El tipo de la tumba de al ladoRebem al plató de DIVENDRES Maribel Verdú i Antonio Molero, actors protagonistes d'"El tipo de la tumba de al lado", una història de l'autora Katarina Mazetti, que es representa durant aquests dies al teatre Goya de Barcelona, i que la crítica ha definit com "un autèntic tractat sobre les diferències socials i culturals". Josep Maria Pou, director de l'obra, també ens acompanyarà al plató per parlar d'aquesta nova aventura escènica, que narra la relació entre una viuda intel.lectual anomenada Dafne i un maldestre granger que respon al nom de Beni, que es coneixen en un cementiri construït sobre una plataforma inclinada d'herba artificial, sota un cel net i amb dos bancs com els únics elements d’atrezzo.

Avui també es compleixen deu anys des de la introducció de l'euro, i hem volgut mirar enrere per veure com era la vida abans de l'aterratge d'aquesta moneda a les nostres butxaques. Recordarem quin era el cost de la vida quan encara circulaven les pessetes, en coses com ara el preu d'un cafè, o quant costava un bitllet d'avió, al costat de l'economista Gonzalo Bernardos, la il.lustradora Pilarín Bayés i l'historiador Jaume Sobrequés.

I des de Mont-Roig del Camp, ens apropem amb Espartac Peran al treball que fa l'equip de la Creu Roja d'aquesta localitat, i també us ensenyarem en què consisteix la Wikipedra, que a primera vista pot semblar una enciclopèdia sobre la família Picapedra, però en realitat es tracta d'una iniciativa que agrupa les barraques de pedra que construeixen pastors i pagesos, i que podem trobar-nos més enllà de les grans ciutats.

Segueix-nos en directe a les 16:30h. a Tv3, i si t'has perdut algun vídeo, els pots tornar a veure a la web del programa.

[ Un "Divendres" con Maribel Verdú, Antonio Molero y Josep Maria Pou. ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio molero gonzalo bernardos jaume sobrequés josep ma. pou maribel verdú pilarín bayés 
Miércoles, 29 de febrero de 2012 • 00:00h.

'Divendres'
Per a un serieaddicte, el pitjor moment de la setmana és quan s'acaba el capítol de la seva telesèrie favorita i ha d'esperar fins a la setmana vinent per saber quin serà el desenllaç. A DIVENDRES hem creat una plataforma d'ajuda per als seguidors de la sèrie de "La Riera", perquè puguin suportar més bé l'espera fins a l'episodi següent.

La nostra tertúlia dels divendres, conduïda per Espartac Peran i amb la participació estel.lar de David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas, avança molts dels esdeveniments clau de la setmana vinent a la sèrie, perquè els addictes a "La Riera" trobin sentit a l'existència, mentre continuen amb les seves vides a l'espera de més episodis.

Amb el Carnestoltes molt a la vora, a DIVENDRES també hem volgut dedicar un espai del programa d'aquesta tarda a parlar de la festa de les disfresses. Com s'ha de celebrar el Carnestoltes? Què passa amb aquells que no els fa gaire gràcia disfressar-se? També tenen dret a divertir-se? I amb els que van tot l'any disfressats? Què els passa quan van a un ball de màscares? De totes aquestes qüestions al voltant del Carnestoltes, en parlarem amb un trio que farien tremolar Rio de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Joan Pera.

I per començar el cap de setmana amb bon ritme, rebrem la cantant Monica Green, novaiorquesa establerta a Barcelona. La seva veu, potent, s'ha passejat per un munt de sales del nostre país. Parlarem de la seva trajectòria professional i retrem un petit homenatge a una veu meravellosa que s'acaba d'apagar: la de la cantant Withney Houston.

Us esperem en directe, a les 16:30h, a Tv3.

[ Serieadictos, carnaval y la música de Monica Green, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

'Divendres'
Para un serie adicto, el peor momento de la semana es cuando se acaba el capítulo de su teleserie favorita y tiene que esperar hasta la semana que viene para conocer cuál será el desenlace. En DIVENDRES hemos creado una plataforma de ayuda para los seguidores de la serie de "La Riera", para que puedan llevar mejor la espera hasta el siguiente episodio.

Nuestra tertúlia de los viernes, conducida por Espartac Peran, y con la participación estelar de David Balaguer, la abuela Remei, Enric Majó, Pere Mas y Ana Boadas, avanza muchos de los acontecimientos clave de la próxima semana, para que los adictos a "La Riera" encuentren sentido a la existencia, mientras siguen con sus vidas a la espera más episodios.

Con el carnaval a la vuelta de la esquina, en DIVENDRES también hemos querido dedicar un espacio del programa de esta tarde, para hablar de la fiesta de los disfraces. ¿Cómo se debe celebrar el carnaval? ¿Qué ocurre con aquellos a los que disfrazarse no les hace demasiado gracia? ¿También tiene derecho a divertirse? ¿Y con los que se pasan todo el año disfrazados? ¿Qué ocurre con ellos en un baile de máscaras? De todas estas cuestiones carnavalescas, hablaremos junto a un trío que harían temblar los cimientos del carnaval de Río de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequès y Joan Pera.

Y para empezar el fin de semana con buen ritmo, recibiremos a la cantante Monica Green, neoyorquina afincada en Barcelona, su potente voz se ha paseado por un montón de salas de nuestro país. Hablaremos de su trayectoria profesional y le rendiremos un pequeño homenaje a una voz maravillosa que acaba de apagarse, la de la cantante Withney Houston.

Os esperamos en directo a las 16:30h., en Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

Pilarín BayésAmb l'allargament de l'esperança de vida i el dinamisme a què ens condueix la vida moderna, no significa el mateix ser una persona gran avui dia que fa uns anys. Els avis del segle XXI s'han adaptat als temps que corren, i no només estan familiaritzats amb el llenguatge que es deriva de les xarxes socials i l'era digital, sinó que gran part d'ells han passat de ser mers "cangurs", a tenir una part activa davant de l'educació dels seus néts. Al magazin DIVENDRES parlem avui de les noves tendències en les relacions entre avis i néts al costat de Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Gabriel Mafurroll, autor del llibre "Aprèn a ser avi".

Seguim també molt a prop els moviments de l’Espartac Peran a Ribes de Freser. Avui parlarem amb els seus habitants sobre les grans nevades històriques que han deixat incomunicada la població, i al costat de l'historiador Miquel Sitjar, coneixerem una raça de pigmeus ja extingida que habitava aquesta zona de la geografia catalana, els Golluts.

Com cada dimecres, l'altra cara de l'actualitat ens la serviran els nostres col.laboradors setmanals Màrius Carol, Xavier Sardà i Ernest Folch.

Aquest 2012 segueix sent DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con abuelos del siglo XXI, el miércoles por la tarde en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch gabriel mafurroll jaume sobrequés màrius carol pilarín bayés xavier sardà 
Miércoles, 11 de enero de 2012 • 00:00h.

Roser Capdevila a 'Divendres'Seguim aquesta setmana travessant el pont a DIVENDRES, avui amb un programa molt especial, perquè comença un dels concursos més esperats de l'any, el del sorteig dels 100 euros en dècims de loteria. Voleu jugar amb nosaltres? Obrim línies a partir d'avui mateix! Trobareu les bases de participació en la web del programa.

Avui també hem volgut preguntar-nos com vivien el Nadal de fa anys, i com han canviat aquestes festes amb el pas de les diferents generacions. Al costat de Joan Pera, Jaume Sobrequés i Pilarín Bayés, parlarem de com ha evolucionat l'esperit del Nadal, i quins elements són els més sorprenentment canviats amb els anys.

També ens tornem a trobar amb Espartac Peran, al barri d'Horta. Avui, al costat d'una persona molt especial per visitar els llocs més emblemàtics del barri: la il.lustradora infantil i creadora de "Les tres bessones", Roser Capdevila.

Acabarem amb una gran festa multitudinària, fent una flaixmob per a La Marató. Centenars, milers de persones, ballaran alhora el tema "Tinc un pensament per a tu" que interpreta Raphael en "El disc de La Marató".

I molt més: salut, temps lliure, moda... Us esperem en directe cap a les 15:50h., a Tv3.

[ Cruzamos el puente en "Divendres" con Roser Capdevila desde el barrio de Horta ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume sobrequés joan pera pilarín bayés roser capdevila 
Martes, 6 de diciembre de 2011 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]