Meritxell Falgueras
Aquest dimecres obrim el programa amb tertúlia d’actualitat. Comentem els fets més destacats del dia amb Xavi Coral, els seus col·laboradors habituals, Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Manel Manchón, Pere Mas, Tian Riba, i amb la participació del jutge Santiago Vidal.

Durant les connexions amb Espartac Peran ens traslladarem a la localitat de Gelida per mostrar als nostres espectadors en què consisteix l’enoturisme, una activitat cada cop més important a tota la zona que forma la DO Penedès. Descobrirem propostes molt originals per conèixer millor el territori i els seus vins i caves amb Dani Ramírez i Meritxell Falgueras. Amb ella, a més a més, descobrirem les últimes novetats del món del cava.

I tornant a plató, ens espera l’escriptor Màrius Serra amb un joc literari apassionant, el II Premi Borni, un concurs que anima els lectors a buscar anacronismes en novel·les i obres històriques. Repassarem alguns dels que van trobar els participants de la primera edició.

Com cada dimecres, continuem la taula d’exercicis del nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que cada setmana ens ajuda a eliminar dolors molt comuns amb exercicis molt senzills. Enguany parlem de com podem prevenir i eliminar dolors a les cames.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez espartac peran manel manchón manuel cuyàs meritxell falgueras sílvia soler xavi coral 
Miércoles, 21 de enero de 2015 • 00:03h.

'Divendres'
És divendres a DIVENDRES i això és sinònim de tertúlia de "La Riera". Els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie requereixen un anàlisi exhaustiu per part de la nostra taula d’experts formada per l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes. Tot moderat per un mestre de cerimònies de luxe, Espartac Peran.

Després de la cita amb la tertúlia de "La Riera", també tindrem una nova "Cita amb la Terribas". Xavi Coral rebrà a plató a Mònica Terribas, la periodista analitzarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana als mitjans de comunicació.

I parlarem de cafè. Aquesta és una beguda que prenem cada dia, però en sabem molt poques coses. Què hem de tenir en compte si volem preparar un bon cafè? Què diferencia els diferents tipus de cafè i la manera de preparar-los? Ens ho expliquen Meritxell Falgueres i un especialista en cafè.

Abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells del nostre especialista en bon gust, Marc Giró: com dir-li a un home amb elegància que comparteixi les feines de casa?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei espartac peran fermí fernández meritxell falgueras mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 00:03h.

Xavi Coral i Espartac PeranEls horaris i calendaris laborals condicionen la nostra vida molt més del que ens pensem.. La conciliació de la vida laboral amb la vida personal i especialment amb la vida social, es un dels aspectes que molts sociòlegs es plantegen en canviar en curt termini. Aquest dimarts, 11 de febrer, ens visita al plató de DIVENDRES Fabian Mohedano, que cerca la fórmula per convèncer, a qui es deixi, que el temps de vida quotidiana val més que el petroli o el diner.

Aquesta setmana, l’Espartac es trasllada fins a la localitat de Solivella, a la Conca del Barberà. Coneixerem les peculiaritats del català oral d’aquesta regió de Catalunya al costat de l’escriptor Màrius Serra, conductor principal de l’espai "Paraules en ruta". A més a més, parlarem de la coca de codony, tot un símbol de la població. Amb la Dra. Folch coneixem les característiques nutricionals i les curiositats al voltant d’aquest fruit que se sol consumir també en codonyat. I amb en Pep Nogué aprenem com cuinar aquest aquest aliment i ens proposa alguns plats originals fets amb codony i codonyat. També farem una menció especial al vi de la Conca del Barberà amb la nostra experta en vins, Meritxell Falgueras.

I a plató, parlarem del més destacat de l’actualitat del dia amb Xavi Coral i els tertulians Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Salvador Cardús, Pere Escobar i Tian Riba.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra meritxell falgueras pep nogué xavi coral 
Lunes, 10 de febrero de 2014 • 18:39h.

Joan Enric BarcelóLa setmana passada vam aclarir conceptes com "sobirania" i "estat" amb Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest dijous tornem a comptar amb la participació del professor Requejo a la nostra tertúlia d'actualitat. Al costat de Tian Riba i conduïda per Xavi Coral, en aquesta ocasió la tertúlia girarà entorn d'altres problemes que afecten directament la bona salut del nostre sistema polític i judicial, com el recent escàndol de corrupció que implica directament el PP i els seus mandataris.

Continuarem descobrint amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà propostes de negoci sorgides a Catalunya i que estan triomfant per la seva originalitat i plantejament. Com una empresa de versions músical s "a la carta", una emissora de taxis ecològica o els creadors de la bossa-tovallola definitiva per anar al gimnàs.

A més, anirem darrere dels passos d'Espartac Peran, en aquest últim dia a Vidreres, localitat on hi ha extenses zones de sureres que van donar lloc a la tradicional indústria del tap de suro. Repassarem la importància d'aquesta activitat a la zona i descobrirem tot el que s'ha de saber sobre els taps de suro amb la sommelier Meritxell Falgueras.

I abans de marxar, tenim una cita amb Joan Enric Barceló, de la banda de pop català Els amics dels arts, que coneix Vidreres com el palmell de la seva mà i ens portarà a veure'n els racons més emblemàtics, com el casc antic, la Torre i pantans de Llobet i la "Petja de Sant Martí".

Us hi esperem! 16:40h. Tv3.

[ Conociendo Vidreres junto a Joan Enric Barceló, de Els amics de les arts, a "Divendres, 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ferran requejo joan enric barceló meritxell falgueras pau garcia-milà tian riba 
Jueves, 7 de febrero de 2013 • 00:00h.

Lluís Gavaldà i Joan ReigQuan es reuneixen un munt de músics, generalment solen ocórrer coses inaudites. I si el motiu de la reunió és versionar cançons de Els Pets, el resultat pot ser encara millor. Aquest dimecres, ens visiten Lluís Gavaldà i Joan Reig per conèixer una mica millor el CD "Perversions", un disc de culte que reflecteix la influència que ha tingut el so d'Els Pets en altres bandes que versionen les seves cançons com ara els Love of Lesbian, La Casa Blava, Refree o The New Raemon. Aquest últim ens interpretarà en directe el tema "Aquest cony de temps" a l'escenari de DIVENDRES.

També farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll, i aquesta setmana també amb Carles Quílez, periodista i director d'anàlisi de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

I seguim a Tiana, terra de vins i caves de la DO Alella. Per això volem parlar-ne des d'una perspectiva molt concreta: el disseny de les ampolles. Per què tenen les formes que tenen? Com influeix això en la qualitat i la conservació de la beguda? Han tingut les mateixes formes al llarg de la història? Ho farem amb l'enòleg Josep Maria Pujol i la nostra sommelier, la Meritxell Falgueres.

A més a més, amb l'Espartac i l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté visitarem la Cartoixa de Montalegre, un monestir de l'Ordre de la Cartoixa que es troba a Tiana. Amb més de mil anys, és l'única cartoixa catalana que encara conserva una comunitat de monjos. Coneixerem com s'hi viu i repassarem els fets històrics que van succeir en aquest lloc sagrat.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Lluís Gavaldà y Joan Reig, "Perversions" en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]