Plats Bruts3XL vuelve a emitir, de lunes a viernes, a las 22h., los capítulos que componen la primera sitcom realizada por EL TERRAT y la primera en España grabada con público en directo.

Una buena oportunidad para seguir los éxitos y fracasos del López, el David, la Emma, la Carbonell, el Ramon, la Mercedes, el Pol y demás personajes que van apareciendo a lo largo de la serie.

De lunes a viernes, a las 22h. en 3XL de Televisió de Catalunya.

PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)


En: Plats bruts 3XL 
Tags: joel joan jordi sanchez pau durà sitcom tv3 
Lunes, 11 de julio de 2011 • 00:30h.

'Plats bruts'A partir del próximo 29 de junio, daremos un salto en el tiempo regresando a 1998, revisionando los 73 capítulos de PLATS BRUTS, la sitcom que protagonizaron Joel Joan i Jordi Sánchez.

PLATS BRUTS se estrenó en TV3 el 26 de noviembre de 1998 y fue la primera sitcom realizada por EL TERRAT junto a la compañía de teatro Kràmpak. Fue dirigida por Oriol Grau y la primera en España grabada con público en directo. Ganó el premio Ondas a la mejor serie en el 2002.

En PLATS BRUTS, David (Joel Joan) es un joven estudiante de teatro que comparte piso en Barcelona con un locutor de radio, López (Jordi Sánchez). El primero pertenece a la alta burguesía barcelonesa, es egocéntrico e inmaduro. El segundo, hijo de padre soltero, es apático, pesimista e hipocondríaco. Las situaciones, cómicas y surrealistas, se desarrollan con el resto de personajes que pertenecen al entorno laboral y personal de los protagonistas. Una vecina hippie (Mònica Glaenzel), la asistenta de David (Anna Maria Barbany) o el camarero del bar que frecuentan (Pau Durà) son algunos de ellos.

Los 73 capítulos, uno diario, se emitirán de lunes a viernes, a las 22h., en 3XL de Televisió de Catalunya.

PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)


En: Plats bruts 3XL 
Tags: joel joan jordi sanchez pau durà sitcom tv3 
Miércoles, 22 de junio de 2011 • 11:29h.

Espluga de FrancolíAquesta setmana l'Espartac i el nostre equip d'exteriors visiten la Conca del Barberà per fer que sigui DIVENDRES cada dia a la població de l'Espluga de Francolí. Amb l'escriptor Màrius Serra estudiem les variants dialectals del català que es parla en aquesta zona, i avui també visitem la cova més llarga del món amb Antoni Carreras, director del centre d'Estudis Locals d'aquesta localitat.

A plató encetem la setmana a DIVENDRES amb la tertúlia dels dilluns, en què mirem l'altra cara de l'actualitat des dels punt de vista de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Jaume Barberà i Pere Mas. El tema del dia és "Barcelona decideix", la consulta sobre la independència del 10 d'abril a Barcelona, amb els actors Quim Masferrer, Agnès Busquets i Joel Joan. També tindrem a la taula el portaveu de la plataforma "Barcelona decideix", Alfred Bosch.

Seguim vivint cada dia en DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., també per internet.

[ "Divendres" se mueve a l'Espluga de Francolí ]

Paul BerrondoDe nou és divendres, així que toca repassar els esdeveniments d'aquesta setmana a "La Riera". Avui comptem amb la presència d'un dels protagonistes de la sèrie, el nou cuiner de Can Riera, en Carlos Portal -interpretat per l'actor Paul Berrondo-, a qui preguntarem sobre l'origen del vocabulari que ell mateix s'ha inventat, i també sobre la seva recent afició a fer de conseller de la resta de personatges de la sèrie. Potser no sou seguidors de "La Riera", però la veritat és que, si us agraden les sèries, val la pena veure en acció l'àvia Remei, Pep Anton MuñozDavid Balaguer, Ana BoadasPere Mas, addictes a tot el que acaba amb "continuarà", una addicció amb la qual ben segur us sentireu identificats.

I tornem a actualitzar marcadors per saber quina pel.lícula i quins actors són els vostres favorits per guanyar la travessa dels Premis Gaudí d'aquest any. Per fer-ho, ens acompanya ni més ni menys que el president de l'Acadèmia de Cinema Català, l'actor Joel Joan.

Fem un DIVENDRES cada tarda en directe, a les 16:35h., a Tv3.

[ Carlos Portal, cocina especial en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer joel joan la riera paul berrondo pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 14 de enero de 2011 • 00:14h.

Joel JoanAvui tenim el plaer de rebre a Joel Joan, actor i president de l'Acadèmia de Cinema Català. Amb ell parlarem de la segona edició de lliurament dels premis Gaudí, i de la nova llei de doblatge als cinemes. Aquesta llei planteja moltes incògnites. Serà obligatori doblar a Chuck Norris a partir d'ara? Aquesta tarda sortirem de dubtes.

En el programa d'avui torna a ser protagonista "La Riera", el serial de Tv3 que comentarem àmpliament amb Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. Els esdeveniments de l'última setmana dins de la sèrie prometen un debat d'allò més calent, com un debat de "Gran Hermano" però amb l'Espartac Peran moderant, en lloc del Jordi González.

I també parlem de moda, concretament us ensenyarem a com desfilar per una passarel.la i que tot el món cregui que sou models professionals. Silvia Abril ens explica com fer-ho.

I acabem amb la música de Zenet: fusió jazz, swing i flamenc, per a començar a fer-li un tast a aquest cap de setmana, que comença amb gust de DIVENDRES.

[ Joel Joan visita "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer joel joan pep a. muñoz pere mas silvia abril zenet 
Viernes, 29 de enero de 2010 • 00:17h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]