Helena García Melero
Començarem el programa amb una taula formada per Quim Nadal, Joan Puigcercós, Montserrat Nebrera, Pere Macias, Antonio Franco i Tian Riba. Amb ells debatrem l'actualitat política, social i cultural de les últimes hores i destacarem, entre altres temes, la convocatòria de noves eleccions per formar un nou govern de l'Estat i la nova campanya electoral que es posarà en marxa aviat.

Ens falta temps per cuinar? Comprem el que ens cal quan anem al supermercat? Tenim un menú i una dieta equilibrats? Avui sabrem com hem de fer la compra ideal per poder elaborar fàcilment un menú setmanal sa i equilibrat amb Carmen Ferrer, professora d'higiene alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut de la URL.

Des de Terrassa parlarem del texà i de tot el que l'envolta: moda, tendències, com customitzar-los i com ser creatius amb la tela texana.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 4 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco joan puigcercós montserrat nebrera pere macias quim nadal tian riba 
Miércoles, 4 de mayo de 2016 • 00:02h.

Helena García Melero
Arriba la Renda. El calendari de la Renda 2016 marca el dia 6 d'abril com a tret de sortida per presentar l'IRPF de l'exercici passat. Aquesta serà la primera declaració que reculli la reforma fiscal, ja que inclou novetats com ara la rebaixa dels tipus, canvis en algunes deduccions o la nova eina Renda Web. Convidarem al plató per parlar-ne Alejandro Ebrat, advocat i especialista i assessor jurídic tributari de persones i empreses. I per aprofitar la seva presència, obrirem línies telefòniques perquè els nostres teleespectadors puguin fer les seves consultes al voltant de la seva declaració.

Farem també un repàs de l'actualitat política, cultural i social i destaquem que els partits polítics continuen negociant possibles pactes per tirar endavant la governabilitat de l'Estat i, sobretot, parlarem de la filtració dels "papers de Panamà", un total de més d'11,5 milions de registres legals i financers que deixen al descobert un sistema que permet el crim, la corrupció i les males pràctiques a través de les companyies "offshore". En parlarem a la nostra taula d'actualitat amb Helena Garcia Melero, com a moderadora, i l'acompanyaran Marina Llansana, Antonio Baños, Vicent Sanchis, Manel Manchón i Tian Riba.

A Sant Llorenç de Morunys visitarem l'esplèndida Vall de Lord amb Dani Ramírez: naturalesa en estat pur, amb racons espectaculars i prou desconeguts, que fascinen els excursionistes que trepitgen la zona per primera vegada; direm adéu a l'hivern i a la temporada d'esquí i analitzarem el desglaç i els nivells de reserva d'aigua; amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, rebrem alguns alumnes de l'Escola de Sant Llorenç, que ens acompanyaran saltant a corda, i és que, aquest any, un dels reptes del DMAF és aconseguir sumar el màxim nombre de salts de totes les escoles catalanes.​

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 6 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat antonio baños dani ramírez helena garcia melero manel manchón marina llansana tian riba vicent sanchís 
Miércoles, 6 de abril de 2016 • 00:19h.

Helena García Melero
Tornarem de la Setmana Santa amb una taula que moderarà Helena Garcia Melero i que la formaran Empar Moliner, Núria Ferré, Manuel Cuyàs, Ernest Folch i Tian Riba.

El mateix dimarts al vespre, TV3 emet, en el "Sense ficció", el documental "Pilots". Es tracta del retrat d'un bon nombre de pilots d'avió, de companyies que treballen a Espanya, que expliquen com viuen la seva feina i donen respostes a molts interrogants que ens fem com a viatgers: la formació que reben, la seguretat de les naus, el low cost, els accidents... També ens podrem fer una idea del perfil professional del col·lectiu, molts cops en el punt de mira dels usuaris. El documental s'emetrà coincidint amb l'aniversari de la tragèdia del vol de Germanwings i comptarem amb la presència de Josep Rovira, director del projecte, i amb Ramon Vallès i Daniel Miragall, comandants d'Iberia i Air Europa, respectivament.

​Començarem la setmana amb Espartac Peran des de Campllong, municipi de la comarca del Gironès, amb motiu de la Fira Comarcal de Primavera que es fa el cap de setmana següent.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 29 de març a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: empar moliner ernest folch espartac peran helena garcia melero manuel cuyàs núria ferré tian riba 
Viernes, 25 de marzo de 2016 • 10:00h.

Helena García Melero
L'actualitat política social i cultural analitzada en profunditat des d'una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Josep Maria Ureta, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Manel Manchón i Tian Riba.

Si volem evitar taques o irregularitats capil·lars a l'estiu, estem en el moment millor per afrontar una depilació. Existeixen molts mètodes per depilar, els més habituals són la cera, la crema depilatòria, l'afaitat o l'ús d'aparells de depilació. Actualment s'han desenvolupat molt altres mètodes més durador o definitius, com ara la depilació làser, la fotodepilació o la depilació mitjançant una agulla electrificada. D'aquesta pràctica, dels mètodes i de les tècniques, en parlarem a DIVENDRES amb el Dr. Jaume Tufet, director de la Clínica Tufet i, a més, en farem una classe pràctica.

Des de Vic, Espartac Peran ens presentarà algunes de les accions gastronòmiques que s'organitzen durant el Mercat del Ram, com ara Lactium i l'Espai Terra i Cuina. Gaudirem d'uns convidats que són especialistes en l'elaboració de formatge i descobrirem els guanyadors del Concurs de Formatges de l'any passat. També aquest any se celebra el 19è Concurs Català de Vaca de Raça Frisona, amb la participació de 65 caps de bestiar, un dels concursos de més renom del Mercat del Ram. Finalment, i entre altres temes, aquest any se celebra el 12è Concurs Nacional de Vaca Bruna del Pirineu, que per cinquè any es fa a Vic i on hi participen els millors animals provinents d'explotacions d'arreu del territori català.

Per acabar el programa, veurem i escoltarem en directe un tema de "Fang i setge" un espectacle que, adoptant els contorns d'un musical de gran format, vol acostar els espectadors a la vida dintre els murs de la ciutat de la Barcelona assetjada el juliol de 1713.​​

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria ureta manel manchón manuel cuyàs sílvia soler tian riba 
Miércoles, 16 de marzo de 2016 • 00:15h.

'Divendres'
Encetem el dimarts fent una mirada a l’actualitat des del particular punt de vista de Mònica Terribas.

Entrevistarem Rosa Pich-Anguera, autora del llibre "Como ser feliz con 1, 2, 3... hijos?". Rosa, mare de 18 fills, treballadora a mitja jornada i membre de diversos consells d’administració, ens parlarà de l’experiència pràctica que proporciona una família nombrosa i ens demostrarà que els fills són la font de la felicitat a la llar.

Dia gran del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Tindrem el vestuari del rei del Carnaval, el Carnestoltes, les banderes que presideixen les diferents entitats que hi participen i, entre molts altres temes, podrem veure alguna de les disfresses més impactants de la festa.

Hem muntat una tertúlia per fer un repàs de les últimes notícies polítiques, culturals i socials que han estat capçalera de mitjans de comunicació durant el cap de setmana. Acompanyaran Helena Garcia Melero, Xavier Torrent, Roger Palà, Odei Etxearte i Tian Riba.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero mònica terribas odei etxearte roger palà tian riba xavier torrent 
Martes, 2 de febrero de 2016 • 00:02h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 59 ]