EnderrockLes seves composicions poc tenen a veure amb el so C86, i diguem que el shoegaze també els queda una mica lluny. Però a Catalunya s'han forjat un bon grapat de bandes de música pop, que utilitzen el català com a idioma transmissor d'emocions, i que ahir van viure una gran nit, la nit dels premis Enderrock. La gala va estar presentada per @Xavi_Coral, i avui a DIVENDRES hem volgut traçar un itinerari sonor per l'escena musical del moment, per saber bé qui és qui dins del pop català. Grups emergents i uns altres més consolidats, tots ells estaran representats aquesta tarda, amb la presència en el plató d'alguns dels guardonats en els premis Enderock, com Lluís Gavaldà d'Els Pets i Joan Enric Barceló d'Els Amics de les Arts.

I aquesta tarda tornem a embolicar-la de nou amb la taula de debat més equilibrada de la setmana: tres homes (Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba) i tres dones (Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre), intentaran arribar a un acord respecte a les qualitats que ha de tenir la parella perfecta.

I atenció a les connexions al costat d'Espartac Peran i la Dra. Folch des de Les Borges Blanques. Avui us expliquem tots els usos terapèutics que li podeu donar a l'oli.

DIVENDRES, en directe a les 16.40, a Tv3.

[ Catalán, idioma POP ]

TorrenteAquesta tarda ens visita el nostre amic Santiago Segura, que es troba en plena promoció de "Torrente 4", la seva nova incursió en el costat més salvatge del cinema espanyol. Nosaltres hem intentat posar-nos a l'altura de les circumstàncies, i li proposarem un repte: que deixi córrer la imaginació i s'atreveixi a crear amb nosaltres el "Torrente català". Per fer-ho, comptem amb l'ajuda d'Imma Sust i un convidat sorpresa, que farà la seva aparició al plató de manera estel.lar, reclamant el paper que es mereix dins de la saga, que sembla que no té fi... Qui serà l'equivalent català de Paquirrín? I el més semblant al Fary cantant en l'idioma de Ramon Llull? No feu la migdiada i quedeu-vos amb nosaltres que aquesta tarda riurem.

Com cada divendres, tornarà la tertúlia de "La Riera". Dedicarem una bona estona a tractar els problemes de faldilles de Sergi (personatge que interpreta l'actor Jordi Planas), incloent-hi l'idil.li que es rumoreja que manté amb la nostra col.laboradora Ana Boadas.

I marxem de cap de setmana amb la música en directe d'Adanowsky, fill del director de Santa Sang i El Talp, Alejandro Jodorowsky.

DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Siempre es viernes con Torrente ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas imma sust jordi planas la riera santiago segura torrente 
Viernes, 11 de marzo de 2011 • 00:05h.

Gemma CernudaAl programa d'aquesta tarda, les dames tindran un paper especialment protagonista, a través del llibre "366 frases que tota dona ha de saber", de Gemma Cernuda. El treball resulta ser un compendi que ofereix just el que promet: 366 perles que han deixat anar en clau afirmativa diverses fèmines il.lustres de l'altura de Zsa Zsa Gabor o Simone de Beauvoir, perfectament aplicables als temps actuals, i a la dona real d'avui. D'aquestes frases amb trompa de falopi parlarem al costat de les nostres maquíssimes col·laboradores: Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Isabel Clara-Simó i Ana Boadas.

I només portem dos dies a Gavà, però ja ens hem fet amics dels Rolling Stones, dels U2 i dels Red Hot Chilli Peppers locals. Ells són grups tribut d'aquestes grans bandes i, en una demostració en directe de les seves habilitats, portaran l'esperit del rock al seu terreny, el Baix Llobregat.

"DIVENDRES", aquesta tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, i si vius a València, a la mateixa hora a través de la nostra web.

[ Un DV "palabra de mujer" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carolina ferre imma sust isabel-clara simó sílvia soler 
Martes, 1 de marzo de 2011 • 00:08h.

Angelina JolieAquesta tarda hem preparat un magazín en el qual, per sobre de tot, buscarem la bellesa i la perfecció. Ens hem proposat trobar les qualitats que haurien de reunir l'home i la dona perfectes. Per parlar del tema, hem cridat un grup d'homes i dones que, ja per separat, són un encant, però quan s'ajunten ens agraden encara més. El motiu? És molt probable que entre tots reuneixin els atributs innats de l'home i la dona 10: Jose Corbacho, Tian Riba, Pere Mas, Imma Sust, Carolina Ferre i Sílvia Soler.

Avui també posarem al vostre abast les últimes novetats en millores d'estètica, ja que ens acompanyen alguns dels metges de cirurgia plàstica més prestigiosos del país, el Dr. Antonio Tàpia, la Dra. Begoña Martínez i el Dr. Ramon Vila-Rovira, -el metge que va operar el nas de Belén Esteban-. Amb ells repassarem l'abans i el després de les grans operacions d'estètica dels famosos.

I una cosa indispensable per estar més guapos: seguir una alimentació saludable. Des de Salt, la nutricionista Montse Folch ens resol la difícil equació de menjar sa sense renunciar al nostre ritme de vida.

DIVENDRES, cada tarda en directe a Tv3.

[ Gente perfecta en DV ]

Francisco de SertPep Guardiola va felicitar Vicente del Bosque pel seu títol de marquès concedit pel rei Joan Carles, i va fer broma quan l'hi van preguntar si a ell li donarien: "Marquès? Aquí a Catalunya no n'hi ha, d'això".

Avui, a DV, hem volgut fer un petit treball de recerca sobre l'existència (o no) no únicament de marquesos, sinó de comtes i ducs dins de Catalunya, i resulta que, efectivament, Guardiola estava equivocat, ja que, per aquestes terres també hi corre la sang blava. Ens acompanyarà, per parlar-ne, Francisco de Sert, Comte de Sert, i un habitual del programa, Màrius Carol.

I en la nostra tertúlia dels dimarts parlarem d'AMOR, així, en majúscules, invocarem Cupido al costat de Luis Racionero, un home que n'ha sortit viu de sis grans històries d'amor i ha escrit un llibre sobre el tema. És cert que com el primer amor no n'hi ha un altre d'igual? Existeix l'amor a primera vista? Són temes que tractarem amb Carolina Ferre, Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler i Jose Corbacho.

I continuem a Canet de Mar! Avui: Els Comediants i el Canet Rock.

DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Catalanes de sangre azul ]

En: Divendres Tv3 
Tags: canet rock carolina ferre els comediants francisco de sert imma sust jose corbacho màrius carol sílvia soler 
Martes, 8 de febrero de 2011 • 00:10h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 9 / 11 ]