'Dues vides' de Joan PiquéVa ocórrer durant el passat Nadal. La familia Piqué estava reunida al voltant de la taula amb Shakira i tot, i Joan Piqué, pare del futbolista Gerard Piqué, va donar la bona nova: "He escrit una novel.la".

Mesos després, arribem fins a aquest dijous 3 de novembre, en què és el moment que "Dues vides" vegi la llum, el manuscrit signat pel pare del crac del Barça, i que avui llança a la venda Edicions 62. La narració ve lloada pel mateix Gerard Piqué: "Amb una trama àgil i un ritme frenètic, aquesta novel.la us atraparà. Jo no l'he pogut deixar!".

La nostra col.laboradora Núria Coll l'ha pogut llegir, i assegura el mateix. Aquesta tarda, sabrem més d'aquesta aventura perquè entrevistem Joan Piqué per descobrir la seva faceta literària, però també per preguntar-li pel seu fill i pel Barça.

I a la tertúlia d'avui llancem un SOS per la preocupant situació d'aquest any en la temporada de bolets. Parlarem amb un parell de literats experts "boletaires", Marc Estévez i Josep Cuello. També ens acompanyarà el meteoròleg Dani Ramírez, l'únic home del temps d'Espanya que presumeix de conèixer els paratges més ocults de la geografia catalana on creix aquest tast.

I molt més: a Sant Hilai Sacalm visitarem cabanyes als arbres i coneixerem energies alternatives, com la biomassa.

Formeu part d'una aventura anomenada DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La segunda gran obra de Joan Piqué, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça dani ramírez gerard piqué joan piqué josep cuello marc estévez núria coll 
Jueves, 3 de noviembre de 2011 • 00:00h.

Leopoldo AbadíaCada dijous parlem d'economia a DV, i avui hem plantejat una taula de debat per abordar el tema de la crisi, encara que aquesta vegada ens allunyem d'una perspectiva macroeconòmica. En aquesta ocasió, ens centrarem en la manera com la crisi afecta directament la nostra butxaca, amb dos economistes que han donat el seu suport al moviment dels indignats: Arcadi Oliveras i Miren Etxezarreta, i també amb Leopoldo Abadía, professor, escriptor i analista de la situació de la crisi econòmica global, autor del cèlebre llibre "La crisis ninja". Intentarem esbrinar, al seu costat, la incidència real que ha tingut el moviment del 15M, en la resolució dels problemes financers que travessa el nostre país.

És el nostre últim dia a Santpedor i ens hem volgut acomiadar d'aquesta magnífica localitat... a cop d'espasa. Reviurem les millors lluites d'espadatxins de la història del cinema, al costat d'Eduard Vicente i els membres del Club d'Esgrima Antiga de Santpedor.

I avui és també l'últim dia de l'estiu, així que hem cridat el meteoròleg Dani Ramírez, que ens farà un resum del temps que ens espera aquesta tardor.

Si tu vols, avui també pot ser DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Arcadi Oliveras, Miren Etxezarreta y Leopoldo Abadía, economistas indignados, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: arcadi oliveras dani ramírez eduard vicente leopoldo abadía miren etxezarreta 
Jueves, 22 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Xavier Sala i MartínAquesta tarda farem un tomb al costat de l'Espartac Peran per la localitat de Breda. Resulta que el presentador ha quedat amb el periodista Franc Lluís, per visitar els llocs imprescindibles que ha de conèixer qualsevol turista que s'acosti a aquesta localitat de la comarca de La Selva.

I a més de ser coneguda pels seus paratges increïbles, La Selva és considerada la comarca de l'aigua pel seu gran nombre de rius i rieres. Amb en Dani Ramírez aconsellem cinc activitats que podem fer per aprofitar els propers caps de setmana que, segons les prediccions, tot apunta que farà molt bon temps.

Un dijous més, ens veurem les cares amb el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, que avui ve disposat a contestar una inquietant pregunta que sura a l'ambient: haurien de pagar els rics més impostos que la resta dels ciutadans?

La resposta, aquesta tarda a "DIVENDRES", 16:40h. a Tv3.

[ Hoy, en DV, un paseo por La Selva y economia conflictiva, con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez franc lluís xavier sala martín 
Jueves, 15 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralDilluns començarem l'última setmana de programa amb la classe d'economia de Xavier Sala i Martín. Normalment ve dijous, però excepcionalment vindrà dilluns per assegurar-se el tret abans que marxem de vacances.

L'Espartac, que s'ha passat l'any voltant per tot Catalunya, ja va tornant cap a casa. Aquesta setmana descobrirem totes les curiositats de Sant Joan Despí, una bonica localitat en què, a més de Tv3, hi ha moltes coses més. Tindrem les paraules en ruta amb el Màrius Serra i un repàs dels 5 graus rius catalans amb el Dani Ramírez.

I, per començar la setmana amb una visió de l'actualitat més enllà de la que trobem als diaris, taula de dilluns amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Tot això i algunes coses més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ Sala i Martín y Sant Joan Despí "connection" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dani ramírez màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba xavier sala martín 
Sábado, 9 de julio de 2011 • 16:30h.

Juli MiraAquesta tarda tornem a fer una crida a la comunitat Twitter de @divendrestv3 per què participin en una nova edició de la tertúlia de "La Riera", que comptarà com sempre amb els col.laboradors habituals i experts de la sèrie: Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas.

Aquesta setmana ens acompanya el Juanjo Caselles, paper que interpreta l'actor Juli Mira. El Juanjo ha passat de tot a la cuina aquesta temporada: bronques entre els companys, s'ha casat i s'ha divorciat, ha hagut de batallar amb la Mariona, ha fet treballar al Nil... amb ell farem balanç d'aquest primer any a la cuina i parlarem de si s'aconseguirà o no l'estrella Michelin a la que aspiren...

Avui estrenem un dels mesos més calorosos de l'any, així que hem convidat el meteoròleg Dani Ramírez, que ens farà un avanç del temps que ens espera per als propers dies. Si esteu planejant de fer les vacances aquest mes i voleu saber el temps que farà en les vostres destinacions, podeu preguntar-ho directament al Dani Ramírez a través del nostre Facebook.

I amb Miki Esparbé assistirem a la gala de lliurament dels premis de l'Acadèmia de TV.

DIVENDRES, cada tarda en directe, a les 16:40h.

[ Juli Mira en la tertulia de "La Riera" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dani ramírez david balaguer facebook juli mira la riera miki esparbé pep a. muñoz pere mas twitter 
Viernes, 1 de julio de 2011 • 00:30h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 9 / 11 ]