Divendres
De dilluns a divendres amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, TV3
'Divendres'
La mare Teresa de Calcuta esdevingué santa durant una missa de canonització oficiada pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere i davant de més de 100.000 persones. Recordarem la figura de la nova santa i revisarem si hi ha personalitats catalanes que optin a la canonització amb Francesc Romeu, Genís Cinca, Francesc Rosaura i Tian Riba.

Estrenem la secció "En clau de Pardo" amb el compositor, director d'orquestra i pianista Pedro Pardo. En el primer programa i d'una manera molt entenedora pels profans, ens parlarà del piano i del perquè és considerat l'instrument més important de tots.

Quants cops hem sentit "el meu gos m'entén de veritat", doncs bé, un estudi recent fet per la Universitat de Budapest ens ho confirma.​ En parlarem amb el veterinari, etòleg clínic i investigador Jaume Fatjó, i amb Paula Calvo, etòloga i educadora canina.

Començarem una nova secció a Tàrrega que repetirem setmanalment en totes les poblacions que recorrerem: "El visitant sorpresa", que els convilatans hauran d'endevinar i a qui sotmetrem a un qüestionari sobre el municipi.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu francesc rosaura genís cinca jaume fatjó paula calvo pedro pardo tian riba 
Lunes, 5 de septiembre de 2016 • 18:45h.

'Divendres'
DIVENDRES torna aquest setembre a les tardes de TV3. Ja és un programa veterà, però manté l'energia i la il·lusió del primer dia.

El magazín de la sobretaula de TV3 tornarà amb una temporada renovada, actualitzada i amb canvis que volen reforçar, encara més, els tres pilars bàsics del programa: entreteniment, actualitat i territori.

Des del punt de vista dels continguts, hi haurà noves col·laboracions que s'alternaran amb els grans valors que el programa sempre ha tingut. Algunes d'aquestes incorporacions seran el mestre Pedro Pardo, que ens donarà una visió inèdita i sorprenent de la música; el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, que ens aportarà una nova mirada a la salut, i el filòsof Francesc Orteu, que ens explicarà amb casos pràctics la filosofia que es tracta en l'exitosa sèrie "Merlí". També s'hi afegiran altres noms i cares conegudes que s'hauran d'anar descobrint.

Per altra banda, Mònica Terribas, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Marc Giró (que aquest any es dedicarà, prioritàriament, a explicar-nos obres d'art) mantindran el seu paper rellevant en la nòmina de col·laboradors setmanals. De la mateixa manera que "La Riera" se seguirà sotmetent a l'anàlisi de David Balaguer, Fermí Fernández i l'àvia Remei.

Pel que fa a la presentació del programa, DIVENDRES continuarà comandat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català. Els acompanyaran també Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Marta Carreras i Oriol Soler.

En el vessant d'exteriors, Màrius Serra ens continuarà descobrint paraules i expressions pròpies de cada ciutat o poble, tot i que, aquest any, serà els dijous, en un nou i atrevit format de "Paraules en ruta". També entrarem a les escoles de cada municipi per veure què ens diuen els nens de la seva població i tindrem, cada setmana, un convidat vip a qui posarem a prova.

Finalment, el programa encara es vol acostar més als espectadors la temporada que ve, tenint en compte les seves opinions i valoracions a l'hora de determinar els diversos continguts. Així es reforçaran les accions puntuals a les xarxes socials del programa, Facebook, Twitter i Instagram, amb l'objectiu de fomentar la participació i oferir a l'espectador la possibilitat de poder optar a diversos premis.

Amb tot això i moltes altres novetats que encara no us podem avançar, la furgoneta de DIVENDRES torna el 5 de setembre a les tardes de TV3, amb Helena Garcia Melero en un plató renovat i Espartac Peran des de Tàrrega, primera població que visitarem amb motiu de la Fira del Teatre. Us hi esperem! Bones vacances!

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc orteu helena garcia melero pedro pardo xevi verdaguer 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 19:00h.

'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Helena García Melero
La mirada Terribas: la Mònica analitza els fets que més li han cridat l'atenció en els últims dies i farà l'anàlisi dels últims moviments per a investir president espanyol.

Aquest matí s'hauran constituït del Congrès i el Senat espanyol. Ho analitzarem des del punt de vista formal i de protocol amb Toni Aira, Patrycia Centeno i Carles Cortina.

Paraules en ruta: descobrim com parlen a Mataró amb el Màrius Serra, però amb la bona companyia de mataronins com Joan Pera, Vador Lladó, Elisabeth Carnicé i la música del grup vocal The Hanfris Quartet.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero joan pera màrius serra 
Martes, 19 de julio de 2016 • 09:30h.

'Divendres'
Comencem amb una taula d'actualitat amb Jofre Llombart, Simona Levi, Núria Ferré, Alejandro López-Fonta, Pere Mas i Josep Maria Mainat, que ens parlarà de la nova edició del Canet Rock que es celebra aquest cap de setmana.

Desfilada de moda 080: la nostra especialista Queta Karmany ens porta el millor de la passarel.la de moda que es fa a Barcelona i on es pot veure el millor del disseny català projectat al món.

Descobrim les cançons que integraran, a votació popular, el disc recopilatori que recollirà una selecció dels millors temes que han integrat els discos de "La Marató", que aquest any compleix 25 anys. Ens ho explicarà Àngel Lacalle, director del disc.

Acabarem amb la música del grup Port Bo, només un dia abans de la cinquantena edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que retransmetran TV3 i Catalunya Ràdio.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 1 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro lópez-fonta jofre llombart josep maria mainat núria ferré pere mas simona levi 
Viernes, 1 de julio de 2016 • 00:02h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 268 ]