Divendres
De dilluns a divendres amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, TV3
'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets que li han cridat més l'atenció durant l'última setmana. Parlarem, entre altres temes, de les seqüeles que ha deixat la qüestió de confiança al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la gran jornada castellera que es va viure diumenge a la Tarraco Arena Plaça de la capital del Tarragonès.

Analitzarem la última hora de la crisi oberta en el si del PSOE i parlarem de la prèvia del debat de política general que se celebrarà al Parlament de Catalunya dimecres i dijous, en una sobretaula d'actualitat en què hi seuran Xavier Fina, Jordi Grau, Alejadro López Fonta, Àstrid Alemany, Jofre Llombart i Tian Riba.

Aquesta setmana a "En clau de Pardo" parlarem d'òpera. Concretament, de la temporada del Liceu, que comença amb "Macbeth" de Verdi. Per fer-ho encara més gran, tindrem al plató amb Pedro Pardo un dels principals intèrprets de l'obra, Lucas Salsi, prestigiós baríton italià que destaca particularment en el repertori de Verdi.

Amb Espartac Peran viurem el Castelló d'Empúries més medieval. Parlarem del Festival Terra de Trobadors, un dels primers festivals culturals d'ambientació històrica de Catalunya i, alhora, l'esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l'any.

Coneixerem la importància i la bellesa del Parc dels Aiguamolls de l'Empordà a través d'imatges. És el segon parc més important de Catalunya i la seva riquesa natural i paisatgística és extraordinària.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejadro lópez fonta àstrid alemany jofre llombart jordi grau lucas salsi pedro pardo tian riba xavier fina 
Martes, 4 de octubre de 2016 • 00:01h.

'Divendres'
Aquest dimecres hi ha previst que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, se sotmeti a una qüestió de confiança davant dels diputats del Parlament. En farem un seguiment exhaustiu en una sobretaula formada per Rafel Vilasanjuan, Vicent Sanchis, Jaume Barberà, Marina Llansana, Xavier Fina i Tian Riba.

Primer capítol de "La fórmula Xevi" la nova secció del DIVENDRES que condueix el psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer. Aquesta setmana ens concentrarem a resoldre els problemes de migranya que passaran, entre d'altres, per controlar diàriament l'alimentació. Per parlar també del tema ens acompanyarà la doctora en farmàcia Glòria Sabater Sabater.

A l'Estany d'Ivars hi ha una varietat de moixons extraordinària. Uns arriben, altres marxen i uns tercers s'hi queden. Coneixerem com es fa l'anellament d'ocells per tal de poder seguir-los la pista mentre volen pel Pla de l'Urgell i, fins i tot, migren cap a altres espais naturals llunyans.​​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran glòria sabater sabater helena garcia melero xevi verdaguer 
Miércoles, 28 de septiembre de 2016 • 00:01h.

'Divendres'
Estrenem "La setmana del Bassas" de la temporada i Antoni Bassas ens parlarà, entre altres temes, d'algunes anècdotes de les seves vacances d'estiu i, amb motiu de la tornada dels nens a l'escola, parlarà del bullying com un problema cada cop més important.

Entrevistarem l'advocat i escriptor català Ildefonso Falcones que acaba de publicar la seva nova novel.la "Els hereus de la terra", la molt esperada continuació del fenomen editorial "L'església del mar".

Obrirem una nova sobretaula que anomenarem "A cor obert" i que repassarà les noticies de caire social que més interès han suscitat als espectadors del nostre país.​ Ens acompanyaran: Toni Aira, Carles Cortina, Josep Maria Bunyol i Ana Boadas.

​Tot i que canvia de dia, tornarem a fer des de Tàrrega una de les nostres seccions més emblemàtiques: les "Paraules en ruta" conduïda, com sempre, per Màrius Serra.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero ildefonso falcones 
Jueves, 8 de septiembre de 2016 • 00:16h.

Helena García Melero
Centrarem la connexió des de Tàrrega en la Fira de Teatre al Carrer, el mercat internacional de les arts escèniques més important del sud d'Europa.

A la sobretaula d'actualitat parlarem de les últimes informacions relacionades amb les eleccions espanyoles. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Rafel Nadal, Quim Torra, Montserrat Nebrera, Alejandro López Fonta i Pere Mas.

Parlarem de l'estrena de la pel·lícula "The chosen: L'escollit". Ens acompanyaran l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté i el seu director, Antonio Chavarrías.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio chavarrías espartac peran helena garcia melero 
Miércoles, 7 de septiembre de 2016 • 00:01h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 268 ]