'La Familia Irreal'Els problemes de la corona espanyola pugen a l'escenari amb "La Família Irreal", un musical teatral amb grans dosis d'humor i irreverència, que narra en clau irònica els últims esdeveniments i vicissituds de la Casa Reial. Els actors de "Polònia", l'exitós programa de Tv3, i la companyia Dagoll Dagom han estat els encarregats de portar més enllà del terreny de la realitat les històries de la monarquia amb el format d'un musical que promet rialles a tort i a dret, i que s'estrenarà al teatre Victoria el 8 de novembre. Xavi Coral i Ana Boadas parlen amb alguns dels seus protagonistes: Queco Novell, Agnès Busquets, Toni Albà i Mònica Pérez.

Aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors del programa viatgen a la població de Sils, a la comarca de la Selva, també coneguda com la "comarca de l'aigua", per la gran quantitat de fonts, rius i brolladors que hi ha i que converteixen l'aigua en un element clau per a la interpretació del paisatge i la història d'aquesta zona de Catalunya. Parlarem de l'aigua i farem una sèrie d'experiments per conèixer millor les curiositats d'un element imprescindible per a la vida.

Com és habitual al començament de la setmana, Màrius Serra aportarà les seves "Paraules en ruta" per conèixer les curiositats dialectals del català que es parla a Sils. I amb l'equip format per Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba us portarem la cara B de l'actualitat del dia a la nostra tertúlia dels dilluns.

DIVENDRES, en directe després de "La Riera". 16:40h. Tv3.

[ La Família Irreal llega a "Divendres" ]
Actualitat, nutrició i cervesa catalana, a 'Divendres'Com ja sabeu, Alcover, a la comarca de l'Alt Camp, és la població que ens acull aquesta setmana, durant la qual segurament molts de vosaltres gaudireu del pont de Tots Sants. Per aquest motiu volem conèixer l'última hora sobre el temps previst per als dies de festa que tenim a la vora, i per això rebem avui l'home del temps de Tv3 Dani Ramírez amb tota la informació sobre el temps dels pròxims dies, a més d'una primera previsió del desenvolupament del clima dels pròxims tres mesos.

Aprofitant el nostre pas per Alcover, ens hem acostat a la fàbrica de la cervesa Rosita, una altra de les cerveses que es fabriquen íntegrament dins del nostre territori, per conèixer pas per pas la seva elaboració amb diversos representants de la marca, i també per assaborir-la a fons amb la sommelier Meritxell Falgueras, que guiarà el nostre paladar a tavés de les bondats d'una de les cerveses més genuïnes que es fabriquen a Catalunya.

A Alcover hem trobat avellanes amb Denominació d'Origen, i avui ens interessem per les propietats de la fruita seca amb la nutricionista de capçalera del programa, la doctora Montse Folch. Us donarem un munt d'idees per introduir aquest magnífic tast a la nostra dieta de tardor.

Com sempre, intentarem anar més enllà dels grans titulars de la premsa del dia a la tertúlia d'actualitat, amb la col.laboració de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Tian Riba.

Segueix-nos a Twitter i cada dia en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad, nutrición y cerveza catalana en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez meritxell falgueras montse folch núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Martes, 30 de octubre de 2012 • 00:00h.

PavlovskyConeixem el gran artista que és Pavlovsky a través dels seus monòlegs ("Alas furtivas"), soliloquis ("Oíd mortales") i fins i tot espectacles d'orquestra ("Pavlovsky i la seva orquestra de senyoretes"). Ara acaba de complir cinquanta anys de carrera professional i el proper divendres, 26 d'octubre, diversos actors, cantants, humoristes i altra gent de l'espectacle es reuniran per rendir-li un afectuós homenatge a la Sala Luz de Gas, mitjançant l'espectacle "Pavlosky, 50 anys a l'escenari". Aquest dilluns, Pavlovsky ens visita al plató de DIVENDRES, ocasió de luxe per estar a prop d'una de les estrelles més brillants de l'escenari cabaretesc de Barcelona.

Aquesta setmana ens traslladem al costat d'Espartac Peran a la localitat de Vilassar de Dalt. Tornarem a conèixer moltes de les variacions del català que es parla en aquesta zona de Catalunya, al costat de l'escriptor Màrius Serra. A més a més, ens endinsarem en els secrets que amaguen els cargols, a partir d'"El cau del cargol", una de les col.leccions més importants d'Europa sobre gastròpodes, que reuneix una exposició de més de 1.000 petxines de cargols de tot el món, a través de les quals podem conèixer molt més del que ens pensem sobre el planeta terra i la seva evolució.

Al costat d'Ana BoadasAna Boadas ens teletransportarem a la Casa Batlló per celebrar el seu 50 aniversari de visites culturals, i el més destacat de l'actualitat del cap de setmana serà protagonista a la tertúlia dels dilluns, com sempre amb la col.laboració de Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Farré, Pere Escobar i Tian Riba.

El lunes a las 16:40h. en Tv3.

[ 50 años tocados por la gracia de Pavlovsky en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila màrius serra núria farré pavlovsky pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 22 de octubre de 2012 • 00:00h.

Espartac PeranComencem la setmana a DIVENDRES enviant l'Espartac Peran a la població de Castellar del Vallès. Són diverses les qüestions que ens han sorgit, un cop hem arribat a aquesta magnífica localitat de la comarca del Vallès Occidental. Per començar: Per què aquí de les mongetes blanques se'n diu "ganxets"? A què es refereixen la gent de Castellar del Vallès quan parlen d'anar a menjar un "codonyac"? Resoldrem aquestes i altres qüestions lingüístiques al costat de l'escriptor Màrius Serra, que un dilluns més torna amb la seva secció "Paraules en ruta", per descobrir el significat d'expressions i vocables específics de cada zona que visitem.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en els refredats, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Els nois del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès ens delectaran amb una versió molt especial de la sintonia del programa, i comentarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana amb els nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba. Avui amb la col.laboració especial d'Enric Calpena.

En directe, 16:30h., a Tv3.

[ Esta semana, es "Divendres" en Castellar del Vallés ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve antoni trilla enric calpena màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 15 de octubre de 2012 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralAquesta setmana, l'equip d'exteriors de DIVENDRES es trasllada fins a la localitat de Perafita. Des d'allà retransmetem una de les seccions més emblemàtiques dels dilluns, les "Paraules en ruta" de l'escriptor Màrius Serra, on descobrirem la singularitat d'alguns mots que es fan servir en aquesta regió de Catalunya. A més a més, amb Espartac Peran us fem una proposta de dues excursions que es poden fer per rutes de la transhumància senyalitzades. Els camins ramaders del Lluçanès es van crear perquè hi poguessin passar els ramats transhumants. Aquests camins van convertir-se en la base de la distribució urbana actual de la comarca. Des de Perafita parlem de la transhumància, i descobrim la seva importància en el passat i el llegat actual.

A plató ens esperarà Xavi Coral, que avui entrevista Miquel Sellarés, president del CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya) per conèixer més de prop com seria el futur del model policial i de defensa que s'hauria de desenvolupar durant la transició cap a la independència. I com és habitual cada dilluns, tindrem una nova tertúlia d'actualitat, amb tos els ets i uts del més destacat de l'actualitat del cap de setmana, marcada pel partit Barça-Madrid. Amb Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Farré, Carles Capdevila i Tian Riba.

Us hi esperem en directe, 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad, palabras en ruta y una excursión en Perafita, con "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra miquel sellarés núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 8 de octubre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 16 ]