Mònica Terribas
Mònica Terribas, que va viure molt directament la jornada electoral, ens donarà la seva particular mirada de com es van desenvolupar els fets, les anècdotes, les declaracions, les reaccions del partits i les dels candidats.

També serà dia per rebre les "Bones idees" que ens selecciona setmanalment Pau Garcia Milà. Ens sorprendrà novament explicant-nos 3 iniciatives de negoci que han sorgit d’emprenedors catalans. Fina Badia Knit Studio, una empresa que es dedica a aplicar el punt a qualsevol espai i superar les seves aplicacions, més enllà de la moda. Bonobo Planning, un noi que, cansat de fer guàrdies en torns complicats, ha creat un sistema per gestionar els torns de guàrdies d’hospitals, intentant respectar les preferències de la gent. Washrocks, una aplicació de tintoreria i bugaderia a domicili.

Espartac Peran inicia setmana a Berga, imminent seu de la Festa del Bolet, que hi atraurà milers de visitants el cap de setmana. Màrius Serra analitzarà el parlar dels berguedans, i també parlarem del santuari de Queralt, que l’any que ve commemora el centenari de la coronació de la Mare de Déu de Queralt, i coneixerem en Sidat, un senegalès instal·lat a Berga des de fa més de 10 anys i que té un grup de música africana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 29 de septiembre de 2015 • 00:06h.

Mònica Terribas
Aquest dimarts, a "La mirada Terribas", parlarem de les anècdotes més curioses que hi va haver en el debat de candidats per a les eleccions de diumenge, 27 de setembre. Mònica Terribas també donarà la seva opinió sobre el comunicat que van fer els bancs, en contra de la independència de Catalunya. Una visió d’estricta actualitat.

L’Helena Garcia Melerocontinuarà, a taula, amb alguns dels periodistes que segueixen els candidats a la presidència de la Generalitat. Amb ells descobrirem com són les campanyes electorals des de dins i quines són les situacions més curioses en què s’han trobat durant tots aquests dies. Ens acompanyaran Anna Figuera, Pere Rios, José Rico, Emma Ansola, Sílvia Hinojosa, Xavier Caraltó i Gerard Pruna.

Des de la Platja Gran de Tossa de Mar i en companyia de Carme Ruscalleda, l’Espartac ens parlarà de la cuina del "cim i tomba", que se celebra cada any a la població durant el mes de setembre. Ens acompanyaran 3 representants del col·lectiu de cuina tradicional, que ens prepararan el "cim i tomba" perfecte.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran helena garcia melero mònica terribas 
Martes, 22 de septiembre de 2015 • 00:05h.

Mònica Terribas
Aquest dimarts la Mònica Terribas parla a taula amb l'Helena Garcia Melero de la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre i, sobretot, de la manifestació de la Via lliure i dels comentaris i declaracions que ha generat. També comentarà el tema dels refugiats a Europa, que tants espais informatius estan ocupant.

El politòleg Toni Aira i la periodista Cristina Salvador ens analitzaran els eslògans que fan servir els partits polítics a la campanya electoral del 27S. L'Helena i el Tian seran a la taula amb ells i els faran les preguntes que serveixin per ajudar a entendre'ls millor.

Un cop acabada la taula, entrarà el Pau Garcia-Milà que, aquest dimarts, ens ensenyarà uns fulards fets amb caixmir, unes gandules amb wifi incorporat i una web en què hi trobaràs experiències basades en tradicions, cultura, llegendes... on els turistes es converteixen en protagonistes i viuen experiències úniques al territori.

Des del Pla de la Seu de Tarragona presentarem alguns dels elements tradicionals més típics de les Festes de Santa Tecla. Parlarem del que s'ha acabat convertint en l'himne oficial de les festes, "Amparito Roca". Coneixerem alguns dels elements característics del seguici popular, l'àliga i algun dels balls típics. L'Espartac entrevistarà Oriol Grau i Fermí Fernandes, que ens faran un tast de la representació del "Dames i vells". Finalment, comentarem l'origen de la tradició del "cafè, copa i puro", que s'ha convertit en un acte gastronòmic.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernandes helena garcia melero mònica terribas oriol grau toni aira 
Martes, 15 de septiembre de 2015 • 00:14h.

Helena García Melero
Comencem el programa a taula amb l’Helena Garcia Melero i la Mònica Terribas, que continua fent la seva secció però canviant de dia. Avui, a "La mirada Terribas", parlarem de la famosa foto publicada per molts rotatius en què apareix el cos d’un nen a la platja i que ha fet trontollar les consciències dels estaments polítics i socials d’arreu del món.

Com que s’acosta l’Onze de Setembre i una de les tasques del DIVENDRES és de servei als nostres telespectadors, farem una taula informativa per conèixer la darrera hora de la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona. Per parlar d’aquest tema tindrem aquí Carles Reyner, portaveu de la Guàrdia Urbana de la ciutat, i Josep Sabaté, coordinador i responsable de la Via Lliure de l’ANC.

També canvia de dia de la setmana la secció "Bones idees", amb Pau Garcia-Milà, que continua tenint l’ajuda de la Marta Carreras. Aquesta setmana parlem d’una associació que ajuda dones que tenen càncer de pit a quedar embarassades, d’una samarreta antimosquits i antipolls i, finalment, d’un portal que ofereix contractar experiències relacionades amb oficis tradicionals.

Des de la plaça de la Catedral de Barcelona parlarem de la Setmana del Llibre en Català, una mostra que permet reconèixer la feina d’editorials, llibreries i revistes en català. Parlarem de l’estat del llibre en català, del sector i de la professió dels escriptors amb alguns d’ells: Eloi Vila, Najat El Hachmi, Francesc Torralba, Sílvia Soler i Roser Capdevila.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles reyner espartac peran helena garcia melero josep sabaté marta carreras mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 8 de septiembre de 2015 • 00:01h.

Sergi Guitart
L’actor Jordi Planas visita la tertúlia de "La Riera"! Una ocasió d’or per a tots els nostres seguidors a través de les xarxes per preguntar al Sergi Guitart Riera pel seu futur i entendre els motius de la seva actitud durant els últims capítols. A més a més, anunciem els seleccionats per conèixer com acabarà la sèrie aquesta temporada. Amb l’àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

També tindrem la trobada setmanal amb la Mònica Terribas. Xavi Coral fa repàs de les cites de l’actualitat que més han cridat l’atenció a Mònica Terribas. Parlarem de l’última proposta d’una llista civil sense polítics en actiu que ha llançat la CUP i la reacció dels diferents grups polítics, de La Banda Impossible de Canet Rock i molt més.

I com és habitual els divendres, assistirem a una nova classe de bones maneres amb Marc Giró, edició especial vacances d’estiu. Ens explicarà com fer el Camí de Santiago sense perdre l’elegància.

I abans de marxar, celebrem l’aniversari del crític de cinema i conductor del "Cinema 3", Jaume Figueras!

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer fermí fernández jordi pallarès jordi planas mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de julio de 2015 • 00:08h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 13 ]