'Mal Martínez'
L'Antoni Bassas ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caràcter social que han suscitat més interès en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Coco Comín, que ens presentarà el seu nou espectacle "Moustache", un musical ambientat en el Londres de principis del sXX, i amb Marc Martinez, que torna a pujar a l'escenari del Teatre del Raval amb "Mal Martinez: Humor i Hòsties”, per explicar la seva veritable història.

També tindrem una estona per parlar del "Fora de sèrie" d'aquesta setmana amb el seu director Agustí Esteve. En la nova entrega, la periodista Àngels Barceló entrevistarà al polític Íñigo Errejón.

Amb Àngel Lacalle parlarem del disc de La Marató de TV3 d'enguany. Justament aquest dijous es posa a la venda "la banda sonora original de les emocions i sentiments d'un país".

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles cortina coco comín marc martínez marijo jordan 
Jueves, 1 de diciembre de 2016 • 00:06h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana.

Tindrem al plató de DIVENDRES Agustí Esteve, director del programa "Fora de sèrie" que ens presentarà la propera entrega. Aquesta vegada, el periodista Òscar Dalmau entrevistarà a l'escriptor Quim Monzó.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Santa Coloma de Farners.

I per acabar la setmana a la capital de la selva, coneixerem una de les comunitats d'origen indi més arrelades a Catalunya: La comunitat Sikh.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  agustí esteve espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 3 de noviembre de 2016 • 00:03h.

Màrius SerraComencem la setmana amb l'Espartac Peran i tot l'equip d'exteriors instal.lats a la localitat de Tiana. Aquest dilluns tindrem ocasió de conèixer les particularitats del català que es parla en aquesta zona del Maresme amb un geni de les lletres, l'escriptor Màrius Serra, que ens portarà una nova edició de les seves "Paraules en ruta".

Des de Tiana, també descobrirem qui va ser Lola Anglada. Considerada la primera il.lustradora catalana professional, va passar bona part de la seva vida en aquesta localitat, on avui encara es conserva la casa on va viure. També hi ha una escola i un parc que porten el seu nom. Ens acompanyarà en aquest viatge una amiga personal de Lola Anglada, la seva biògrafa i la il.lustradora i col.laboradora del programa Pilarín Bayès.

I amb motiu de l'increment durant els últims mesos del rebut de l'electricitat, de l'aigua o del gas (que han patit una pujada que posa més al dia que mai la necessitat d'estalviar energia), aquest dilluns tornem a convidar al plató de DIVENDRES l'ambientòleg Enric Coll, que ens explicarà trucs molt senzills per estalviar-nos diners en totes aquestes factures.

El més destacat del dia i del cap de setmana serà objecte de debat a la tertúlia dels dilluns, amb Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Agustí Esteve i Tian Riba. No hi falteu! A les 16:40h. Tv3.

[ Palabras en ruta desde Tiana con Màrius Serra, en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila enric coll lola anglada màrius serra núria farré pere escobar pilarín bayés tian riba 
Lunes, 14 de enero de 2013 • 00:00h.

Espartac PeranComencem la setmana a DIVENDRES enviant l'Espartac Peran a la població de Castellar del Vallès. Són diverses les qüestions que ens han sorgit, un cop hem arribat a aquesta magnífica localitat de la comarca del Vallès Occidental. Per començar: Per què aquí de les mongetes blanques se'n diu "ganxets"? A què es refereixen la gent de Castellar del Vallès quan parlen d'anar a menjar un "codonyac"? Resoldrem aquestes i altres qüestions lingüístiques al costat de l'escriptor Màrius Serra, que un dilluns més torna amb la seva secció "Paraules en ruta", per descobrir el significat d'expressions i vocables específics de cada zona que visitem.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en els refredats, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Els nois del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès ens delectaran amb una versió molt especial de la sintonia del programa, i comentarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana amb els nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba. Avui amb la col.laboració especial d'Enric Calpena.

En directe, 16:30h., a Tv3.

[ Esta semana, es "Divendres" en Castellar del Vallés ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve antoni trilla enric calpena màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 15 de octubre de 2012 • 00:00h.

Montserrat CarullaAquesta tarda al magazín DIVENDRES ens visitaran l'actriu Montserrat Carulla amb l'Oriol Alsina, director general d'Amics de la Gent Gran, per parlar-nos de la gala "No esteu sols", que es farà diumenge al Gran Teatre del Liceu amb artistes de totes les disciplines, com Andreu Buenafuente, Lídia Pujol, Miguel Ríos o El Tricicle.

I poques hores després que s'acabi el Debat de Política General al Parlament de Catalunya, en farem una anàlisi en una taula especial amb Salvador Cardús, Agustí Esteve, Francesc-Marc Álvaro, Antonio Franco i Tian Riba.

La Pobla de Lillet està històricament relacionada amb la producció de ciment. Per això el nostre col·laborador científic, el Marc Boada, ens explicarà de manera pràctica totes les curiositats d'aquest material: Qui el va inventar? Per què s'endureix? Per què un cop endurit ja no es desfà amb l'aigua? A més a més, sabrem què no ens podem perdre quan visitem la població.

En directe. 16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ La actriz Montserrat Carulla presenta la gala "No esteu sols" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve francesc-marc álvaro marc boada montserrat carulla oriol alsina salvador cardús tian riba 
Jueves, 27 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 5 ]