Margalida GrimaltUs presentem un dels motius pels quals hauríeu de seguir la tertúlia de la sèrie "La Riera" a DV. Aquí teniu a la Mireia, la filla del matrimoni Flaquer -paper que interpreta l'actriu Margalida Grimalt-. Avui repassarem els seus moments pujats de to a la sèrie, i aprofundirem en la personalitat d'un dels personatges que més han sacsat els sentiments dels espectadors. Serà un viatge d'anada i tornada al costat de David Balaguer, l'Àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, en el qual descobrirem les obsessions i les baixes passions que enfosqueixen el perfil psicològic d'aquesta noia angelical.

Aquesta tarda també organitzem una altra tertúlia, però en aquesta ocasió allunyada del món de la ficció. Parlarem del final de la campanya electoral catalana amb periodistes de diferents mitjans, que aportaran el seu punt de vista respecte al festival polític-mediàtic que vivim aquests dies.

I seguirem pujant la temperatura en el plató, escalfant motors de cara al clàssic Barça – Madrid d'aquest dilluns. Ho farem al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz.

Feliç DIVENDRES a tothom. 16:35h. Tv3.

[ La obsesión de Mireia ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera lluís canut margalida grimalt pep a. muñoz pere mas verónica sanz 
Viernes, 26 de noviembre de 2010 • 00:01h.

La RieraSeguidors de "La Riera", prepareu-vos perquè la tertúlia d'aquesta tarda promet. Obrim un nou debat al costat dels nostres col.laboradors habituals, (l'Àvia Remei, en Pep Anton Muñoz, el David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas). Ells són uns privilegiats que coneixen de primera mà tots els rumors de la sèrie –tots els que són certs, evidentment-, i ja han deixat de tenir por fa temps a la paraula spoiler. Avui ens visita Joan Anton Balló (David Bagès) i al costat d'ell repassarem les diferents cares d'uns dels personatges que més està donant que parlar en la sèrie, i coneixerem a fons els detalls de la seva relació amb l'Oriol, un home amb una doble vida.

Avui també serà un dia en el qual parlarem del debat electoral, aprofitant la visita en plató del seu moderador, el periodista Josep Cuní. Abans de marxar-nos de cap de setmana tindrem l'oportunitat de conèixer a un "gos savi", un quisu que, pel que ens han dit, és capaç de les coses més extraordinàries.

Us desitgem un bon cap de setmana i tornem a veure'ns el dilluns, que tornarà a ser DIVENDRES. 16:36h. Tv3.

[ Las múltiples caras de Joan Anton Balló ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david bagès david balaguer josep cuní pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 19 de noviembre de 2010 • 00:02h.

Francesc LucchettiCom cada divendres repassarem la setmana a "La Riera", avui amb la presència de l'actor Francesc Lucchetti, que fa el personatge del Mauri. Pels que no seguiu la sèrie, us direm que en Mauri és el primer personatge pederasta que apareix en una sèrie de Tv3, i tot just acaba d'arribar ara d'un llarg viatge. El primer que ha fet només aterrar és passar pel plató de DIVENDRES... Li preguntarem sobre el seu comportament bipolar: per què ara està agressiu?, ve a fer la guerra?, està intentant fer xantatge a la família? En definitiva, un drama que com no pot ser d'una altra manera, tractaran amb bon humor els nostres tertulians habituals l'Àvia Remei, el Pep Anton Muñoz, el David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas.

I ja ens trobem en plena campanya electoral, i al programa revisarem eslògans i cartells electorals amb Toni Aira, periodista i doctor en comunicació. També reviurem amb Manel Lucas els millors esquetxos de "Polònia" protagonitzats pels candidats electorals, i parlarem amb la formació musical Les Luthiers, que estrenen espectacle a Barcelona.

Avui és DIVENDRES al quadrat. 16:35h. Tv3.

[ Mauri tiene un secreto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer francesc lucchetti la riera les luthiers manel lucas pep a. muñoz pere mas toni aira 
Viernes, 12 de noviembre de 2010 • 00:17h.

Guillem MoralesEl Festival de Cinema Fantàstic de Sitges arriba a la seva fi, però abans que acabi el certamen d'aquest any hem volgut convidar al programa a un dels seus protagonistes, el director de cinema Guillem Morales, que ja ens va ficar la por en el cos fa uns anys amb la seva òpera prima "El habitante incierto", i que aquest any ha tornat al festival amb una nova història de terror i misteri, "Los ojos de Julia". Morales vindrà aquesta tarda al programa per parlar-nos de la seva peli, i de pas donar-li un cop de mà a un dels nostres col.laboradors, Carles Sánchez, que pretén fer un curt i necessita urgentment que algú li ensenyi les claus del gènere.

Com cada divendres, és moment d'asseure'ns i parlar sobre l'ocorregut aquesta setmana en "La Riera". Pep Antón Muñoz, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas s'encarregaran de posar els punts sobre les "ís" en tot el que concerneix als fogons del restaurant de Can Riera. Avui a més amb una convidada sorpresa molt especial...

Senyores que encenen la tele perquè cada dia sigui DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Guillem Morales, un habitante incierto en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles sánchez david balaguer festival de cine fantàstic de sitges guillem morales la riera pep a. muñoz 
Viernes, 15 de octubre de 2010 • 01:09h.

1 músic, 1 instrument, 1 so. Aquesta fórmula, senzilla i de tota la vida, és la que dóna com a resultat la música de Sanjosex, el projecte sonor de Carles Sanjosé Bosch, que presenta nou treball discogràfic avui a l'escenari del DIVENDRES. Aquí podeu fer un tast del seu savoir faire musical:La setmana ja s'acaba, i arriba un dels moments més esperats a DIVENDRES: la tertúlia de "La Riera", que avui comptarà amb els col.laboradors habituals (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas), amb l'afegit de que també estarà a la taula Manuel Dueso, l'actor que interpreta a mossèn Esteve dins de la sèrie.

I torna el nostre expert en moda, Marc Giró, que ens ajudarà a renovar l'armari, ara que s'acosta el fred, per mostrar-nos els accessoris imprescindibles d'aquesta temporada.

Música, moda, actualitat, la forma de un gran DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Un "Divendres" con la música de Sanjosex ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sanjosé bosch david balaguer la riera manuel dueso marc giró pep a. muñoz pere mas sanjosex 
Viernes, 8 de octubre de 2010 • 01:01h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 8 ]