per què els romans van fundar aquí la ciutat i com van crear un centre vinculat a l'aigua, l'oci i la salut fa més de 2.000 anys.

Compartirem una estona del programa amb l'estudiós i investigador Josep Massot i Muntaner, el nou premi d'Honor de les Lletres Catalanes. El director de Publicacions de l'Abadia de Montserrat ha rebut aquest guardó per ser un model exemplar de dedicació a la cultura catalana. Ens visita al plató de DIVENDRES, on tindrem ocasió de conèixe'l una mica més a fons.

L'actualitat del dia també tindrà un lloc a la tertúlia del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba.

En directe a les 16:40h. Us hi esperem!

[ Esparatac Peran lleva el espíritu de "Divendres" a Caldes de Malavella ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve josep massot i muntaner núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 16 de abril de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 7 / 16 ]