Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Des de Matadepera farem una recreació de la Festa Major d’Hivern, dedicada a Sant Sebastià i motiu per la qual hem anat aquesta setmana a la localitat. Farem una simulació de l’entrada del pi a plaça (l’original ja està plantat) i, entre d’altres temes, tindrem els millors grimpadors, que ens faran emocionar amb la seva agilitat per enfilar-se al pi, un dels actes més significatius i principals de la festa.

Repassarem també l’actualitat política, cultural i social de les últimes hores. Helena Garcia Melero, com a moderadora, estarà acompanyada per Kilian Sebrià, Manuel Cuyàs, Xavier Fina, Pere Mas i Isabel-Clara Simó, que aprofitarà per presentar-nos el seu últim llibre, "Jonàs", un novel·la realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del Jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Entrevistarem al sofà vermell el perruquer i artista polifacètic Lluís Llongueras, que acaba de publicar "Ellas", un llibre que explica la seva relació amb les dones que ha pentinat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero isabel-clara simó kílian sebrià lluís llongueras manuel cuyàs pere mas xavier fina 
Miércoles, 20 de enero de 2016 • 00:38h.

Mònica Terribas
Observarem l’estricta actualitat amb la mirada analítica de la Mònica Terribas. Comentarem el cara a cara entre Rajoy i Sánchez per les eleccions del 20D. Analitzarem els resultats de les últimes enquestes electorals que han anat apareixent als mitjans. Avançarem algun detall del debat dels candidats de dijous a TV3. Finalment, recordarem el ressò i la repercussió que ha tingut "La marató" que es va fer diumenge a TV3.

Arriben les festes i, qui més qui menys, ja pensa en el caldo de Nadal. Des de La Pobla de Montornès i amb Pep Nogué i la Dra. Folch en parlarem i aprofitarem el caldo per fer sopes originals, ràpides i poc calòriques. Veurem com es tracta la garrofa i les utilitats que té. Finalment, coneixerem les novetats en caganers per a aquest 2015.

Fa uns quants dies, la cimera de París va tancar un acord històric contra el canvi climàtic. Els 195 països reunits durant dues setmanes a la capital francesa van arribar a un acord per limitar l’augment de la temperatura del planeta. En parlarem amb el climatòleg, catedràtic de Geografia Física per la UB i expert en el canvi climàtic Javier Martín Vide; amb el nostre home del temps de capçalera Dani Ramírez, i amb el nostre col·laborador habitual Pere Mas.

Torna Pau Garcia-Milà per presentar-nos les noves iniciatives d’emprenedors catalans que li han cridat l’atenció. Aquesta setmana parlarem de LACTAPP, una aplicació de mòbil relacionada amb la lactància materna, capaç de donar respostes personalitzades a tots els problemes relacionats amb aquest tema. També de "Trígonos", la creació d’un pare que ha volgut recrear les seves joguines de quan era petit per ensenyar-les al seu fill.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  dani ramírez javier martín vide mònica terribas pep nogué pere mas 
Martes, 15 de diciembre de 2015 • 00:02h.

Helena García Melero
Per fi ja es divendres i tornem a parlar de tot el que ha passa a "La Riera" aquesta última setmana. Ho farem amb els contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, àvia Remei i David Balaguer.

Dilluns iniciarem el sorteig de La Grossa de Divendres (on un espectador podrà optar cada dia a deu bitllets del nostre número, que si obtingués la Grossa es convertirien en un milió d’euros) i a "La crida del Divendres", ens hem volgut avançar i hem sortit a preguntar a la gent què faria si els toqués un milió d’euros. Analitzarem les respostes que ens han donat i també opinarem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Sílvia Soler. Aquesta setmana també ens acompanyarà l’escriptor, economista i conferenciant Àlex Rovira, autor de l’èxit literari "La bona sort".

I, evidentment, també ens relaxarem i riurem amb la classe de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró. I finalment, la Dolors Boatella ens farà un repàs de les imatges que han circulat per les xarxes socials i que més li han cridat l’atenció.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira ana boadas fermí fernández pere mas 
Viernes, 6 de noviembre de 2015 • 00:01h.

Bibiana Ballbé
A la tertúlia de "La Riera" analitzarem la relació entre la Bea i la Mercè. És clar que la noia se n’aprofitarà tant com pugui. Quant de temps trigarà la Mercè a adonar-se’n? També comentarem què hauria de fer l’Imma ara que ha descobert que l’Elies era un falsificador d’obres d’art. I podria ser que tinguéssim alguna sorpresa, però per això haureu d’estar atents a la pantalla. Acompanyaran Espartac Peran: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

La crida del DIVENDRES no podia obviar la pregunta que es planteja cada any quan arriba la diada de Tots Sants: ets més de celebrar la castanyada o ja estàs totalment abduït per l’esperit americà del Halloween? En parlarem, ho discutirem, plantejarem el pros i els contres amb Bibiana Ballbè, Genís Cinca, Sílvia Soler, Jan Grau i Jordi-Lluís Vilar.

Els divendres tenim cita obligada amb la classe de bones maneres del Marc Giró. Aquesta setmana respondrà a una pregunta d’un espectador del programa que, pensant en l’època en què ens trobem, vol que li expliquin quina ha de ser la millor manera de donar el condol als familiars d’un difunt.

Aprofitarem les dates i que canviem el mes per saber quin serà el nostre horòscop de cara al mes de novembre. I com no podria ser d’una altra manera, ens farà la predicció la nostra bruixa de capçalera, Imma del Destí.

Per acabar, Dolors Boatella ens farà el seu particular repàs de les notícies de la setmana i ens ensenyarà els mems més impactants i graciosos que han circulat per la xarxa. Concretament, aquesta setmana destacarà l’acció de Valentino Rossi en l’última cursa del mundial de MotoGP, el comunicat de l’OMS respecte als embotits i a les carns vermelles i alguns mems relacionats amb la composició del nou Parlament català.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández genís cinca marc giró pere mas sílvia soler 
Viernes, 30 de octubre de 2015 • 00:14h.

Helena García Melero
Demà, com cada divendres, farem tertúlia de "La Riera". Ara que ja s’han dissipat tots els dubtes sobre l’embaràs de la Nora, aconseguirà fer les paus amb l’Imma? Passarà alguna cosa entre la Míriam i el Joan Flaqué? I sortirà a la llum tota la informació que té la Lídia sobre la Maria Monclús? En parlarem, debatent i posant hipòtesis sobre la taula amb els nostres col·laboradors habituals: Espartac Peran, Ana Boadas, Pere Mas, l’àvia Remei, David Balaguer i Fermí Fernàndez.

A les 3 de la matinada d’aquest dissabte passaran a ser les 2. Com cada octubre, els rellotges es retardaran una hora per avançar la llum del dia. Aquest ajust afecta el ritme biològic de les persones? I dels animals? Com podem reduir-ne l’impacte? I, suposa un gran estalvi energètic? Totes les respostes amb Dani Ramírez, el Dr. Eduard Estivill i Josep Maria Alonso, cap de recerca i conservació del Zoo de Barcelona.

Ens acompanyarà també el nostre col·laborador dels divendres, Marc Giró, amb qui parlarem de l’amor, concretament de les històries d’amor que sorgeixen gràcies a les xarxes socials i a algunes aplicacions en concret. Serà, com sempre, en el seu espai de "Bones maneres".

Repassarem quins han estat alguns dels mems i continguts virals que més impacte han tingut a les xarxes socials amb Dolors Boatella. I ens acomiadarem recordant alguns dels millors moments DIVENDRES de la setmana amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, que ja prepara la maleta per anar la setmana que ve a Arbúcies, municipi que visitarem la setmana que ve amb motiu de la Festal del Flabiol.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández helena garcia melero pere mas 
Viernes, 23 de octubre de 2015 • 00:19h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 46 ]