La RieraLa família es fa gran, la nissaga dels Flaquer creix i ja fa tres temporades que ens proposa trames que des del magazín DIVENDRES seguim amb la mateixa passió (o més) que el primer dia. "La Riera" arriba avui al capítol 500, en un moment en el qual la sèrie és més roent que mai, però... si haguéssiu d'escollir una de les escenes que us han marcat més d'aquests 500 episodis, quina escolliríeu? Aquesta tarda, des de Sant Vicenç de Montalt, retem homenatge a la sèrie de culte de la sobretaula de Tv3, amb els actors Jordi Planas, Estel Solé i Anna Sahun, i alguns col.laboradors de la tertúlia de "la Riera", com Ana Boadas i David Balaguer. Molta atenció perquè sabrem quina és la seqüència de la sèrie preferida pels espectadors, la que ha quedat gravada en la retina de la legió de fans de "La Riera".

Durant la tertúlia d'actualitat també estarem molt atents a la cimera del pacte fiscal, a la qual assistiran aquesta tarda tots els partits en representació al Parlament de Catalunya. Parlarem amb Manel Manchón, Manel Cuyàs, Jordi Sauret, Marina Llansana i Tian Riba.

També ens visita el doctor Grimalt, dermatòleg, que respondrà les consultes dels espectadors sobre la manera com ens hem de cuidar la pell, ara que pugen les temperatures i comença la temporada de platja i piscina.

I si us agrada la bona cuina, estigueu atents a l'Espartac, que es veurà amb la xef Carme Ruscalleda per parlar de tècniques per fumar aliments, al costat de Carlos Piernas del Amor, un expert en la matèria.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Celebramos los 500 episodios de "La Riera" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
Carme RuscalledaAquesta setmana ens hem traslladat fins a Sant Pol de Mar, la localitat número 90 en el periple d'Espartac Peran al voltant de Catalunya. Molta gent ens diu que algun dia se'ns acabaran les poblacions, però la veritat és que encara n'hi ha centenars esperant-nos que passem per descobrir alguna història o algun personatge. Durant la nostra estada a Sant Pol de Mar en el dia d'avui, no podíem deixar l'oportunitat d'oferir un petit homenatge a una de les cuineres de major prestigi del nostre país, i gran amiga del programa: Carme Ruscalleda, nascuda en aquest municipi de la comarca del Maresme. Passarem una tarda amb ella, repassant la seva vida al costat del seu marit i el seu fill, i amb algun convidat sorpresa.

Aquesta tarda també ens hem proposat repassar la vida del Comte Arnau, al voltant del qual plana una magnífica llegenda. Ho farem al costat de l'actor que interpreta el paper de Comte Arnau al Teatre Nacional: Ernest Villegas. Per descomptat, sempre contrastant realitat i ficció sota la saviesa de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

I atents a la tertúlia dels dimecres. Avui reunim Ernest Folch, Xavier Sardà, Manel Cuyàs, Marina Llansana i el catedràtic d'economia Germà Bel per explicar en què consisteix el Corredor del Mediterrani.

Us esperem aquesta tarda en directe, cap a les 16:40h., a TV3.

[ Una tarde con Carme Ruscalleda y Ernest Villegas en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda ernest folch ernest villegas germà bel josep maria solé i sabaté manel cuyàs marina llansana xavier sardà 
Miércoles, 19 de octubre de 2011 • 00:00h.

Carme RuscalledaEncetem una nova setmana en DIVENDRES, i quina millor manera de fer-ho que provant els plats de la Carme Ruscalleda, l'única dona cuinera del món amb cinc estrelles Michelín. Ruscalleda presenta aquesta tarda en el plató de DIVENDRES nou llibre de cuina sana, natural, i a l'abast de qualsevol butxaca: "100 plaers per a compartir". Us convidem a que ens acompanyeu en aquesta deliciosa experiència.

I fem un passeig per la fira d'Abril amb l'Ana Boadas, que encara que no ha après a ballar sevillanes, ella s'ha posat igualment el vestit de "faralaes" que li va prestar l'Espartac Peran. També viatjarem fins a Tàrrega, on ens espera el Mag Lari i coneixerem de prop una altra fira molt diferent, però també plena d'art: la Fira de Teatre al carrer.

DIVENDRES, a casa o al carrer des del teu mòbil, segueix-nos cada tarda a Tv3.

[ Ruscalleda, en un "Divendres" con mucho gusto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carme ruscalleda mag lari 
Lunes, 3 de mayo de 2010 • 08:06h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
[ Páginas: 6 / 6 ]