Teresa BaróTeresa Baró, consultora experta en comunicació, ens mostra al programa d'aquest dilluns, a través del seu nou llibre, "La gran guia del llenguatge no verbal", tots els elements necessaris per entrar a formar part d'aquest cercle de persones que pot llegir els senyals no verbals, i interpretar molt millor els missatges que emeten els altres. L'objectiu: aconseguir una forma de felicitat molt més autèntica, vinculada a la qualitat de les relacions humanes que establim al nostre voltant gràcies a la comunicació, més enllà de l'èxit professional, els diners o la fama.

Aquesta setmana, Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen fins a la localitat de Martorell, lloc que tanca una estreta relació amb la creació dels peatges de les autopistes, i molt aviat descobrirem el perquè. Mentrestant coneixerem les peculiaritats del català que es parla en aquesta zona de Catalunya al costat de l'escriptor Màrius Serra. A més, avui també ens espera Carme Palou, guia i responsable dels museus de Martorell.

Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Farré, Carles Capdevila i Tian Riba tornen a conformar la tertúlia d'actualitat al voltant de les últimes notícies de l'escenari sociopolític del cap de setmana.

DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran. Cada tarda en directe a les 16:30h., Tv3.

[ Los secretos del lenguaje no verbal con Teresa Baró en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano teresa baró tian riba 
Lunes, 1 de octubre de 2012 • 00:00h.

Inundacions del Vallès, 25 de setembre de 1962Aquest dilluns, a DIVENDRES hem convidat el meteoròleg Dani Ramírez, amb qui coneixerem l'última hora sobre el pronòstic del temps de cara a aquesta tardor. Amb ell recordarem els 50 anys de les inundacions del Vallès, que van tenir lloc el 25 de setembre de 1962: la pitjor catàstrofe natural de la història de les comarques del voltant de Barcelona, amb més de 12.000 damnificats i que, sobretot, va afectar les poblacions de Terrassa, Rubí i Sabadell.

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors han marxat a La Pobla de Lillet, municipi de la comarca del Berguedà. Coneixerem les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió de Catalunya, i poc després ens endinsarem en una partida d'escacs vivents. Us mostrarem en directe les estratègies d'un dels jocs favorits de la Reina de Cors d'"Alícia al país de les meravelles".

La tertúlia analitzarà l'actualitat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Farré i Carles Capdevila. Avui, amb la col.laboració del psicòleg i educador Jaume Funes, amb qui tractarem de temes d'aprenentatge i educació.

Comença la tardor a DIVENDRES. En directe 16:40h. Tv3.

[ Recordamos las riadas del Vallés con Dani Ramírez en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dani ramírez núria farré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 24 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Espartac PeranSembla que va ser ahir quan vam enviar l'Espartac Peran a fer voltes per les poblacions de Catalunya, i ja ens trobem en la quarta temporada, amb més de 127 localitats a l'esquena. Aquesta setmana l'equip d'exteriors es mou fins a la població de Tona, on ens espera... el cambrer perfecte! L'Escola d'Hostaleria de Tona té un gran prestigi, i avui tindrem amb nosaltres el seu equip de professors i alumnes perquè ens ensenyin el decàleg del bon cambrer. Coneixerem com es preparen els cambrers, i quines són les normes bàsiques que segueixen a l'hora de servir.

Com és habitual cada dilluns, el nostre mag de les lletres, l'escriptor Màrius Serra, ens espera també a la comarca d'Osona per introduir-nos, a través d'una ràpida guia, en les variacions dialectals del català que podem trobar en aquesta regió.

I al costat de les ments preclares de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, farem la tertúlia dels dilluns, on analitzarem el més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana.

Us esperem en directe, a les 16:30h. a Tv3. O segueix-nos a través d'internet les 24 hores a la web.

[ Encuentros con el camarero perfecto en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 17 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Jaume Clotet i David de MontserratComencem el programa d'aquest dilluns pre-Diada celebrant el 30 aniversari de la setmana del llibre en català. Ens visita Albert Pèlach, president de l'efemèride, i Pilar Bertran, editora d'Edicions 62. Al costat d'ells, Jordi Ferré i Ernest Folch ens explicaran amb tota mena de detalls en què consisteix el treball de l'editor literari, i també ens parlaran de les novetats i el futur del món dels llibres en català.

I ja que la cosa va de llibres, també us presentarem la novel.la "Lliures o morts", amb la presència dels seus autors, David de Montserrat i Jaume Clotet. Una història que, segons els seus autors, "descobreix el veritable heroi de 1714". Podeu veure'n el booktrailer aquí.

Aquesta setmana ens traslladem a Torrelles de Llobregat, localitat que des de 1981 celebra la Festa de la cirera, esdeveniment que commemora la relació de la població amb aquesta fruita a través de tres grans activitats: l'Exposició de Cireres, el Mercat de Cireres i la Fira d'Artesans.

I a la tertúlia d'actualitat, se sumarà als nostres col.laboradors habituals (Sebastià Serrano, Núria Farré i Carles Capdevila) la veu de Toni Soler, amb qui conversarem sobre la commemoració dels 300 anys de 1714.

16:30h. Tv3.

[ David de Montserrat y Jaume Clotet presentan "Lliures o morts" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert pèlach carles capdevila david de montserrat ernest folch jaume clotet jordi ferré núria farré pilar bertran sebastià serrano toni soler 
Domingo, 9 de septiembre de 2012 • 18:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralDonem la benvinguda una temporada més a DIVENDRES, el programa de referència de les tardes de Tv3, conduït per Xavi Coral i el valent Espartac Peran, que segueix un any més voltant per la geografia catalana. Aquesta setmana, li toca el torn a Caldetes d'Estrac, popularment coneguda com Caldetes, lloc perfecte per  perllongar l'esperit de les vacances i on ens retrobarem amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió. Us acostarem a les propietats terapèutiques de l'aigua termal i de l'aigua de mar i us proposarem alguns tractaments per encarar el mes de setembre carregats de salut i bellesa.

Un altre dels temes d'aquest primer programa serà la recent pujada de l'IVA. Amb l'assessor fiscal i advocat tècnic en impostos Alejandro Ebrat parlem dels efectes que la pujada de l'IVA tindrà sobre els preus... i sobre les nostres butxaques! Com afectarà aquesta nova pujada d'impostos el petit comerç i les economies familiars? A més, resoldrem els vostres dubtes a través de Twitter i Facebook amb el nostre nou col.laborador, el periodista Oriol Soler, que estarà en contacte permanent amb l'opinió dels teleespectadors.

Al costat de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, donarem peu a la primera tertúlia d'aquesta nova temporada, en la qual anirem més enllà dels grans titulars per conèixer de primera mà l'escena d'actualitat que ens ha deixat el cap de setmana.


Torna DIVENDRES. 16:30h., Tv3.

[ La subida del IVA y una visita a Caldetes, en este primer "Divendres" de la temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart carles capdevila màrius serra núria farré oriol soler pere escobar reestrenos sebastià serrano tian riba 
Viernes, 31 de agosto de 2012 • 13:12h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 16 ]