Divendres
De dilluns a divendres amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, TV3
DIVENDRES
"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets que li han cridat més l’atenció durant l’última setmana. Entre altres temes destacarem la mort del màxim mandatari cubà Fidel Castro, per tots els moviments en contra i a favor que ha suscitat; ens fixarem en la cerimònia d'investidura del nou president basc, Iñigo Urkullu, de dissabte, i dels pressupostos del govern de la Generalitat que, si tot va bé, s'han d'aprovar aquest mateix dimarts.

Farem la prèvia del programa "Sense ficció" d’aquesta setmana amb els directors de reportatge "Jo també vull sexe", Montse Armengou i Ricard Belis. Un document colpidor i ple d’escenes impactants, que tracta de la voluntat de poder viure amb plenitud els drets sexuals per part de les persones amb discapacitat funcional o intel·lectual.

Farem una nova entrega d’"El consultori" en què el cantant, director de teatre i actor Dani Anglès respondrà les inquietuds dels nostres espectadors amb una cançó adient que els donarà solució.

Des de Castellterçol parlarem amb Espartac Peran i Pedro Pardo per parlar de com ha evolucionat la música, els usos dels instruments, la renovació dels gèneres més populars, la dansa, etc...​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani anglès espartac peran helena garcia melero mònica terribas montse armengou pedro pardo ricard belis 
Martes, 29 de noviembre de 2016 • 00:02h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Judith Càlix i Rosa Gordillo, autores del llibre "Quan anàvem a les monges", una mirada tendra i nostàlgica a una part molt important de la teva vida.

També ens acompanyaran Emilio Gutiérrez Caba i Àngel Llàcer que ens parlaran de la peça teatral "Relato de un náufrago", basada en una obra de Gabriel García Márquez. Tracta la història d'un nàufrag que va esdevenir heroi nacional i milionari primer, i menyspreat i menystingut després, fins a l'oblit.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Sant Gregori i parlarem de Miquel Martí i Pol, que va visitar moltes vegades Sant Gregori i es va establir un vincle amb la població i amb la seva gent fins al punt que la biblioteca porta el seu nom. Aprofitarem també per anunciar la població que visitarem la setmana que ve i n'avançarem alguns dels continguts principals.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer carles cortina emilio gutiérrez caba espartac peran judith càlix marijo jordan rosa gordillo 
Jueves, 17 de noviembre de 2016 • 00:02h.

by DonkeyHoteyImatge de DonkeyHotey
Aquest dimecres muntarem una sobretaula molt intensa i centrada en les eleccions a la presidència dels EUA. Ens acompanyaran l'activista demòcrata Steven Tolliver i el prorepublicà Josep Martí que defensen els programes electorals de Clinton i Trump respectivament. També serà amb nosaltres Genís Sinca, que ens farà els perfils dels dos candidats. També s'asseuran entre nosaltres per comentar l'actualitat Vicens Villatoro i Lluís Bassat que, a més, ens presenten el llibre que han escrit conjuntament "El retorn dels Bassat", la història de la família Bassat com a fil conductor que ressegueix l'esplendor i la tragèdia dels jueus del vell continent. I, al capdavall, la història de la mateixa Europa.

A "No ho dic jo, ho diu un estudi!", la fascinant secció que condueix Josep Maria Mainat, parlarem d'un altre tema que, de ben segur, suscitarà l'interès dels nostres espectadors. Aquesta setmana sabrem alguns dels remeis científics per combatre l'envelliment.

El dimecres entrevistarem el riudomenc Jordi Bedmar, fotògraf oficial del president Puigdemont. Ens explicarà com és la seva feina i com es viu el fet d'assistir a tots els actes oficials que marquen l'agenda del president per fotografiar els moments més destacats.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana.

Tindrem al plató de DIVENDRES Agustí Esteve, director del programa "Fora de sèrie" que ens presentarà la propera entrega. Aquesta vegada, el periodista Òscar Dalmau entrevistarà a l'escriptor Quim Monzó.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Santa Coloma de Farners.

I per acabar la setmana a la capital de la selva, coneixerem una de les comunitats d'origen indi més arrelades a Catalunya: La comunitat Sikh.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  agustí esteve espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 3 de noviembre de 2016 • 00:03h.

Espartac Peran
Iniciarem l'últim programa de la setmana amb una sobretaula política, social i cultural per repassar els temes destacats de la setmana. Ens acompanyaran Vicent Sanchis, Jaume Barberà i Ramón Cotarelo que ens parlarà del seu nou llibre "La república catalana", una obra que exposa els arguments jurídics, polítics, històrics i econòmics que al llarg de la història han influït en l'actual relació Espanya-Catalunya i que poden explicar els esdeveniments presents i futurs.

També ens acompanyarà una estona la intendenta de la Guàrdia Urbana de Barcelona Montserrat Pina, que actualment presideix l'associació de dones policia europea amb seu al centre de la capital catalana. La seva presència es deu al fet que, aquest cap de setmana, se celebra l'International Association of Women Police, amb la presència de dones policia d'arreu del món.

Analitzarem el que ha passat a "La Riera" durant la setmana amb els habituals Pere Mas, Ana Boadas, Carles Fité, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

Marc Giró a "Per amor a l'art", ens parlarà de Van Gogh i d'un dels més de 30 autoretrats que va pintar per guanyar diners, per desenvolupar les seves habilitats i per fer un viatge al seu interior, segons les seves pròpies paraules.

Recordarem Pepe Soto, un malalt de càncer que va començar a construir el seu propi catamarà al pati de casa seva a Castellfollit de la Roca. La seva història va sortir a la llum gràcies al programa "El foraster" de TV3 i al seu presentador, Quim Masferrer. El somni del Pepe està a punt de veure la llum i ens ho explicarà en directe amb Quim Masferrer.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran helena garcia melero pepe soto quim masferrer 
Viernes, 14 de octubre de 2016 • 00:05h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 268 ]