DivendresEl govern central acaba de presentar una avantprojecte de llei per regular el lloguer d'habitatges. Aquesta tarda al magazin DIVENDRES resoldrem tots els dubtes que està generant aquesta mesura amb Joan Ollé, president del Col.legi d'Administradors de la propietat immobiliària. Hi participaran els nostres col.laboradors de la taula dels dimarts Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Adam Martí i Ana Boadas.

En els últims mesos, el rebut de l'electricitat ha tingut una pujada que posa més al dia que mai la necessitat d'estalviar energia. Torna al program l'ambientòleg Enric Coll, i ens explicarà trucs molt senzills per estalviar-nos diners a la factura.

I sant Vicenç de Montalt celebra del 26 d'abril al 31 de maig les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata. Ho sabrem tot sobre aquest producte amb la doctora Folch, el cuiner Francesc Navarro i el pagès Evarist March. També des de Sant Vicenç parlarem amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté de la casa pairal, el sistema organitzatiu que va representar el nucli bàsic de l'estructura social i familiar a Catalunya, i coneixerem l'origen de dues figures molt nostres: l'hereu i la pubilla.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La ley de alquiler, el ahorro eléctrico y la gastronomía de Sant Vicenç de Montalt, en "Divendres" ]
José Luis PeralesVa començar a Conca i acaba en un estudi de so a Nova York. El procés creatiu del nou disc de José Luis Perales ha estat de recorregut llarg, i la seva cocció, lenta. Sis anys ha trigat el seu nou treball a veure la llum, un discàs on Perales ha fet una cosa que només poden fer els més grans, envoltar-se de músics genials (i més joves que ell), que li han aportat modernitat a la producció del seu so habitual. El resultat es diu "Calle Soledad", i aquesta tarda ens ho presenta en persona, al costat de Xavi Coral i Ana Boadas.

Amb Espartac Peran seguim gaudint de la primavera en flor des del mateix cor del Garraf. A Castelldelfels, coneixerem la història dels primers banyistes de principis del segle XX, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté. La doctora Folch també ens espera, amb un munt de bons consells per menjar més sa, i de passada que es noti positivament en el nostre aspecte.

I atenció a la tertúlia d'actualitat d'avui, en la qual participarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que acaba de publicar el llibre "Optimismamente". Parlarem de com aprendre a mirar el costat positiu de les coses amb ell i Sílvia Soler, Imma Sust, Núria Coll, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES: viatge optimista al centre de l'esbarjo. En directe, a les 16:40h., a TV3.

[ Hoy en "Divendres": José Luis Perales. 16:40h. Tv3 ]
Arcadi OliveresLa complicada situació que travessa l'economia ha estat moltes vegades motiu de diàleg i debat al magazín DIVENDRES. Avui parlarem de la crisi i dels camins alternatius cap a una possible regeneració de la malmesa economia espanyola i europea, amb dos dels economistes més lúcids del nostre país, i participants actius mitjançant diferents xerrades i conferències en el moviment dels "indignats": Miren Etxezarreta, catedràtica d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i doctora per la London School of Economics, i Arcadi Oliveres, professor de la UAB, expert en comerç internacional, deute extern i economia de defensa.

Fa uns quants dies també que no parem de rebre missatges d'amor dels nostres espectadors. El concurs "Catalunya s'estima" és tot un èxit, així que avui dedicarem la nostra tertúlia a parlar de l'amor. Creieu que ens estem tornant cada vegada una mica menys romàntics? En parlarem amb Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas i Pere Mas.

I des de Caldes de Malavella descobrirem el poder nutritiu de l'aigua amb gas i farem un recorregut per la història dels balnearis, amb l'historiador Josep M. Solé i Sabaté.

Us esperem a tots en directe a les 16:40h. a Tv3, i també a tots els fans de Bruce Springsteen. Busquem el fan català número 1 del Boss!

[ Los economistas Arcadi Oliveres y Miren Etxezarreta, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas arcadi oliveres imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol miren etxezarreta pere mas sílvia soler 
Martes, 17 de abril de 2012 • 00:00h.

Santiago DexeusA la tertúlia d'aquesta tarda parlem de dona i societat a partir d'"El futur en femení", una exposició i cicle de conferències coordinades a través del ginecòleg Santiago Dexeus, que pretén aportar les claus per respondre a una pregunta bàsica: som una societat realment igualitària? La iniciativa tracta temes com ara la conciliació laboral i familiar, la coeducació, el sexe des de l'adolescència a la menopausa, la maternitat, la cirurgia estètica, la bretxa salarial, el lideratge, l'educació o la discapacitat en dones. Són temes que es posaran sobre la taula avui, al costat del mateix Santiago Dexeus i els nostres col.laboradors Màrius Carol, Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Tian Riba.

Avui també ens hem interessat per la creixent onada de turisme rus que ve a Catalunya. Per què existeix aquest interès creixent entre la població russa pel nostre país, durant els últims anys? Què és el que més els atrau? Ens ho explicaran Jaime Acevedo i Aksana Niamkovoch, que treballen per al mercat rus, i Enric Lacalle, president del comitè organitzador del Barcelona Meeting Point.

I molt més... Seguim a la població de Centelles, lloc on assistirem avui a una nova secció d'alimentació i vida sana, al costat de la doctora Folch, i també coneixerem més sobre l'urbanisme de les principals capitals catalanes, seguint el rastre de l'arquitecte Ildefons Cerdà, creador de l'Eixample barceloní, nascut en aquesta localitat.

Al costat d'Espartac Peran i Xavi Coral, cada dia és DIVENDRES. En directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Tertulia con el ginecólogo Santiago Dexeus, en "Divendres" ]
Adolf TobeñaEls científics que estudien el cervell, un dels òrgans més complexos de l'ésser humà, continuen assenyalant la gran quantitat d'incògnites que encara amaga el seu comportament. És la Setmana Mundial del Cervell, i a DIVENDRES hem volgut indagar sobre el seu funcionament, centrant-nos bàsicament en un dels seus aspectes fonamentals: la memòria. Aquesta tarda ens visita el doctor Adolf Tobeña, catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica, amb qui parlarem dels ressorts que permeten a l'ésser humà utilitzar la seva capacitat memorística, i d'aquells hàbits que ens permeten millorar-la. També comentarem els missatges que al llarg d'aquesta setmana ens han anat enviant els nostres espectadors a través de Twitter, responent a la següent qüestió: Quins trucs feu servir per no oblidar-vos de coses importants durant el dia a dia?

També continuem a Olesa de Montserrat al costat d’Espartac Peran i la nutricionista Montserrat Folch, avui amb una col.lecció d'aliments per optimitzar la nostra salut, i també amb una interessant proposta que ens fa l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, que ens transportarà a la Guerra de Successió per parlar de l'exèrcit dels "Miquelets", coneguts com els últims catalans independents.

I a la tertúlia d'avui us presentem el nou llibre de la nostra col.laboradora Sílvia Soler, "Bàsquet, scrabble i tu", que ha escrit a quatre mans amb el seu fill Ferran Muñoz (també present a la taula), i que tracta de la relació entre pares i fills. Debatrem sobre aquest tema al costat d'Imma Sust, Carolina Ferre, Màrius Carol i Adam Martín.

En directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Los misterios del cerebro con el doctor Adolf Tobeña, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin adolf tobeña carolina ferre doctora folch ferran muñoz imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol 
Martes, 13 de marzo de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 11 ]