Andreu BuenafuenteJa queda molt poc per a la celebració de la cinquena edició dels Premis Gaudí, la festa del cinema català. Aquest diumenge en sabrem els guanyadors, però abans, a DIVENDRES escalfem motors amb una convidada de luxe, que a més a més serà una de les protagonistes de la Gala dels Gaudí: l'actriu Montserrat Carulla. L'Acadèmia del Cinema Català atorgarà a la veterana actriu Montserrat Carulla el Premi Gaudí d'Honor 2013, en reconeixement a la seva "extensa i prolífica" carrera i al seu compromís amb la professió i la societat. A més a més, l'actriu ens presentarà el seu llibre, "El record és un pont al passat" una sèrie d'escrits que parlen de la seva infància, adolescència i joventut.

També tindrem la presència en exclusiva d'Andreu Buenafuente, presentador de la gala d'enguany, amb qui connectarem en directe per veure com van els assajos de la cerimònia, des del Barcelona Teatre Musical (BTM).

I no hi faltarà la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. Aquesta ha estat una setmana de gelosia per a tots els gustos, perquè a "La Riera" no hi ha dos casos iguals. Els analitzarem a la tertúlia. La Sònia està espantada, cada dia més..., i com pitjor ho passa més busca l'Ernest, el seu ex... Hi ha una relació causa-efecte, entre aquests dos fenòmens? Podria ser que això desemboqués en un segon intent de reprendre la relació d'ells dos? La Tieta Consol ha tornat a la càrrega, els Flaquer tornen a estar sota amenaça, serà capaç la Consol de tornar a Can Flaquer? Necessitarà l'ajuda de la parapsicòloga per fer-ho? I encara més important: si la Consol torna a Can Flaquer, penjaran el seu retrat al menjador de casa?

Tot això i molt més, en directe a DIVENDRES. 16.40 Tv3.

[ La fiesta del cine catalán se vive en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas andreu buenafuente david balaguer la riera mercè comes montserrat carulla pere mas premis gaudí 
Viernes, 1 de febrero de 2013 • 00:00h.

Kim Díaz, propietari del Bar MutComencem la setmana a DIVENDRES, amb un munt de novetats! Aquests dies escalfem motors de cara a la gala dels premis Gaudí del Cinema Català, que se celebrarà el diumenge 3 de febrer al Barcelona Teatre Musical (BTM). A partir d'aquest dilluns, engeguem una travessa a la web del programa, on pots triar els teus candidats favorits a obtenir aquest preuat guardó en les categories de millor pel.lícula, millor actor i millor actriu protagonistes. El premi? Sortegem cinc passis dobles per anar gratis al cinema... durant tot un any!

Aquest dilluns també hem convidat Kim Díaz, propietari d'un dels bars de més èxit de Barcelona, el Bar Mut. Un local que el mateix Robert de Niro es va voler emportar a Nova York, i per on han passat Russell Crowe, Cameron Díaz i Woody Allen, i que amaga un club a la part de dalt, el "Mutis", restaurant clandestí amb barra de copes i aire de cabaret.

Espartac Peran deixa Rubí per traslladar-se a la localitat de Balsareny, a la comarca del Bages, poble natal de Pere Casaldàliga, bisbe emèrit de Sao Félix de Araguaia (Brasil), i primer català distingit amb el Premi Internacional Catalunya (2009). Xerrarem amb ell i també amb l'escriptor Màrius Serra, que torna, una vegada més, carregat de "Paraules en ruta".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba configuren la tertúlia d'actualitat, moderada per Xavi Coral.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Actualidad, premios Gaudí y el mejor bar de Barcelona en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila cine galas kim díaz màrius serra núria farré pere casaldàliga pere escobar premis gaudí sebastià serrano tian riba 
Lunes, 28 de enero de 2013 • 00:00h.


El Barcelona Teatre Musical (BTM) acollirà el diumenge 3 de febrer més de 1.600 convidats, en la que serà una edició dels Gaudí d'especial rellevància. L'Acadèmia del Cinema Català ha apostat per una gala de gran format, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3 conduïda per un mestre de cerimònies: Andreu Buenafuente.
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: andreu buenafuente cine galas premis gaudí tv3 
Jueves, 24 de enero de 2013 • 17:20h.

Joel Joan y Andreu Buenafuente
El Barcelona Teatre Musical (BTM) acollirà el diumenge 3 de febrer més de 1.600 convidats, en la que serà una edició dels Gaudí d'especial rellevància. L'Acadèmia del Cinema Català ha apostat per una gala de gran format, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3 conduïda per un mestre de cerimònies: Andreu Buenafuente.

89 produccions competiran per les nominacions en aquesta cinquena edició dels Premis Gaudí. Entre elles, 10 curtmetratges seleccionats per un Jurat qualificat, 15 pel·lícules per a televisió, 20 pel·lícules europees, 3 pel·lícules d’animació, 10 pel·lícules documentals, 18 pel·lícules en llengua no catalana, 11 pel·lícules en llengua catalana i 3 que anomenen "Talent català" doncs tot i no ser de producció catalana hi participen professionals catalans.

L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes ha encarregat a Andreu Buenafuente la presentació de la gala dels V Premis Gaudí amb el guió en mans d'EL TERRAT i Televisió de Catalunya és responsable de la realització audiovisual de la gala produïda en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.

[ Andreu Buenafuente presentará la gala... (Cast) ]
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: andreu buenafuente cine galas premis gaudí tv3 
Miércoles, 19 de diciembre de 2012 • 11:43h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]