Augusto AlgueróVolem creure que les persones són com el bon vi, i tendeixen a millorar amb l'edat, però aquesta regla no es compleix en tots els casos. Molts ens prenem molt a pit l'arribada dels 40, així que avui, coincidint amb el 40 aniversari de Xavi Coral i de Pep Guardiola, ens hem proposat parlar sobre com afecta homes i dones l'arribada d'aquesta edat tan potent, i de pas intentar descobrir quina es podria considerar la millor edat en la vida de les persones. Per parlar del tema, hem cridat uns col.laboradors madurets, però amb les idees molt fresques: Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol i José Corbacho.

Avui també ens visita Santi Carulla, ex Mustang, per recordar la figura del recentment desaparegut Augusto Algueró, autor d'alguns dels éxits ie-ié més importants de la música pop espanyola de la dècada dels 70 com aquest o aquest.

I seguim al costat d'Espartac a la població de Caldes de Montbui. Avui parlarem amb Ramon Folch i Camarasa, fill de Josep Maria Folch i Torres.

Viu un DIVENDRES Forever Young (per sempre ie-ié) a les 16:35h., a Tv3.

[ Para siempre ye-yé ]

En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jose corbacho josep maria folch i torres màrius carol ramon folch i camarasa santi carulla sílvia soler 
Martes, 18 de enero de 2011 • 00:10h.

NadalEl DV d'avui estarà marcat per la bona sort: la deessa Fortuna ens deixa en aquest dia del sorteig de Nadal un gran nombre de somriures, anècdotes, i un grapat de protagonistes que han engruixit el seu compte corrent. Avui ens acompanyaran al plató el nostre calb de la loteria particular, Xavi Coral, i uns nens de Sant Idelfons molt especials, Imma Sust i David Balaguer. Al costat d'ells us ensenyarem tot el que sigui rellevant d'aquesta pluja de milions, que ha esquitxat uns quants privilegiats.

Però, a part de la loteria, encara cap molt més Nadal al programa d'avui: no ens visita el Grinch disfressat de Xavier Sardà, però parlarem de l'esperit nadalenc amb Ernest Folch, Màrius Carol i Sílvia Soler; mirarem enrere, al costat d'Espartac Peran i l'Associació de Comerciants d'Andorra la Vella, per veure els regals que més se solien passar per la duana andorrana fa anys, i la redacció del programa ha llançat en Facebook aquest christmas, en el qual desafia l'audiència a ballar als confins de l'univers.

[ Lo importante es tener salud ]

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer ernest folch espartac peran imma sust màrius carol sílvia soler 
Miércoles, 22 de diciembre de 2010 • 00:04h.

BarçaEl Barça torna a ser un dels protagonistes al programa d'avui. Al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz, analitzarem el perfil dels tres candidats finalistes al premi Pilota d'Or 2010. Parlarem de les qualitats futbolístiques d'Iniesta, de Messi i de Xavi, tres jugadors essencials a la rúbrica del FCB i que opten a aquest prestigiós premi.

La polèmica tornarà a estar servida amb el cara a cara entre Ernest Folch i Xavier Sardà (que avancen un dia la seva secció a causa del pont). Els seguirà una de les tertúlies de la temporada, l'emocionant "guerra de sexes" que avui girarà entorn del tema de les ex-parelles, i que protagonitzaran uns autèntics trencacors com Sílvia Soler, Imma Sust, Tian Riba o Núria Coll, al costat d'uns convidats especials, Àngel Llàcer i Manu Guix.

Aquesta setmana el nostre plató mòbil està situat al barri de Sants. Avui coneixem a alguns dels personatges que poblen el districte, com el científic Dani Jiménez (realitzarà en directe diversos experiments), les àvies de la brigada de la xocolata, i el Sr. Luís, introductor del swing a la ciutat de Barcelona.

A Tv3, les tardes són de DIVENDRES. 16:35h.

[ El premio Pelota de Oro 2010 en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer dani jiménez ernest folch imma sust lluís canut manu guix núria coll sílvia soler tian riba verónica sanz xavier sardà 
Martes, 7 de diciembre de 2010 • 00:02h.

Xavier SardàAquesta tarda tornem a portar al plató de DIVENDRES una nova edició de la secció més polèmica de la temporada, la "Guerra de sexes", o el que és el mateix, homes i dones enfrontats per un objectiu final... veure qui porta la raó! El tema a debatre avui serà la fidelitat: Qui és més fidel? Com viuen el compromís dones i homes? Serà un duel de titans, amb Xavier Sardà i Màrius Carol contra Imma Sust i Sílvia Soler.

Aquest dimarts, a DIVENDRES, ens visita Sebastià Serrano, amb qui analitzarem la gestualitat dels líders, i la capacitat comunicativa d'alguns dels personatges de més actualitat.

Continuem la setmana amb l'Espartac i l'equip d'exteriors a la localitat d'Agramunt. Avui coneixerem avis que fan esports d'alt risc, i us proposarem solucions naturals per a algunes de les malalties més comunes (refredats, grips, etc).

Tornem a pasar junts una tarda de DIVENDRES? 16:35h. Tv3.

[ Un "Divendres de alta fidelidad ]

En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust màrius carol sebastià serrano sílvia soler xavier sardà 
Martes, 9 de noviembre de 2010 • 00:01h.

Mauricio PochettinoEn el programa d'avui ens hem volgut apropar a la figura de l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino. Amb ell conversarem conjuntament amb un dels nostres col.laboradors, en David Balaguer, un altra "perico" que vola en cercles al voltant del plató de DIVENDRES. A més a més, en Miki Esparbé s'ha ficat als vestidors del R.C.D. Espanyol i ens portarà un reportatge especial sobre el club.

I amb motiu de la inminent inauguració a Barcelona del teatre de varietats El Molino, torna al plató de DIVENDRES Lita Claver, "La Maña". La polèmica estarà present una setmana més, no només per la presencia de la vedette: també tindrem una nova edició de la incandescent taula de sexes, que debatrà sobre la relació entre homes i dones amb Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol i Jose Corbacho.

I a Besalú gaudirem de les sorprenents habilitats il.lusionistes de Raul Black.

DIVENDRES, cada tarda a les 16:35h., a Tv3.

[ Los pericos también vuelan en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer imma sust jose corbacho la maña lita claver màrius carol mauricio pochettino miki esparbé raul black sílvia soler 
Martes, 19 de octubre de 2010 • 01:08h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 10 / 11 ]