Sebastià SerranoAquesta tarda al magazín DIVENDRES tornen a asseure's en la mateixa taula tres mosqueters de la dialèctica, tres savis contemporanis als quals ens encanta convidar periòdicament per escoltar les seves reflexions sobre la vida i l'essència mateixa de l'ésser humà. Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar tornen al plató de DIVENDRES, en aquesta ocasió per parlar sobre la importància de l'educació i la formació de les persones. El desenvolupament personal no s'aprèn en cap llibre, i al voltant d'aquest tema girarà la nostra tertúlia, a la qual acudim amb la inspiració de la recentment inaugurada Masia del F.C.Barcelona.

Avui és el nostre últim dia a Sant Pol de Mar i, ja que al programa parlem de la importància de la formació, visitarem l'edifici modernista de Les Escoles Públiques, patrimoni artísitic de Sant Pol. Recordarem com era l'escola entre els anys 40 i 70 sota la dictadura franquista, al costat de la il·lustradora Pilarín Bayés, l'actor Joan Pera i l'historiador Jaume Sobrequés.

Abans de marxar, l'Espartac ha quedat amb Rosa Roura, una de les millors guies turístiques de Sant Pol de Mar, per visitar algun dels llocs menys coneguts pel turista habitual.

Tots atents a DIVENDRES. En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Xesco Espar y Sebastià Serrano, sabios contemporáneos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira jaume sobrequés joan pera pilarín bayés rosa roura sebastià serrano xesco espar 
Jueves, 20 de octubre de 2011 • 00:00h.

WembleyEl programa d'avui es tenyeix de blaugrana, un dia abans de la gran final de Wembley, i analitzem l'autèntica dimensió de què vol dir guanyar un títol de Champions. Per a això hem muntat una tertúlia al costat d'insignes barcelonistes com Jaume Sobrequés (autor de la "Història del Barça") i Francesc Sanuy (encarregat d'organitzar el 75 aniversari del F.C. Barcelona). També estaran amb nosaltres els periodistes Pitu Abril (que va narrar la final de Wembley 92), Pere Escobar, i Tatiana Sisquella. Connectarem amb diferents punts de la ciutat de Londres, des de l'hotel on estarà allotjat el Barça fins a l'estadi de Wembley.

Com cada divendres, també analitzem la setmana a "La Riera", amb David Balaguer, Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, Pere Mas i Ana Boadas. Avui ens visita Victoria (l'actriu Núria Valls), i tindrem, per primera vegada a la història de la tertúlia, declaracions de Maribel cap a Espartac. Ana Boadas va visitar aquesta setmana el rodatge de "La Riera" per celebrar el capítol 300 de la sèrie i avui ens explicarà que tal va ser l'experiència.

Ens anem de cap de setmana amb una actuació musical de luxe: Bruno Oro (l'Artur Mas de Polònia) ha tret nou disc i ens ho ve a presentar. Amb un tema dedicat a... Leo Messi!


DIVENDRES 16:40h. Tv3.

[ Horizonte Champions en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bruno oro david balaguer francesc sanuy jaume sobrequés núria valls pep a. muñoz pere escobar pere mas pitu abril tatiana sisquella 
Viernes, 27 de mayo de 2011 • 00:30h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3
[ Páginas: 3 / 3 ]