Ana Boadas
Com cada divendres, comencem el programa amb la tertúlia de "La Riera". L’Espartac estarà acompanyat pels tertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernandes, l'àvia Remei i David Balaguer.

Arran de la notícia que ha difós el FC Barcelona de no deixar viatjar els periodistes juntament amb els jugadors, muntarem una taula amb alguns dels que l’han seguit en els seus desplaçaments durant els darrers anys.

El Marc Giró ens donarà, novament, una classe magistral de comportament davant les situacions que ens passen quotidianament. Aquesta setmana parlarem del Whatsapp, com utilitzar-lo, a qui convidar, amb qui fer grups i amb qui no cal, com reaccionar a segons quins comentaris i com respondre amb elegància i saber estar. Bones maneres que només el Marc és capaç de transmetre’ns.

Finalment, acabarem el programa amb la secció "El mems" de la Dolors Boatella. Aquesta setmana ve bastant farcida de temes, començant per la tradicional desfilada militar del 12 d’octubre, que ha generat moltes imatges impactants. També destacarem José Mourinho, entrenador del Chelsea, i la seva caputxa, que ha fet parlar molt. I ens introduirem en el fenomen mundial "thug life", que en el món virtual vol dir "petar-ho".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dolors boatella espartac peran helena garcia melero marc giró 
Viernes, 16 de octubre de 2015 • 00:18h.

Helena García Melero i Espartac Peran
Comencem la cinquena setmana de la temporada amb una taula d'actualitat moderada, com sempre, per l'Helena Garcia Melero. Ens ajudaran a repassar les notícies més importants dels últims dies Sebastià Serrano, Rafel Nadal, Antón Losada, Miquel Puig, Montserrat Nebrera i Tian Riba.

Després dels dos especials de càsting, dissabte ja es van posar en marxa les gales del concurs "Oh happy day"; nosaltres en parlarem amb Elena Gadel, Pedro Pardo, Ana Boadas, Pere Mas i Pep Blay. Analitzarem les actuacions de les corals i discutirem l'encert del nou jurat del programa.

Aquesta setmana serem a Verdú, municipi de la comarca de l'Urgell. Descobrirem com parla la seva gent amb Màrius Serra, i ens acostarem a la font de la plaça que raja vi i presentarem el tema estrella de la setmana: Bacus, la festa de la verema i del vi.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel helena garcia melero màrius serra pedro pardo pep blay pere mas 
Lunes, 5 de octubre de 2015 • 11:05h.

Helena García Melero
Torna el dijous i torna "La setmana del Bassas". Analitzarem els fets i les declaracions que més han cridat l’atenció a l’Antoni. Parlarà de l’escàndol del vot per correu, de com uns quants catalans residents a l’estranger denuncien un "delicte de negació del vot", després que per suposats problemes administratius no van poder votar en les passades eleccions al Parlament de Catalunya. També vol tocar el tema dels refugiats, prenent com a referència un article del "The New York Times", sensacional per entendre als alemanys i per entendre que tots els països tenen el seus complexos nacionals que afecten en aquestes situacions.

També, com cada dijous, torna "La crida del Divendres" amb la Bibiana Ballbè. Respondrem a la pregunta que vam llençar la setmana passada que estava relacionada amb els diners i veurem què en pensen els nostres espectadors. Seuran a la taula amb la Bibiana i l’Helena: Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Al final de la tertúlia llençarem la nova pregunta per als pròxims dies: Què és el millor i el pitjor de viure en parella?

Rebrem novament aquesta temporada el nostre preparador físic de capçalera, Jordi Pallarès. Com sempre, ens ensenyarà com realitzar exercicis des de casa, aprofitant tots els mobles i estris que tenim al voltant.

Acabarem la setmana a Berga amb un recomanador molt especial, Marc Giró, un bergadà compromès. El Marc ens ensenyarà alguns dels espais que no ens podem perdre quan visitem la localitat. David Balaguer ens explicarà què li ha cridat més l’atenció i, finalment, descobrirem en quina població serem la setmana vinent.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís sinca helena garcia melero jordi pallarès sílvia soler 
Jueves, 1 de octubre de 2015 • 00:06h.

Xavier Sala i Martin
El professor d’Economia per la Universitat Colúmbia Xavier Sala i Martín torna a DIVENDRES per donar-nos la seva visió, des d’un punt de vista estadístic, de les votacions del passat 27 de setembre. A més, ens presentarà l’informe sobre la competitivitat global del World Economic Forum de Davos, del qual n’és director. En aquest informe analitza l’evolució de l’economia mundial per països durant l’últim any.

Anirem a Berga per parlar de la Festa del Bolet, el motiu principal pel qual som aquesta setmana a la capital del Berguedà. La Festa del Bolet de Berga i Castellar del Riu, juntament amb la més nova Berga Bolet, congreguen més de 5.000 persones el primer cap de setmana d’octubre. Analitzarem la temporada que ens espera i situarem al mapa els millors llocs per sortir a buscar bolets i què hi podem trobar. Parlarem de la part social i dels grans tòpics creats al voltant d’anar a buscar bolets. I entre d’altres coses, presentarem tapes amb bolets dels restaurants del poble. Ens acompanyaran en directe Carme Ruscalleda, Pep Nogué, Dani Ramírez i destacats berguedans relacionats amb aquest món.

Aquest dimecres al vespre, TV3 estrena "Catalunya experience", un programa que vol mostrar Catalunya a viatgers amb influència pública, vinguts de diferents punts del planeta. Per parlar-ne tindrem la presentadora, l’actriu Ivana Miño, el director Xavier Brichs i la nostra col·laboradora Ana Boadas.

També comptarem amb el "Fem parlar" d’Empar Moliner que, com cada dimecres, ens analitzarà tot tipus de curiositats que tenen a veure amb l’ús de la llengua, tant de manera escrita com parlada.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas helena garcia melero ivana miño xavier brichs xavier sala i martín 
Miércoles, 30 de septiembre de 2015 • 00:08h.

Helena García Melero i Espartac Peran
Arrenquem el dilluns parlant de l’actualitat més estricta del cap de setmana, sobretot repassarem les notícies, les declaracions i els actes que s’han generat en motiu de la campanya electoral del 27-S. Conduirà la taula l’Helena Garcia Melero i l’acompanyaran, per poder fer un debat ric i plural, Sebastià Serrano, Rafel Nadal, Manuel Millán Mestre, Marina Llansana, Joan Tàpia i Tian Riba.

Dissabte comença la temporada de l'"Oh happy day" amb un especial que servirà per triar 5 de les 10 corals que participaran en el concurs. Nosaltres, com a fidels seguidors que som del programa, també posarem en marxa la nostra taula dels dilluns on analitzarem els millors moments de la gala. L’Helena parlarà amb els que seran els nostres contertulians habituals: Elena Gadel, Pedro Pardo, Ana Boadas, Pep Blay i Pere Mas.

Comencem setmana amb l’Espartac Peran des de Tossa de Mar. Coneixerem com parla la seva gent i afegirem una paraula que ens acompanyarà durant tota la setmana el "cim i tomba". Analitzarem la figura del Pelegrí de Tossa: des del segle XIV, els dies 20 i 21 de gener, un tossenc camina 40 km fins a la capella de Sant Sebastià de Santa Coloma de Farners per complir la promesa que el poble va fer al sant a canvi de lliurar-los de la pesta. Farem menció també del Carnaval de Tossa amb alguns dels membres de les colles del poble. Muntarem unes partides de Balets amb adults i nens a la platja. Finalment, farem una exhibició de zumba, tal com els veïns de la població han estat fent durant tot l’estiu.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran fermí fernández helena garcia melero pere mas 
Domingo, 20 de septiembre de 2015 • 19:00h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 55 ]