Televisión
Hacemos televisión, fabricamos entretenimiento.

Después de 5 años en crisis, SALVADOS se pregunta si se podía haber evitado. ¿Nadie avisó de la burbuja inmobiliaria? Hablamos con el periodista Ernesto Ekaizer, que nos descubre cómo hubo voces de alarma que alertaron de la crisis. Sin embargo el gobierno de Aznar negó una y otra vez la burbuja inmobiliaria. La oposición la denunció, pero cuando llegaron al poder, siguieron sin hacer nada. ¿Por qué estas contradicciones?

En su búsqueda de respuestas, Jordi Évole entrevista a los protagonistas: economistas, a un presidente de cajas de ahorros y a un inspector del Banco de España. ¿Estaban demasiado politizados los cargos directivos de las cajas? La falta de control del Banco de España ¿tiene algo que ver con el hecho de que su gobernador fuese elegido por el poder político? ¿Hubo algún tipo de presión? En definitiva, ¿no se pudo o no se quiso evitar?

Y hablaremos con Miguel Sebastián, ex ministro de Industria, para repasar el papel del gobierno de Zapatero en el desarrollo de la crisis. ¿Cómo es posible que en la oposición profetizasen la crisis y, ya en el gobierno, la negasen? En palabras de Miguel Sebastián "¿quién se atreve a quitar la música en medio de la fiesta?".

SALVADOS (@SalvadosTv) pone nombres y apellidos a los responsables de la crisis, este domingo a las 21:30h en laSexta.
En: Salvados laSexta 
Tags: @jordievole ernesto ekaizer jordi évole miguel sebastián 
Jueves, 20 de septiembre de 2012 • 16:47h.

Eloi VilaAl programa d'aquest dijous ens visitaran Eloi Vila i Albert Om. El primer acaba de publicar el llibre "Cartes des del front", en què a través de vint missives, descobrirem com era la vida al front durant la Guerra Civil per a persones com, per exemple, l'avi de l'Albert Om... i l'avi del Xavi Coral!

Al matí haurà tingut lloc l'esperada trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy. Durant el programa analitzarem els resultats de la reunió a la tertúlia d'actualitat amb Xavier Sardà, Josep Maria Solé i Sabaté, Enric Lacalle i Jaume Barberà.

I des de Tona aprendrem a fabricar joguines amb materials de casa que ja no fem servir, com ara somiers, rodes de bicicleta, pals d'escombra o calaixos.

Fem un "Divendres" cada tarda en directe, 16:30h. a Tv3.

[ Eloi Vila y Albert Olm presentan "Cartas desde el frente" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert om eloi vila enric lacalle jaume barberà josep maria solé i sabaté xavier sardà 
Jueves, 20 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Núria BoschLa Fundació CatDem ha donat a conèixer aquesta setmana un informe que avala la viabilitat econòmica en cas d'una hipotètica independència de Catalunya. Segons l'estudi, signat per Núria Bosch i Marta Espasa, de l'Institut d'Economia de Barcelona, si la Generalitat hagués recaptat i gestionat tots els impostos, taxes i cotitzacions socials durant els últims anys, eliminant l'efecte de les transaccions de l'Estat, els ciutadans de Catalunya en sortirien molt beneficiats. Avui, a DIVENDRES, coneixerem de més a prop aquest estudi, amb una de les autores, Núria Bosch, catedràtica d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona.

Seguim a Tona amb l'Espartac, on  avui ha quedat amb la popular il.lustradora Pilarín Bayés, que té una forta vinculació amb aquesta població, i per això ens explicarà què no ens podem perdre si hi anem a fer turisme. Al terme municipal de Tona es troba el jaciment iberoromà del Camp de les Lloses. Marc Boada ens demostrarà de manera espectacular com els romans reciclaven diferents materials.

I com sempre, tindrem la nostra taula d'actualitat dels dimecres, formada pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:30h., Tv3.

[ Núria Bosch y la viabilidad económica de Catalunya en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: manel cuyàs màrius carol núria bosch núria coll pilarín bayés santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 19 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Planeta MarteÉs impossible no escoltar això sense que et vinguin al cap imatges del planeta Mart. Al programa d'aquesta tarda, el planeta vermell serà la nostra última frontera, i ens enrolem en la missió espacial del "Curiosity", un rastrejador controlat des de la terra al més pur estil Wall-e, que va aterrar al mes d'agost a les immensitats de les planes del planeta Mart (i que ja ha començat a enviar les primeres imatges a la terra). Ens ho expliquen Àngel Masallé, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, i Manuel Domínguez, membre català que ha participat en la missió.

L'Espartac també segueix amb la seva missió, en un lloc una mica menys allunyat que el planeta Mart: es troba a Tona, a la comarca d'Osona, on avui visitarà el Museu del Pa. A més de la col.lecció d'utensilis provinents de totes les parts del món per fer pa, també coneixerem diferents modalitats d'aquest aliment -bàsic en una dieta equilibrada-. I al costat de la doctora Montse Folch sabrem les seves propietats nutricionals.

I a la tertúlia d'actualitat d'avui al costat de Gonzalo Bernardos, Xesco Espar, Eva Piquer i Pere Mas, hi comptarem amb el punt de vista del jove empresari Pau Garcia-Milà.

Us hi esperem a tots en directe, a les 16:30h., a Tv3.

[ El planeta Marte, última frontera en "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
Espartac PeranSembla que va ser ahir quan vam enviar l'Espartac Peran a fer voltes per les poblacions de Catalunya, i ja ens trobem en la quarta temporada, amb més de 127 localitats a l'esquena. Aquesta setmana l'equip d'exteriors es mou fins a la població de Tona, on ens espera... el cambrer perfecte! L'Escola d'Hostaleria de Tona té un gran prestigi, i avui tindrem amb nosaltres el seu equip de professors i alumnes perquè ens ensenyin el decàleg del bon cambrer. Coneixerem com es preparen els cambrers, i quines són les normes bàsiques que segueixen a l'hora de servir.

Com és habitual cada dilluns, el nostre mag de les lletres, l'escriptor Màrius Serra, ens espera també a la comarca d'Osona per introduir-nos, a través d'una ràpida guia, en les variacions dialectals del català que podem trobar en aquesta regió.

I al costat de les ments preclares de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, farem la tertúlia dels dilluns, on analitzarem el més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana.

Us esperem en directe, a les 16:30h. a Tv3. O segueix-nos a través d'internet les 24 hores a la web.

[ Encuentros con el camarero perfecto en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 17 de septiembre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 336 / 613 ]